GÅ IKKE GLIPP AV ET GODT REISETILBUD!  ABONNER PÅ NYHETSBREV ELLER SOSIALE MEDIER
annonse

Vi fant ingen reiser for deg

Å nei – vi fant ingen restplasser for deg!

Men ikke bekymre deg, det er mange andre reiser for deg.

Prøv å søke på nytt - eller velg blant de mange alternativene nedenfor.
Her finner du enkelt linker til reiser fra f.eks. de enkelte reisebyråene, hver avgangsflyplass og til bestemte land.

Vi er sikre på at du finner et godt tilbud på en reise. Vi håper du finner det du leter etter og får en fantastisk ferie.

Hva slags ferie skal du på?

Hvem vil du reise med?

Hvilket land vil du reise til?

Hvor vil du gå ?

Hvor skal du reise fra?

Hvordan vil du reise?

Hvor mange stjerner bør ferien ha?

Hvilke måltider bør du ha?

Reis på en billig ferie til Thessaloniki

Thessaloniki-området i Hellas er et fantastisk reisemål som alle bør utforske. Fra vakre strender til historiske landemerker og deilige matopplevelser, har dette området alt du trenger for en minneverdig ferie.

En av hovedattraksjonene i Thessaloniki er dens rike historie og arv. Byen er fylt med imponerende monumenter og ruiner fra både romersk, bysantinsk og osmansk tid. Det berømte hvite tårnet, som en gang fungerte som en del av byens forsvar, er et must-see når du er her. For historieinteresserte vil også Rotunda og Boğaziçi-palasset være fascinerende steder å besøke.

Thessaloniki er også kjent for sine fantastiske strender. Med det klare, turkise vannet og de gyldne sandstrendene kan du slappe av og nyte solen. Kassandra-halvøya, like i nærheten, er en utmerket destinasjon for soltilbedere og vannsportentusiaster. Her kan du padle i kajakk, snorkle eller bare slappe av på en solseng mens du nyter den pittoreske utsikten.

En annen grunn til å besøke Thessaloniki er den deilige maten. Byen er spesielt kjent for sin greske mat, med retter som souvlaki, moussaka og gresk salat som er ekte delikatesser. De lokale tavernaene og restaurantene serverer ferske og autentiske retter som vil forføre smaksløkene dine. Ikke glem å prøve den tradisjonelle greske yoghurten, den er virkelig himmelsk!

Thessaloniki er også en perfekt base for å utforske resten av det vakre området. Besøk de spektakulære Meteora-klippene, som har imponerende klostre som balanserer på toppen av steinformasjonene. Delphi, kjent som det antikke orakelet, er en annen fascinerende destinasjon bare en kort kjøretur unna.

Uansett om du er ute etter historie, sol og strand eller deilige matopplevelser, vil Thessaloniki-området definitivt ikke skuffe deg. Så pakk kofferten din, og sett kursen mot denne fantastiske destinasjonen i Hellas! Bon voyage!

Ofte stilte spørsmål

Fra hvilke flyplasser kan du reise til Thessaloniki på reiser?

Du kan finne reiser til Thessaloniki fra flere flyplasser. Akkurat nå er de mest populære flyplassene å bestille reiser til Thessaloniki : Gardermoen fra 5548 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Thessaloniki på lastminutecharter.eu

Hvilke reisebyråer selger reiser til Thessaloniki?

Du kan kjøpe reiser til Thessaloniki fra flere reisebyråer. Akkurat nå kan du f.eks. bestill reiser til Thessaloniki med: Solfaktor fra 5548 NOK. Du finner alle de gode tilbudene for Thessaloniki på lastminutecharter.eu
annonse
Last Minute CharterVåre brukere gir lastminutecharter.eu
4.8
  
4.8 av 5 stjerner basert på 361836 vurderinger.

Last Minute Charter Danmark
Last Minute Charter Netherlands
Last Minute Charter Norge
Last Minute Charter Polska
Last Minute Charter Suomi
Last Minute Charter Sverige

Travel with jens
Last Minute Holiday Homes
Travolo
Lieto International
A LIETO INTERNATIONAL SITE