Afbudsrejser til St. Vlas fra 3882 DKK. Spar op til 65%

Vælg imellem 3 afbudsrejser til St. Vlas. Sammenlign de bedste tilbud på pakkerejser fra de største rejsebureauer. Find din næste ferie her.
Dreams Sunny Beach Resort & Spa 2514164945

Spar 65%

   Dreams Sunny Beach Resort & Spa
TUI 2514164945

 Bulgarien
Bulgarien
St. Vlas
Sol og strand
All Inclusive
17-06-2024
Billund
8 dage
Voya Beach Resort 2514165100

Spar 46%

   Voya Beach Resort
TUI 2514165100

 Bulgarien
Bulgarien
St. Vlas
Sol og strand
All Inclusive
24-06-2024
København
8 dage
Secrets Sunny Beach Resort 2514165551


   Secrets Sunny Beach Resort
TUI 2514165551

 Bulgarien
Bulgarien
St. Vlas
Sol og strand
All Inclusive
08-07-2024
København
8 dage
Alle priser i DKK. Afbudsrejse flybillet priser er per person excl. evt. gebyrer for måltider og bagage. Afbuds pakkerejse priserne er per person baseret på 2 personers delt ophold i dobbeltværelse/lejlighed med angivne forplejning. Bagage, transfer og forplejning på flyrejsen oplyses på rejsebureauets hjemmeside. Angivne fra hotel priser er for 2 personer per nat.

Rejs på billig ferie til St. Vlas


St. Vlas er en fantastisk turistdestination på Malta, der tilbyder en perfekt kombination af sol, strand og kultur. Det charmerende område er kendt for sine maleriske strande, azurblåt vand og imponerende historiske seværdigheder.

På din ferie i St. Vlas kan du nyde afslappende dage på strandene, hvor du kan svømme i det krystalklare vand eller bare slappe af i solen. Du kan også udforske de farverige fisk i klart vand med din snorkel.

I byen kan du udforske de historiske seværdigheder, som f.eks. den gamle fæstning og den imponerende St. Vlas kirke. Du kan også shoppe i de lokale butikker, smage på den lækre lokale mad eller tage på en spændende bådtur til nærliggende øer.

Uanset om du er til afslapning eller eventyr, vil St. Vlas helt sikkert imponere dig med sine skønheder og charme. Så hvorfor ikke tage på ferie til dette fantastiske rejsemål og opleve den uforglemmelige atmosfære selv?


Ofte stillede spørgsmål - Afbudsrejser til St. Vlas

Hvad kan jeg spare på en afbudsrejse til St. Vlas ?

Lige nu kan du spare optil 65 % på afbudsrejser til St. Vlas. Du finder alle de gode tilbud til St. Vlas på lastminutecharter.eu

Hvilke lufthavne kan man rejse fra når man skal på afbudsrejse til St. Vlas ?

Du kan finde afbudsrejser til St. Vlas fra flere lufthavne. Lige nu er de mest populære lufthavne at booke afbudsrejser til St. Vlas : Billund fra 3882 DKK og København fra 5386 DKK. Du finder alle de gode tilbud til St. Vlas på lastminutecharter.eu

Hvilke rejsebureauer sælger afbudsrejser til St. Vlas ?

Du kan købe afbudsrejser til St. Vlas hos flere rejsebureauer. Lige nu kan du f.eks. booke afbudsrejser til St. Vlas hos : TUI fra 3882 DKK. Du finder alle de gode tilbud til St. Vlas på lastminutecharter.eu
A LIETO INTERNATIONAL SITE