Äkkilähdöt Zagoria alkaen 467 EUR. Säästä jopa 30%

Valitse 8 viime hetken matkasta Zagoria. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Papigo Towers 2231155714

Säästää 30%

   Papigo Towers
Apollomatkat 2231155714

 Kreikka
Kreikka
Zagoria
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Aamiainen
26-08-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Papigo Towers 2231155429

Säästää 25%

   Papigo Towers
Apollomatkat 2231155429

 Kreikka
Kreikka
Zagoria
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Aamiainen
12-08-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Papigo Towers 2231155576

Säästää 18%

   Papigo Towers
Apollomatkat 2231155576

 Kreikka
Kreikka
Zagoria
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Aamiainen
19-08-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa 2231155439

Säästää 22%

   Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa
Apollomatkat 2231155439

 Kreikka
Kreikka
Zagoria
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Aamiainen
12-08-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Papigo Towers 2231155303


   Papigo Towers
Apollomatkat 2231155303

 Kreikka
Kreikka
Zagoria
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Aamiainen
05-08-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Papigo Towers 2231154759

Säästää 13%

   Papigo Towers
Apollomatkat 2231154759

 Kreikka
Kreikka
Zagoria
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Aamiainen
08-07-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Papigo Towers 2231154902


   Papigo Towers
Apollomatkat 2231154902

 Kreikka
Kreikka
Zagoria
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Aamiainen
15-07-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Papigo Towers 2231154623


   Papigo Towers
Apollomatkat 2231154623

 Kreikka
Kreikka
Zagoria
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Aamiainen
01-07-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Zagoria


Matkablogi: Miksi matkustaa lomalle turistikohteeseen Zagoria (Kreikka)

Kreikka tunnetaan kauniista saarista ja upeasta rannikosta, mutta on olemassa myös yksi maan salaisuus, joka kaipaa enemmän huomiota - Zagoria. Tämä upea turistikohde tarjoaa matkailijoille unohtumattoman loman, jossa voi yhdistää luonnonkauneuden ja kulttuurielämykset.

Zagoria sijaitsee Pindos-vuoriston sydämessä, joten se tarjoaa upeita maisemia ja luontokohteita. Alueella on 46 perinteistä pikkukylää, jotka ovat säilyttäneet alkuperäisen arkkitehtuurinsa ja viehättävän tunnelmansa. Kävele tutustumaan kapeiden kivikatujen varsille rakennettuihin kauniisiin taloihin ja nauti raikkaasta vuoristoilmasta samalla kun ihailet upeita maisemia. Zagorian solisevat joet ja vesiputoukset lisäävät vielä luonnon kauneutta kokemukseen.

Zagorian monipuolinen luonto houkuttelee patikoimaan ja retkeilemään. Alueella on monia merkittyjä vaellusreittejä, jotka vievät sinut upeiden vuoristomaisemien läpi. Voit tutustua Vikoksen rotkoon, joka on yksi maailman syvimmistä rotkoista, tai vierailla Drakolimin luolissa, jotka kätkevät sisälleen jännittäviä tarinoita ja legendoja.

Kulttuurinnälkäisille Zagoriassa riittää paljon koettavaa. Voit vierailla perinteisissä kylissä ja tutustua paikalliseen elämäntapaan. Zagorian arkkitehtuuri ja perinteiset käsityötaidot tarjoavat mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Alueella sijaitsee myös monia bysanttilaisia kirkkoja, joissa voit ihailla upeaa freskomaalausta ja kokonaisvaltaista rauhaa.

Zagoria on myös ruokaelämyksien luvattu maa. Paikalliset ravintolat tarjoavat maistuvia perinneruokia, kuten paikallista lihaa grillattuna tai uunissa haudutettuna. Voit nauttia näistä herkuista samalla kun ihailet upeaa vuoristomaisemaa.

Zagorian vieraanvaraisuus ja ystävälliset ihmiset tekevät lomasta vieläkin ikimuistoisemman. Varmasti saat paikallisilta vinkkejä parhaista patikointipoluista, piilotetuista putouksista ja pienistä, täydellisistä kahviloista, joissa voit rentoutua ja nauttia kupillisen kreikkalaista kahvia.

Zagoria on täydellinen lomakohde niille, jotka haluavat yhdistää luonnonkauneuden ja kulttuurin. Tämä salainen helmi tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, joka jää syvälle sydämeesi. Älä jätä Zagoriaa Kreikan matkasi suunnittelulta huomiotta!


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Zagoria

What can I save on a last minute holiday to Zagoria ?

Right now you can save up to 30% on last minute holidays to Zagoria. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Zagoria viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Zagoria useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Zagoria, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 467 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Zagoria?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Zagoria useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Zagoria: Apollomatkat alkaen 467 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Zagoria?

Zagoria on kaunis matkakohde, jossa sää vaihtelee vuodenajan mukaan. Kesäisin sää on yleensä lämmin ja aurinkoinen, ja lämpötilat voivat nousta jopa 30 asteeseen. Syksyllä sää viilenee hieman, mutta lämpötilat pysyvät silti miellyttävinä. Talvisin sää voi olla viileä ja sateinen, mutta lumisateet ovat harvinaisia. Keväällä sää alkaa lämmetä ja luonto herää eloon. Matkustaessa Zagoriaan kannattaa varautua vaihteleviin sääolosuhteisiin ja ottaa mukaan sopivat vaatteet ja varusteet.

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Zagoria ?

Miksi sinun pitäisi lähteä lomalle Zagoriin?

Zagoria on upea matkakohde Kreikassa, joka tarjoaa upeat maisemat, rauhalliset kylät ja monipuoliset aktiviteetit luonnon ystäville. Alueella voit vaeltaa Vikos-rotkossa, kokeilla melontaa Voidomatis-joella ja rentoutua perinteisissä kylpylöissä. Lisäksi Zagorian alueella on paljon perinteisiä kyläsuunnitteluja ja herkullista kreikkalaista ruokaa tarjolla. Lähde siis lomalle Zagoriaan ja koe unohtumaton matka Kreikan upeaan luontoon!

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Zagoria?

Zagorian alue Etelä-Kreikassa on täynnä upeita nähtävyyksiä, jotka houkuttelevat vierailijoita ympäri maailmaa. Tässä on viisi suosituinta nähtävyyttä ja syyt miksi sinun pitäisi vierailla niissä:

1. Vikos Gorge - Vikosin rotko on yksi maailman syvimmistä rotkoista ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Rotkon vaellusreitit ovat suosittuja luontomatkailijoiden keskuudessa.

2. Stone Bridges - Zagorian kiviset sillat ovat perinteisiä rakennuksia, jotka ovat olennainen osa alueen historiaa ja kulttuuria. Niiden ainutlaatuinen arkkitehtuuri on nähtävyys sinänsä.

3. Monasteries - Alueella on useita perinteisiä luostareita, kuten Rogovouni ja Panagia Spiliotissa, jotka tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen uskonnolliseen perinteeseen.

4. Papigo - Tämä perinteinen vuoristokylä on tunnettu kauniista maisemistaan ja perinteisestä arkkitehtuuristaan. Kylässä on myös mahdollista maistaa paikallisia herkkuja ja tutustua kyläläisten elämään.

5. Voidomatis River - Voidomatis-joki tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden nauttia virkistävästä uinnista kristallinkirkkaassa vedessä. Joen rantamilla voi myös rentoutua ja nauttia kauniista ympäristöstä.

Nämä ovat vain muutamia syitä, miksi sinun kannattaa vierailla Zagorian alueella, mutta alue tarjoaa paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Tule itse kokemaan tämän upean alueen ainutlaatuinen tunnelma!

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Zagoria?

Zagoria, Kreikan kaunis alue Epiroksessa, on täynnä upeita aktiviteetteja ja kulttuuritapahtumia. Tässä viisi suosituinta asiaa, jotka matkailijat voivat kokea Zagoriassa:

1. Patikointi Vikos-rotkoon: Vikos-kansallispuisto tarjoaa upean retkeily- ja patikointimahdollisuuden, ja Vikos-rotko on yksi maailman syvimmistä rotkoista. Matkailijat voivat nauttia upeista maisemista ja luonnon kauneudesta patikoidessaan rotkoon.

2. Pienet perinteiset kylät: Zagorian alueella on useita perinteisiä kyliä, kuten Papigo ja Monodendri, joissa matkailijat voivat tutustua perinteiseen kreikkalaiseen elämäntapaan ja arkkitehtuuriin. Kävely kapeilla kujilla ja tutustuminen paikallisiin käsityöläisiin on ikimuistoinen kokemus.

3. Vikoksen rotkofestivaali: Joka vuosi elokuussa järjestettävä Vikoksen rotkofestivaali on yksi alueen suurimmista kulttuuritapahtumista. Festivaaliin kuuluu musiikkiesityksiä, tanssia, perinteistä ruokaa ja käsityömarkkinoita, ja se tarjoaa matkailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea paikallinen kulttuuri.

4. Horisontaalipuumostit: Zagoriassa voi löytää monia perinteisiä horisontaalipuumoja, joissa matkailijat voivat kokea perinteisen kreikkalaisen musiikin ja tanssin esityksiä. Paikalliset esiintyjät tarjoavat vauhdikasta ja viihdyttävää viihdettä, joka on taatusti ikimuistoinen kokemus.

5. Perinteiset gastronomiset elämykset: Zagoria tunnetaan herkullisesta paikallisesta ruoastaan, ja matkailijoiden pitäisi ehdottomasti maistaa alueen erikoisuuksia, kuten paikallista juustoa, hunajaa ja liharuokia. Paikalliset tavernat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea perinteistä kreikkalaista ruokaa ja vieraanvaraisuutta.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Zagoria ?

Zagoriassa on tarjolla monia herkullisia perinteisiä ruokalajeja, jotka ovat ehdottomasti maistamisen arvoisia. Tässä artikkelissa esittelemme viisi suosituinta ruokalajia Zagoriassa:

1. Ζαγοροχώρια: Tämä perinteinen Zagorin alueen ruokalaji koostuu paahdetuista lihapullista, tomaattikastikkeesta ja perunoista. Se on täyteläinen ja herkullinen ruoka, joka tarjoillaan usein lisukkeena salaatin ja paikallisen oliiviöljyn kanssa.

2. Φασολάδα: Tämä perinteinen palkokasviruoka valmistetaan yleensä valkoisista pavuista, tomaateista, sipulista ja mausteista. Se on täyttävä ja ravitseva ruokalaji, joka tarjoillaan usein fetajuuston ja paahdetun leivän kanssa.

3. Χοριάτικη πίτα: Tämä perinteinen paimenen piirakka valmistetaan ohuesta filotaikinasta, fetajuustosta, tomaateista, sipulista ja yrtteistä. Se on kevyt ja herkullinen ruoka, joka sopii loistavasti lounaaksi tai välipalaksi.

4. Λαδογιαννίτικο: Tämä perinteinen kasvisruoka valmistetaan yleensä paikallisista vihanneksista, kuten kesäkurpitsasta, munakoisosta, paprikoista ja perunoista. Se on terveellinen ja herkullinen ruokalaji, joka tarjoillaan usein oliiviöljyn ja sitruunamehun kera.

5. Καρυτίνα: Tämä perinteinen liharuoka valmistetaan yleensä lampaanlihasta, tomaateista, sipulista, valkosipulista ja mausteista. Se on täyteläinen ja maukas ruokalaji, joka tarjoillaan usein perunoiden ja paikallisen viinin kanssa.

Näiden suosittujen ruokalajien lisäksi Zagoriassa on tarjolla runsaasti muita herkullisia paikallisia ruokia ja makuelämyksiä, jotka kannattaa ehdottomasti kokea matkalla alueelle. Tervetuloa nauttimaan herkullisista ja perinteisistä ruokalajeista Zagoriassa!

A LIETO INTERNATIONAL SITE