Äkkilähdöt Verona alkaen 515 EUR

Valitse 3 viime hetken matkasta Verona. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Hotel Maxim Verona 2291260582


   Hotel Maxim Verona
TripX 2291260582

 Italia
Italia
Verona, Veneto
Kaupunkiloma
Aurinko ja ranta
Standard king
Ei aterioita
23-10-2024
Helsinki Vantaa
6 päivää
Hotel Maxim Verona 2291033053


   Hotel Maxim Verona
TripX 2291033053

 Italia
Italia
Verona, Veneto
Kaupunkiloma
Aurinko ja ranta
Standard king
Ei aterioita
24-10-2024
Helsinki Vantaa
7 päivää
Hotel Maxim Verona 2291259458


   Hotel Maxim Verona
TripX 2291259458

 Italia
Italia
Verona, Veneto
Kaupunkiloma
Aurinko ja ranta
Standard king
Ei aterioita
17-10-2024
Helsinki Vantaa
7 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Verona


Veronan matkailukohde - Miksi sinun pitäisi matkustaa lomalle tähän turistikaupunkiin Italiassa?

Jos suunnittelet matkaa Italiaan, Veronan kaupunki on ehdottomasti yksi pysähdyksen arvoinen matkakohde. Verona, joka sijaitsee Pohjois-Italiassa, on viehättävä kaupunki, jolla on paljon tarjottavaa matkailijoille.

Ensinnäkin, Verona on tunnettu Romeo ja Julia -tarinasta, joka viehättää lukemattomia kävijöitä ympäri maailmaa. Voit vierailla kuuluisalla Casa di Giulietta -talolla ja ihastella rakkauden symbolia eli Julieta patsasta. Voit jopa jättää rakkaudentunnustuksen seinää täynnä olevaan rakkausviesteiden kirjoittamiseen tarkoitettuun aitaan. Eikö olekin romanttista?

Toiseksi, Verona tarjoaa upeita historiallisia nähtävyyksiä. Voit kävellä kaupungin keskustassa ja ihastella antiikin roomalaisten aikakausien ja keskiajan aarteita. Veronan amfiteatterilla, joka on yksi parhaiten säilyneistä antiikin rakennuksista, voit nauttia jopa oopperaesityksistä kesäkuukausina. Kaupungin keskusta on myös täynnä kauniita kirkkoja, kapeita kujia ja viehättäviä aukioita, joilla voit rentoutua ja nauttia auringosta.

Kolmanneksi, Verona on tunnettu paikallisesta ruoastaan ja erittäin laadukkaasta viinistään. Ravintolat tarjoavat herkullisia italialaisia ruokia, kuten pastaa, risottoa ja perinteisiä liharuokia. Voit myös vierailla lähialueen viinitiloilla ja maistella alueen kuuluisia viinejä, kuten Amaronea ja Valpolicella.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Veronan sijainti on täydellinen tukikohta muille Italian matkakohteille. Voit tehdä päiväretkiä Venetsiaan, Milanoon tai Gardajärvelle, jotka kaikki ovat vain lyhyen junamatkan päässä. Näin voit kokea enemmän Italiasta yhdellä matkalla.

Yhteenvetona, Verona on täydellinen matkakohde kaikille, jotka haluavat nauttia kauniista historiallisista nähtävyyksistä, romanttisesta tunnelmasta, herkullisesta ruoasta ja erinomaisesta viinistä. Älä siis epäröi valita Veronaa seuraavaksi lomakohteeksesi Italiassa!

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Verona

Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Verona

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Verona viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Verona useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Verona, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 515 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Verona?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Verona useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Verona: TripX alkaen 515 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Verona?

Veronan loma-aika sää on ympäri vuoden miellyttävä. Tämä Pohjois-Italiassa sijaitseva kaupunki tarjoaa vierailijoilleen vaihtelevat säät ja sääolosuhteet ympäri vuoden.

Kevät Veronassa on yleensä miellyttävän lämmin ja aurinkoinen. Lämpötilat nousevat keväällä usein noin 15-20 asteen tienoille, ja kaupungissa voi nauttia kauniista kukkaloistosta ja vihreistä puistoista. Sademäärät ovat yleensä maltillisia keväällä ja voivat vaihdella.

Kesä Veronassa on lämmin ja aurinkoinen, ja lämpötilat nousevat usein noin 25-30 asteen tuntumaan. Kesäkuukausina kaupunkiin saapuu paljon matkailijoita, jotka haluavat nauttia Veronan lukuisista ulkotapahtumista ja historiallisista nähtävyyksistä. Sademäärät ovat kesäkuukausina yleensä melko vähäisiä, joten sateenvarjosta ei yleensä ole suurta tarvetta.

Syksy Veronassa on kaunis ja leuto. Lämpötilat laskevat hitaasti, ja päivisin voi olla vielä 20 asteen tienoilla. Syksyllä kaupungin puut vaihtavat väriloistonsa, ja Verona herää henkiin lukuisilla syysfestivaaleillaan. Syksy voi kuitenkin olla myös sateinen, joten matkalaukkuun kannattaa pakata sateenvarjo mukaan.

Talvi Veronassa voi olla hieman viileämpi, ja päivälämpötilat vaihtelevat yleensä noin 5-10 asteen välillä. Talvikuukausina kaupunkiin voi silti osua aurinkoisia päiviä, ja Veronan tunnettu joulutori houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa. Sademäärät ovat talvella yleensä korkeampia, ja voi myös esiintyä lumisateita.

Veronan ilmasto tarjoaa siis miellyttävät olosuhteet ympäri vuoden. Riippumatta siitä, milloin matkustat tähän viehättävään kaupunkiin, voit odottaa kaunista ja sopivan lämmintä säätä, joka tekee lomastasi täydellisen.

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Verona ?

Miksi lomailla Veronassa? Verona on yksi Italian kauneimmista kaupungeista, joka tarjoaa matkailijoille upeita kokemuksia ja nähtävyyksiä. Tässä on muutamia syitä, miksi Verona sopii täydellisesti lomakohteeksi:

1. Historia ja kulttuuri: Verona on rikas historiallisten ja kulttuuristen kohteiden suhteen. Kaupunki on peräisin antiikin Rooman ajoilta, mikä näkyy sen upeissa historiallisissa rakennuksissa ja raunioissa. Veronan amfiteatteri, joka muistuttaa Rooman Colosseumia, on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä.

2. Romeo ja Julia: Verona tunnetaan myös Shakespearen kuuluisasta näytelmästä Romeo ja Julia. Voit vierailla Julialla kuuluisassa Casa di Giulietta -rakennuksessa ja jopa nähdä tämän historian tunnetuimman rakkaustarinan kuuluisan parvekkeen. Tämä on ehdoton vierailukohde romanttisille matkailijoille.

3. Rikas gastronomia: Veronan alue on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja viineistä. Voit maistella herkullisia paikallisia erikoisuuksia, kuten risottoa, pastaa, proseccoa ja Amarone-viiniä. Ravintolat tarjoavat myös laajan valikoiman italialaisia ​​delikatessileipiä ja herkullisia jälkiruokia.

4. Viehättävä vanhakaupunki: Veronan keskustassa voit kiertää kapeita kujia ja ihastella kauniita rakennuksia, kirkkoja ja toreja. Piazza delle Erbe on vilkas tori, jossa voit tehdä ostoksia paikallisilta markkinoilta tai nauttia kahvista ulkoilmaravintolassa. Verona tarjoaa myös lukuisia putiikkeja, joista voit löytää ainutlaatuisia matkamuistoja.

5. Lähellä Gardajärveä: Verona sijaitsee vain lyhyen matkan päässä upeasta Gardajärvestä. Voit tehdä päiväretkiä järvelle tai viettää rentouttavaa aikaa rannoilla. Voit myös kokeilla erilaisia ​​vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua, vesihiihtoa tai veneilyä.

Verona tarjoaa matkailijoille kaiken, mitä voit toivoa Italian lomalta: kaunista arkkitehtuuria, rikasta historiaa, herkullista ruokaa ja upeita maisemia. Se on täydellinen kohde niille, jotka haluavat tutkia Italian kulttuuria ja nauttia rentouttavasta lomasta.

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Verona?

Tervetuloa Veronaan, Italian romanttiseen kaupunkiin ja Shakespeare-näytelmän Rakastuneitten kaupunkiin! Verona tarjoaa vierailijoilleen lukuisia upeita nähtävyyksiä, jotka kiehtovat historiaa, arkkitehtuuria ja kulttuuria rakastavia matkailijoita. Tässä on viisi suosituimpaa nähtävyyttä Veronassa ja miksi jokaisen kannattaa vierailla niissä.

1. Arena di Verona - Veronan amfiteatteri:
Arena di Verona on kuuluisa roomalainen amfiteatteri, joka on yksi parhaiten säilyneistä maailmassa. Tämä historiallinen nähtävyys tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä klassisia musiikkikonsertteja, oopperoita ja muita esityksiä upeassa antiikin ilmapiirissä. Tule nauttimaan esityksistä ja uppoudu historiaan!

2. Casa di Giulietta - Juliuksen talo:
Casa di Giulietta, eli Juliuksen talo, on romanttisen tarinan keskipiste, joka inspiroi Shakespearen Romeo ja Julia -näytelmän tapahtumia. Täällä voit ihailla tunnelmallista parveketta ja kirjoittaa rakkaudentunnustuksen kuuluisalle rakkausparille. Alakerrassa voit myös tutustua näytelmään liittyvään taidenäyttelyyn ja lukea muuriin kaiverrettuja rakkauden viestejä. Kokoa rohkeutesi ja anna rakkaudelle tilaa!

3. Piazza delle Erbe:
Piazza delle Erbe on Veronan kaupungin sydän, joka on täynnä elämää ja vilinää. Tämä historiallinen markkina-aukio on täynnä kauniita rakennuksia, kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Voit nauttia auringonpaisteesta, maistella herkullisia paikallisia herkkuja ja ostaa matkamuistoja tältä vilkkaalta aukiolta. Piazza delle Erbe on täydellinen paikka rentoutumiseen ja tunnelmasta nauttimiseen!

4. Castelvecchio:
Castelvecchio on vaikuttava linnoitus, joka tarjoaa upean näköalan Veronan vanhaankaupunkiin ja Adige-joelle. Tämä keskiaikainen linna toimi aikoinaan Veronan hallintokeskuksena, mutta nykyään se toimii taidemuseona. Voit vaeltaa linnoituksen käytävillä, ihailla sen arkkitehtuuria ja tutustua laajaan taidenäyttelyyn, jossa on esillä mestariteoksia eri aikakausilta.

5. Basilica di San Zeno Maggiore:
Basilica di San Zeno Maggiore on yksi Veronan upeimmista kirkoista ja arkkitehtoninen mestariteos. Tämä romaanista ja goottilaista tyyliä edustava basilika kätkee sisälleen kauniita taideteoksia, freskoja ja alttaritauluja. Voit tutustua sen vaikuttavaan arkkitehtuuriin, hiljentyä hetkeksi sen rauhallisessa tunnelmassa ja ihailla upeita taidehistoriallisia aarteita.

Tervetuloa Veronaan, kaupunkiin, jossa historia, romantiikka ja kulttuuri sulautuvat harmonisesti yhteen. Näiden viiden nähtävyyden kautta pääset sukeltamaan Veronan ainutlaatuiseen tunnelmaan ja kokemaan kaupungin kauneuden.

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Verona?

Veronassa on lukuisia suosittuja aktiviteetteja ja kulttuuritapahtumia, jotka houkuttelevat matkailijoita. Tässä on viisi suosittua aktiviteettia ja kulttuuritapahtumaa, joihin matkailijat voivat osallistua Veronassa.

1. Areena di Verona: Areena di Verona on ikoninen amfiteatteri, jossa järjestetään hienoja oopperaesityksiä ja konsertteja. Voit nauttia unohtumattomasta musiikkielämyksestä historiallisessa ympäristössä.

2. Casa di Giulietta: Veronassa sijaitsee kuuluisa Casa di Giulietta, joka on Juliet Capuletin koti Shakespearen Romeo ja Julia -näytelmässä. Täällä voit ihailla Rakkautta ja romanttista tunnelmaa sekä kirjoittaa nimesi tai viestisi seinään.

3. Veronan areena: Verona Arena on antiikin roomalainen amfiteatteri, jossa järjestetään kuuluisa oopperafestivaali kesäisin. Tämä on mahtava tilaisuus kokea oopperan ja musiikin maagisuutta historiallisessa ympäristössä.

4. Piazza delle Erbe: Piazza delle Erbe on Veronan keskeinen aukio, joka on täynnä elämää, kauppakojuja ja viehättäviä kahviloita. Täällä voit nauttia perinteisestä italialaisesta tunnelmasta, tutustua paikalliseen käsityötarjontaan ja maistella herkullisia paikallisia herkkuja.

5. Veronan katedraali: Veronan katedraali, Basilica di San Zeno, on vaikuttava romaaninen kirkko. Voit vierailla katedraalissa nähdäksesi sen upeat freskomaalaukset ja ihailla upeaa arkkitehtuuria. Katedraali on myös tunnettu nimettömästä marmoripatsaasta, joka kuvaa Shakespearen Romeon ja Julian hautaa.

Nämä ovat vain muutama suosittu aktiviteetti ja kulttuuritapahtuma, joihin voit osallistua Veronassa. Kaupunki tarjoaa matkailijoille runsaasti mahdollisuuksia nauttia italialaisesta kulttuurista ja historiasta.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Verona ?

1. Pasta della Nonna: Verona is renowned for its delicious pasta dishes, and one of the most popular ones is Pasta della Nonna. This authentic pasta dish is made with homemade tagliatelle or gnocchi, topped with a rich tomato-based meat sauce. It is a classic comfort food that will leave you craving for more.

2. Risotto al Radicchio: Another must-try dish in Verona is Risotto al Radicchio. This creamy and flavorful risotto is prepared with radicchio – a bitter Italian vegetable – which adds a unique taste to the dish. Along with Parmesan cheese and white wine, this dish is a perfect representation of the local cuisine.

3. Bollito con la Pearà: Bollito con la Pearà is a traditional Veronese dish that consists of boiled meats served with a unique sauce called pearà. The pearà sauce is made from bread crumbs, pepper, beef marrow, and broth. It has a rich and intense flavor that compliments the tender boiled meats perfectly. Don’t miss this exquisite dish when visiting Verona.

4. Pastissada de Caval: Pastissada de Caval is a horse meat stew that holds a special place in Veronese cuisine. It is a hearty and savory dish, slow-cooked with red wine, tomatoes, onions, and various spices. Served with polenta, this traditional Veronese stew is a true delicacy for meat lovers.

5. Pandoro: No trip to Verona is complete without indulging in the city's famous sweet treat, Pandoro. This star-shaped Christmas cake is a symbol of Verona's culinary heritage. Soft, buttery, and dusted with powdered sugar, Pandoro is a delight to unwrap and savor. Enjoy it with a cup of coffee or a glass of Prosecco for a truly authentic Veronese experience.

Yllämainitut viisi herkkua edustavat Veronan suosituinta ruokakulttuuria. Koe nämä perinteiset suosikit matkasi aikana ja löydä uusia makuelämyksiä tässä kauniissa kaupungissa.

A LIETO INTERNATIONAL SITE