Äkkilähdöt Valletta alkaen 575 EUR

Valitse 8 viime hetken matkasta Valletta. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Quaint Boutique Hotel Xewkija 2230054990


   Quaint Boutique Hotel Xewkija
TripX 2230054990

 Malta
Malta
Valletta
Kaupunkiloma
Aurinko ja ranta
Queen
Aamiainen
03-11-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Quaint Boutique Hotel Xewkija 2230260024


   Quaint Boutique Hotel Xewkija
TripX 2230260024

 Malta
Malta
Valletta
Kaupunkiloma
Aurinko ja ranta
Queen
Aamiainen
10-11-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Quaint Boutique Hotel Xewkija 2230047576


   Quaint Boutique Hotel Xewkija
TripX 2230047576

 Malta
Malta
Valletta
Kaupunkiloma
Aurinko ja ranta
Queen
Aamiainen
06-11-2024
Tampere
8 päivää
Quaint Boutique Hotel Xewkija 2230299948


   Quaint Boutique Hotel Xewkija
TripX 2230299948

 Malta
Malta
Valletta
Kaupunkiloma
Aurinko ja ranta
Queen
Aamiainen
13-11-2024
Tampere
8 päivää
Quaint Boutique Hotel Xewkija 2229954983


   Quaint Boutique Hotel Xewkija
TripX 2229954983

 Malta
Malta
Valletta
Kaupunkiloma
Aurinko ja ranta
Queen
Aamiainen
27-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Quaint Boutique Hotel Xewkija 2229925616


   Quaint Boutique Hotel Xewkija
TripX 2229925616

 Malta
Malta
Valletta
Kaupunkiloma
Aurinko ja ranta
Queen
Aamiainen
27-08-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Quaint Boutique Hotel Xewkija 2229949800


   Quaint Boutique Hotel Xewkija
TripX 2229949800

 Malta
Malta
Valletta
Kaupunkiloma
Aurinko ja ranta
Queen
Aamiainen
30-10-2024
Tampere
8 päivää
Quaint Boutique Hotel Xewkija 2229925392


   Quaint Boutique Hotel Xewkija
TripX 2229925392

 Malta
Malta
Valletta
Kaupunkiloma
Aurinko ja ranta
Queen
Aamiainen
22-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Valletta


Miksi sinun tulisi matkustaa lomalle Vallettaan, Maltalle?

Valletta on yksi niistä paikoista maailmassa, joka hurmaa matkailijat kauneudellaan ja ainutlaatuisuudellaan. Tämä ihastuttava turistikohde Maltalla tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ja runsaasti syitä matkustaa lomalle juuri tänne.

Ensinnäkin, Valletta on historian ympäröimä kaupunki, joka on täynnä historiallisia nähtävyyksiä. Se on Euroopan pääkaupunki, joka tunnetaan sen upeasta barokkityylistä, kapeista kujistaan ​​ja upeista linnoituksistaan. Vallettassa voit kulkea vanhoilla kivisillä kaduilla, tutustua aikaisempien aikakausien jalanjälkiin ja ihastella upeita arkkitehtonisia mestariteoksia.

Toiseksi, Valletta tarjoaa upeita näkymiä Välimerelle. Kaupungin rannikolla voit katsella kaunista taivasta ja turkoosia merta, mikä luo rauhoittavan ja viehättävän tunnelman. Voit rentoutua auringonpaisteessa, nauttia Välimeren herkuista rantakahviloissa ja ihailla maisemia mereltä käsin purjeveneellä tai veneretkellä.

Kolmanneksi, Vallettassa on runsaasti kulttuurisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden. Voit osallistua erilaisiin konsertteihin, teatteriesityksiin ja taidenäyttelyihin, jotka tuovat kaupunkiin vieläkin enemmän elämää ja väriä. Lisäksi voit nauttia maltilaisesta ruoasta ja perinteisistä juhlista, jotka tarjoavat aitoja makuja ja kulttuurikokemuksia.

Lopuksi, Valletta on täynnä ystävällisiä ja vieraanvaraisia ihmisiä. Maltalaiset ovat aina valmiita auttamaan ja tarjoamaan unohtumattomia matkamuistoja vieraillesi. Voit nauttia paikallisesta vieraanvaraisuudesta ja sukeltaa Maltan ainutlaatuiseen kulttuuriperintöön.

Valletta on ehdottomasti matkailijalle loistava lomakohde. Kaupungin rikas historia, upeat näkymät, vilkas kulttuuritarjonta ja ystävälliset ihmiset tekevät siitä unohtumattoman matkan. Oli sitten kyse lyhyestä viikonloppulomasta tai pidemmästä lomasta, Valletta tarjoaa matkailijoille ainutlaatuisen kokemuksen, jota he eivät ikinä unohda.


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Valletta

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Valletta viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Valletta useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Valletta, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 565 EUR ja Tampere alkaen 605 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Valletta?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Valletta useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Valletta: TripX alkaen 565 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Valletta?

Tervetuloa matkaoppaaseen! Tässä kerron sinulle, millainen loma sää Vallettassa on ympäri vuoden.

Valletta, Maltan kaunis pääkaupunki, tarjoaa miellyttävät sääolosuhteet läpi vuoden, mikä tekee siitä houkuttelevan matkakohteen milloin tahansa. Vallettassa vallitsee välimerellinen ilmasto, joka takaa miedot talvet ja lempeät kesät.

Talvella, joka ulottuu joulukuusta helmikuuhun, lämpötilat Vallettassa vaihtelevat 10-15 asteen välillä. Sää on yleensä aurinkoinen ja kuiva, ja päivänvalo kestää pitkään. Talvikuukaudet sopivat hyvin kaupunkiin tutustumiseen, historiallisten nähtävyyksien kiertämiseen ja mielenkiintoisiin museoihin tutustumiseen. Pukeudu lämpimiin vaatteisiin, sillä öisin lämpötilat voivat laskea hieman.

Kesä Vallettassa on lämmin ja aurinkoinen, ja kestää toukokuusta syyskuuhun. Keskimääräiset lämpötilat nousevat 25-30 asteeseen, ja aurinko paistaa lähes päivittäin. Kesällä on myös vähän sateita, joten voit nauttia upeista rannoista ja tehdä vesiliikuntaharrastuksia, kuten snorklausta ja purjehdusta. Kesäkuukausina kaupunki järjestää erilaisia ​​festivaaleja ja tapahtumia, jotka tekevät lomastasi vieläkin ikimuistoisemman.

Kevät ja syksy ovat vaihtelempia, mutta edelleen miellyttäviä aikoja vierailla Vallettassa. Huhtikuusta toukokuuhun sekä syys-lokakuussa lämpötilat ovat yleensä välillä 20-25 astetta. Sää voi olla hieman viileämpi, mutta paistava aurinko ja kauniit maisemat tekevät näistä vuodenajoista erityisen viehättäviä.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Valletta tarjoaa lämpimiä ja aurinkoisia säitä läpi vuoden, joten voit nauttia matkastasi riippumatta ajankohdasta. Muista varata mukaasi kevyitä ja ilmavia vaatteita kesäisin, ja hieman lämpimämpiä kerroksia talviaikaan. Vallettassa sää on harvoin epämiellyttävä, joten voit rauhassa keskittyä kaupungin ihmeiden ja Maltan upeiden nähtävyyksien tutkimiseen. Hyvää matkaa Vallettaan!

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Valletta ?

Miksi valitsisin lomakohteeksi Vallettan? Tämä Maltan pääkaupunki tarjoaa vierailijoilleen unohtumattoman lomakokemuksen, joka yhdistää upean arkkitehtuurin, kiehtovan historian ja lämpimän Välimeren ilmaston.

Ensinnäkin, Valletta on todellinen aarreaitta historiannälkäisille matkailijoille. Kaupunkia ympäröivät linnoitukset ja muurit kertovat tarinoita menneiltä vuosisadoilta. Voit vierailla esimerkiksi upealla Grand Master's Palacella, joka toimi aikoinaan ritarikaupungin hallintokeskuksena. Lisäksi voit tutustua St. Johnin katedraaliin, joka on täynnä upeita taiderikkauksia.

Vallettan arkkitehtuuri on todella vaikuttavaa. Kapeat kujat, värikkäät ovet ja parvekkeet sekä historialliset rakennukset luovat kaupunkiin ainutlaatuisen tunnelman. Voit viettää tunteja ihastelemalla kaduilla olevia kauniita rakennuksia tai nauttia virvokkeita viehättävissä kahviloissa.

Valletta on myös loistava shoppailukaupunki. Sen lukuisat putiikit tarjoavat kaikkea paikallisista käsityötuotteista eksklusiivisiin muotimerkkeihin. Voit ostaa matkamuistoja, vaatteita, koruja tai vaikka perinteisiä maltilaisia tuotteita, kuten koristeellisia lasiesineitä tai käsin tehtyjä tuliaisia.

Lisäksi Valletta tarjoaa upeat mahdollisuudet Välimeren auringonottoon ja uimiseen. Kaupungin ympäristössä sijaitsee upeita rantoja ja poukamia, joissa voit rentoutua ja nauttia kristallinkirkkaasta vedestä. Voit myös lähteä veneretkelle Maltan saariston ympäri tai vierailla lähellä sijaitsevalla Gozon saarella, joka tunnetaan kauniista rantakohteistaan.

Lopuksi, Vallettan ruokakulttuuri on todella herkullista ja monipuolista. Voit nauttia paikallisista merenelävistä valmistettuja herkkuja, kuten tuoreita simpukoita tai paistettuja mustekaloja. Lisäksi voit maistella maltilaisia perinneruokia, kuten fenkolia, pastizzi-leivonnaisia tai makeita imqaret-leivoksia.

Kaiken tämän lisäksi Valletta on kompakti kaupunki, joten sen tutkiminen on helppoa kävellen. Voit kuljeskella kaupungilla, tutustua sen historiallisiin kohteisiin ja samalla uppoutua paikalliseen elämäntapaan.

Lyhyesti sanottuna, Valletta tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän historiaa, arkkitehtuuria, rantalomailua ja herkullista ruokaa. Se on ihastuttava matkakohde, joka jättää unohtumattomia muistoja jokaiselle vierailijalle.

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Valletta?

Vallettassa vierailemisen arvoisia kohteita on monia, mutta tässä ovat viisi suosituinta ja miksi sinun kannattaa käydä jokaisessa niistä:

1. Vallettan linnoitus - Yksi Vallettan ikonisista maamerkeistä on sen linnoitus, joka tunnetaan myös nimellä St. John's Co-Cathedral. Tämä upea barokkityylinen katedraali on täynnä kauniita taideteoksia ja koristuksia, mukaan lukien kuuluisa Caravaggion maalaus Ristiinnaulitsemisen maalaukset. Linnoituksen arkkitehtuuri ja historia tarjoavat ainutlaatuisen ja vaikuttavan kokemuksen.

2. Yläpuolella oleva Upper Barrakan puutarha - Tämä viehättävä puisto sijaitsee korkealla kallioisella alueella, josta avautuu upeat näköalat Vallettaan ja sen satamaan. Kävellessäsi hiekkakäytäviä ympäröivien kukkaistutusten ja suihkulähteiden keskellä voit nauttia rauhallisesta ympäristöstä. Puisto on erityisen suosittu auringonlaskun aikaan, jolloin maisemat ovat henkeäsalpaavia.

3. Fort St. Elmo - Tämä historiallinen linnoitus on Vallettan ulointa linnoitusmuuria ja on todellinen nähtävyys. Fort St. Elmo on ollut todistamassa monia historiallisia tapahtumia, kuten suurta piiritystä vuonna 1565. Vieraillessasi tällä alueella voit tutustua linnoituksen museoon ja oppia lisää Maltan sotilaallisesta historiasta.

4. Casa Rocca Piccola - Jos haluat sukeltaa syvemmälle Vallettan aristokraattiseen menneisyyteen, Casa Rocca Piccola on ehdoton vierailukohde. Tämä perheen asuntona toimiva palatsi on täynnä antiikkia, taidetta ja historiallisia artefakteja. Opastettu kierros vie sinut kierrokselle palatsin moniin huoneisiin, kuten ritarien asehuoneeseen ja kirjastoon.

5. Vallettan vanhakaupunki - Vallettan kaunis vanhakaupunki on itsessään suosioinen nähtävyys. Kapeat kujat, historialliset rakennukset ja lukuisat kahvilat ja ravintolat tekevät tästä alueesta kahdeksannen ihmeen. Kävellessäsi kapeita katuja, löydät itsesi upeiden aukioiden, kuten Piazza Regina ja Piazza San Giorgio, ääreltä. Voit myös nauttia ostosmahdollisuuksista, koska vanhakaupunki on täynnä putiikkeja ja käsitöitä.

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Valletta?

Valletan suosituimmat aktiviteetit ja kulttuuritapahtumat turisteille

1. Valtavan historian ja upeiden nähtävyyksien vuoksi Valletta tarjoaa monia mielenkiintoisia aktiviteetteja. Ensimmäisenä kannattaa tutustua St. John's Co-Cathedraliin, joka on upea barokkikirkko täynnä historiallisia taideteoksia. Kirkossa voi myös nähdä kuuluisan taiteilija Caravaggion mestariteoksen.

2. Vallettan historiallisella kaupunginmuurilla kävely on ehdoton suosikkiaktiviteetti. Ota mukaan kamera ja nauti upeista merinäköaloista sekä nauti kaupungin maagisesta tunnelmasta. Voit myös vierailla muurien alapuolella sijaitsevassa pari-katolla, josta voit ihailla satamaa ja nauttia vaikuttavasta auringonlaskusta.

3. Museoiden ystäville Vallettassa on paljon tarjottavaa. Esimerkiksi kansallismuseo tarjoaa syvällisen katsauksen Maltan historialle ja kulttuurille. Casa Rocca Piccolan kaltaisten vanhojen kartanoiden museo tarjoaa mielenkiintoisia tietoja maltilaisesta aristokraattiperheestä ja sen elämästä saarella.

4. Barakka Gardens, kauniit puutarhat kaupunginmuurilla, ovat loistava paikka rentoutumiseen ja kaupungin ihailuun. Puutarhasta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät ja siellä voit ihailla monumentteja ja suihkulähteitä. Puistossa voi myös nauttia piknikistä tai istahtaa kahvilaan nautiskelemaan perinteistä maltilaista kahvia, kuten qahwaa.

5. Vallettan kulttuuritapahtumat houkuttelevat vuosittain tuhansia matkailijoita. Yksi suosituimmista tapahtumista on Valletta International Arts Festival, joka järjestetään kesäaikaan. Festivaali tarjoaa laajan kirjon musiikkiesityksiä, teatteria, tanssia ja muita esityksiä eri puolilta maailmaa. Lisäksi Vallettassa järjestetään perinteisiä poikien ja tyttöjen martityyliin tanssittuja festivaaleja, kuten L-Imnarja ja Karnival ta' Malta, jossa paikalliset pukeutuvat värikkäisiin pukuihin ja paraativat kaupungin kaduilla.

Näiden aktiviteettien ja kulttuuritapahtumien ansiosta Vallettasta löytyy jotain jokaiseen makuun matkailijoille, jotka haluavat kokea Maltan pääkaupungin ainutlaatuisen tunnelman ja rikkaan kulttuurin.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Valletta ?

Valletta, Maltan pääkaupunki, on tunnettu monipuolisesta ruokakulttuuristaan. Tässä matkablogissa esittelemme viisi suosituinta ruokalajia Vallettassa.

1. Lampuki Pie: Tämä on Vallettan erikoisuus, joka on valmistettu tuoreista lampukikalasta. Piirakkamainen ruokalaji täytetään lampukilla, sipulilla, tomaateilla ja yrttimausteilla. Se tarjoillaan usein paikallisessa leipomossa tai ravintolassa.

2. Fenkata: Fenkata on perinteinen maltilainen kalaherkku. Se koostuu saaristokala fenkistä, joka valmistetaan usein valkoviinikastikkeessa, yrttimausteilla ja valkosipulilla. Tämä herkullinen ruokalaji tarjoillaan yleensä paikallisissa kalaravintoloissa.

3. Stuffat tal-fenek: Tämä on klassinen maltilainen ruokalaji, joka sisältää jänistä, joka on haudutettu tomaattikastikkeessa ja mausteissa. Se tarjoillaan yleensä perunoiden tai pastan kanssa ja on suosittu valinta monissa Vallettan ravintoloissa.

4. Bragioli: Bragioli on tyypillinen maltilainen ruoka, joka koostuu ohuista naudanlihaviipaleista täytettyinä porkkanalla, pekonilla, valkosipulilla ja persiljalla. Ne rullataan kiinni ja haudutetaan tomaattikastikkeessa, ja ne tarjoillaan yleensä perunoilla ja vihanneksilla.

5. Timpana: Timpana on perinteinen maltilainen pastaruokalaji, joka koostuu ohuista pastalevyistä ja täytetään jauhelihalla, kanalla tai kasviksilla. Se on usein maustettu tomaattikastikkeella ja juustolla. Timpana paistetaan uunissa, jolloin siitä tulee herkullisen rapea pinnalta. Se tarjoillaan yleensä perheaterioilla ja juhlapäivällisillä.

Nämä viisi ruokalajia edustavat Vallettan ruokakulttuuria parhaiten. Valletta on loistava paikka kokea makumatka Maltan perinteiseen ja herkulliseen ruokaan.

A LIETO INTERNATIONAL SITE