Äkkilähdöt Savonlinna alkaen 730 EUR

Valitse 1 viime hetken matkasta Savonlinna. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Paluulentolippu 2898799262


Paluulentolippu
TUI 2898799262

 Turkki
Turkki
Antalya, Turkin Riviera
Kaupunkiloma
Aurinko ja ranta
17-10-2024
Savonlinna
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Matkusta halvalla lomalla lentokentältä Savonlinna


Savonlinnan lentokenttä tarjoaa loistavan tavan tutustua Etelä-Savon sydämeen. Lentokentältä löytyy hyvät yhteydet lukuisiin kansainvälisiin suuntiin, kattavat palvelut kaikenlaiseen matkustamiseen ja bussiyhteydet kaupunkiin. Lentokentän alueelta löytyy myös paljon nähtävää ja koettavaa, kuten Loimolan museo ja kaunis Shunkoinen. Pääset siis sekä tutustumaan Etelä-Savon alueeseen ja nauttimaan sen palveluista että matkustamaan kansainvälisemmille ja kiehtoville matkakohteille, kuten Viroon, Itävaltaan ja perille Pieneen Itämereen!

Matkusta halvalla lomalla lentokentältä Savonlinna

Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Savonlinna

Mihin maihin voin varata viime hetken lomamatkoja lentokentältä Savonlinna?

Löydät viime hetken lomia Savonlinna-lentokentältä moniin maihin. Tällä hetkellä suosituimmat maat varata viime hetken lomamatkat lentokentältä Savonlinna ovat: Turkki alkaen 730 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mihin lomakohteisiin voin varata viime hetken lomamatkoja lentokentältä Savonlinna?

Löydät viime hetken lomat lentokentältä Savonlinna suosituimpiin lomakohteisiin. Tällä hetkellä suosituimmat viime hetken lomakohteet lentoasemalta Savonlinna ovat: Antalya alkaen 730 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja lentokentältä Savonlinna?

Useimmissa matkatoimistoissa voit varata viime hetken lomamatkat lentokentältä Savonlinna. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia lentokentältä Savonlinna osoitteella TUI alkaen 730 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Kuinka pysäköidä lentokentällä Savonlinna?

Savonlinnan lentokentälle saapuessasi on useita vaihtoehtoja auton pysäköinnille. Ensinnäkin, lähellä terminaalia on suuri parkkipaikka, johon voit jättää autosi. Tämä vaihtoehto on kätevä, koska se tarjoaa nopean ja helpon pääsyn lentokentälle.

Toinen vaihtoehto on etukäteen varattava pysäköinti. Voit tehdä varauksen Savonlinnan lentokentän verkkosivustolla tai puhelimitse. Etukäteen varaaminen antaa sinulle mahdollisuuden säästää aikaa ja varmistaa pysäköintipaikan saatavuuden, erityisesti kiireisillä matkustuspäivillä.

Jos etsit pidempiaikaista pysäköintiä, kannattaa harkita pitkäaikaista pysäköintiä. Tämä vaihtoehto on kätevä, jos aiot olla poissa pidemmän aikaa, esimerkiksi lomamatkan aikana. Pitkäaikaisparkki sijaitsee hieman kauempana lentokentältä, mutta tarjoaa yleensä edullisemmat hinnat.

Savonlinnan lentokentän pysäköintitilat ovat yleensä hyvin valvottuja ja turvallisia, joten voit jättää autosi huoletta. Muista kuitenkin aina lukita autosi ja jättää arvotavarat piiloon, jotta voit matkustaa rauhallisin mielin.

Yhteenvetona, Savonlinnan lentokentällä on useita vaihtoehtoja auton pysäköintiin. Voit joko käyttää lähellä olevaa parkkipaikkaa, tehdä etukäteisvarauksen tai valita pitkäaikaispysäköinnin. Valitse mieltymystesi ja matkasuunnitelmasi mukaan, ja nauti matkastasi Savonlinnaan!

Miten pääsen lentokentälle Savonlinna?

Matkustaako oman auton kanssa tai julkisilla liikennevälineillä Savonlinnan lentokentälle Suomesta? Tässä matkaohjeet molemmilla vaihtoehdoilla.

Julkinen liikenne:
1. Junalla: Voit matkustaa junalla Helsinkiin ja vaihtaa siellä Savonlinnaan menevään junaan. Savonlinnasta voit ottaa bussin tai taksin lentokentälle. Junamatka kestää noin 3-4 tuntia.
2. Bussilla: Useat bussiyhtiöt tarjoavat reittejä Savonlinnaan eri puolilta Suomea. Savonlinnasta voit jatkaa matkaa bussilla tai taksilla lentokentälle. Bussimatka kestää riippuen lähtöpaikasta.

Oma auto:
1. Helsingistä: Aja moottoritietä 4 (E75) noin 330 kilometriä pohjoiseen Savonlinnaan. Lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometriä kaupungista etelään.
2. Tampereelta: Aja moottoritietä 12 (E63) noin 250 kilometriä itään Savonlinnaan. Lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometriä kaupungista etelään.
3. Kuopiosta: Aja moottoritietä 5 (E63) noin 160 kilometriä etelään Savonlinnaan. Lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometriä kaupungista etelään.

Lentokentän osoite on Lentokentäntie 51, 57820 Savonlinna. Voit myös käyttää navigaattoria tai Google Mapsia saapumisen helpottamiseksi. Muista tarkistaa ajoreitit ja liikenneuutiset ennen matkaa mahdollisten muutosten varalta.

Toivomme, että nämä ohjeet auttavat sinua pääsemään helposti ja turvallisesti Savonlinnan lentokentälle Suomesta! Hyvää matkaa!

Mitä Savonlinna lentokentällä voi tehdä?

Savonlinnan lentokentällä matkailijat voivat odottaa monenlaisia aktiviteetteja ja palveluja. Lentokentältä löytyy vuokra-autopalvelu, joten voit helposti vuokrata auton ja tutustua alueeseen omatoimisesti. Hyvillä tieyhteyksillä pääset kätevästi tutustumaan Savonlinnaan ja sen ympäristöön.

Lentokentällä on myös useita taksiyhtiöitä, jotka tarjoavat kätevän kuljetusvaihtoehdon kaupunkiin tai hotelliin siirtymiseen. Voit tilata taksin suoraan lentokentältä saapuessasi, ja matka sujuu mukavasti ja nopeasti.

Lentokentällä on myös ravintola ja kahvila, joissa voit nauttia herkullista ruokaa tai virvokkeita. Tämä on hyvä paikka rentoutua ja ladata akkuja ennen matkan jatkamista. Voit myös ostaa matkamuistoja ja tuliaisia myymälästä, josta löytyy laaja valikoima paikallisia tuotteita.

Savonlinnassa on myös monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Voit vierailla kuuluisassa Olavinlinnassa, jossa järjestetään useita tapahtumia ja konsertteja kesäisin. Voit myös nauttia rauhallisesta päivästä Saimaan rannalla tai osallistua erilaisiin ulkoiluaktiviteetteihin, kuten patikointiin, pyöräilyyn tai veneilyyn.

Savonlinna on tunnettu myös erilaisista kulttuuritapahtumista, kuten oopperajuhlistaan. Voit nauttia upeista esityksistä ja tutustua suomalaiseen kulttuuriin lähemmin.

Kaiken kaikkiaan Savonlinnan lentokentältä löytyy paljon aktiviteetteja ja palveluja, jotka tekevät matkastasi miellyttävän ja ikimuistoisen.

A LIETO INTERNATIONAL SITE