Äkkilähdöt Psalidi alkaen 373 EUR. Säästä jopa 56%

Valitse 8 viime hetken matkasta Psalidi. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Continental Palace 2227036610

Säästää 56%

   Continental Palace
TUI 2227036610

 Kreikka
Kreikka
Psalidi, Kos
Aurinko ja ranta
Puolihoito
30-05-2024
Oulu
8 päivää
Continental Palace 2227036613

Säästää 56%

   Continental Palace
TUI 2227036613

 Kreikka
Kreikka
Psalidi, Kos
Aurinko ja ranta
Puolihoito
30-05-2024
Oulu
8 päivää
Alexandra Beach 2227036642

Säästää 53%

   Alexandra Beach
TUI 2227036642

 Kreikka
Kreikka
Psalidi, Kos
Aurinko ja ranta
Ei aterioita
30-05-2024
Oulu
8 päivää
Kipriotis Hippocrates Hotel 2227036785


   Kipriotis Hippocrates Hotel
TUI 2227036785

 Kreikka
Kreikka
Psalidi, Kos
Aurinko ja ranta
All Inclusive
31-05-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Natura Park Village Hotel & Spa 2231155784

Säästää 37%

   Natura Park Village Hotel & Spa
Apollomatkat 2231155784

 Kreikka
Kreikka
Psalidi, Kos
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
All Inclusive
30-08-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Platanista 2227036957


   Platanista
TUI 2227036957

 Kreikka
Kreikka
Psalidi, Kos
Aurinko ja ranta
Aamiainen
30-05-2024
Oulu
8 päivää
Kipriotis Village 2227037010

Säästää 12%

   Kipriotis Village
TUI 2227037010

 Kreikka
Kreikka
Psalidi, Kos
Aurinko ja ranta
All Inclusive
14-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
TUI BLUE Oceanis Beach Hotel 2227037079

Säästää 31%

   TUI BLUE Oceanis Beach Hotel
TUI 2227037079

 Kreikka
Kreikka
Psalidi, Kos
Aurinko ja ranta
All Inclusive
31-05-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Psalidi


Psalidi on viehättävä lomakohde Kreikassa, jossa vieraat voivat nauttia upeista rannoista, herkullisesta ruoasta ja rentouttavasta ilmapiiristä. Psalidi sijaitsee lähellä Kosin saaren pääkaupunkia, mikä tekee siitä täydellisen paikan rentouttavalle lomalle.

Yksi Psalidin parhaista puolista on sen upeat rannat, jotka houkuttelevat matkailijoita eri puolilta maailmaa. Täällä voit rentoutua auringonpaisteessa ja nauttia raikkaasta merestä uimalla ja snorklaamalla. Lisäksi Psalidin rannoilla on monia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten purjelautailua ja vesihiihtoa, joten aktiivisemmat matkailijat voivat myös löytää tekemistä.

Ruokakulttuuri on tärkeä osa Kreikan matkakokemusta, ja Psalidissa voit nauttia paikallisista herkuista, kuten tuoreista merenelävistä, oliiviöljyllä maustetuista salaateista ja grillatuista liha-annoksista. Paikalliset ravintolat tarjoavat herkullisia aterioita edulliseen hintaan, joten voit maistella erilaisia kreikkalaisia herkkuja ilman suurta budjettia.

Psalidissa voit myös tutustua Kreikan kulttuuriin ja historiaan vieraillessasi lähellä sijaitsevissa antiikin raunioissa ja perinteisissä kyliissä. Voit esimerkiksi tutustua Kosin saaren linnaan tai vierailla paikallisilla markkinoilla ostoksilla tehdessäsi.

Kaiken kaikkiaan Psalidi tarjoaa matkailijoille monipuolisen ja rentouttavan lomakohteen, joka sopii niin perheille kuin pariskunnillekin. Reissaaminen Psalidiin antaa mahdollisuuden rentoutua kauniissa ympäristössä, maistella herkullisia ruokia ja uppoutua kreikkalaiseen kulttuuriin. Tervetuloa Psalidiin!


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Psalidi

What can I save on a last minute holiday to Psalidi ?

Right now you can save up to 56% on last minute holidays to Psalidi. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Psalidi viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Psalidi useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Psalidi, ovat: Oulu alkaen 373 EUR ja Helsinki Vantaa alkaen 641 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Psalidi?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Psalidi useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Psalidi: TUI alkaen 373 EUR ja Apollomatkat alkaen 765 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Psalidi?

Psalidi on ihanteellinen matkakohde ympäri vuoden sääolosuhteidensa ansiosta. Keväällä ja syksyllä sää on miellyttävän lämmin ja aurinkoinen, sopien täydellisesti rentouttavaan lomailuun. Kesällä Psalidin rannat kutsuvat nauttimaan auringosta ja upeista maisemista, ja talvella voit lähteä patikoimaan viileämmässä ilmanalassa. Psalidin sää on siis miellyttävän leuto ympäri vuoden, tehden siitä loistavan matkakohteen milloin tahansa.

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Psalidi ?

Psalidi on ihanteellinen lomakohde monestakin syystä. Tämä viehättävä kylä sijaitsee kauniilla Kosin saarella Kreikassa ja tarjoaa upeat maisemat ja rauhallisen tunnelman lomailijoille. Psalidin hienot hiekkarannat houkuttelevat aurinkoa rakastavia matkailijoita ja kristallinkirkas merivesi kutsuu uimaan ja snorklaamaan.

Koska Psalidi on pieni ja rauhallinen kylä, se tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja stressin haihtumiseen arjen kiireistä. Voit nauttia herkullisista kreikkalaisista ruuista perinteisissä tavernoissa ja tutustua paikalliseen kulttuuriin ja historiaan lähellä sijaitsevissa nähtävyyksissä, kuten antiikin raunioissa.

Lisäksi Psalidista on helppo tehdä päiväretkiä saaren muihin kauniisiin kohteisiin, kuten Kosin kaupunkiin ja Zia-vuoristokylään. Voit myös rentoutua hotellin uima-altaalla tai osallistua erilaisiin vesiurheilulajeihin Psalidin rannoilla.

Kaiken kaikkiaan Psalidi tarjoaa unohtumattoman lomakokemuksen kauniissa ympäristössä, jossa voit rentoutua, nauttia auringosta ja tutustua kreikkalaiseen elämäntapaan. Tervetuloa lomalle Psalidiin!

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Psalidi?

Psalidi on upea lomakohde Kreikan Kos saarella ja siellä riittää nähtävää ja koettavaa! Tässä viisi suosituinta nähtävyyttä, jotka ehdottomasti kannattaa kokea Psalidissa:

1. Therma Beach: Tämä luonnonlämpöinen ranta on täydellinen paikka rentoutumiseen ja lämpimästä vedestä nauttimiseen. Therma Beachilla voi myös kokeilla mutakylpyjä, jotka ovat tunnettuja terveysvaikutuksistaan.

2. Asclepeion: Antiikin aikainen parantola Asclepeion tarjoaa mielenkiintoisen historiallisen kohteen Psalidissa. Täällä voi tutustua antiikin parantamisen perinteisiin ja ihailla upeita raunioita.

3. Kosin linna: Linna sijaitsee Psalidin lähellä ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivälle alueelle. Linna on hyvä paikka tutustua alueen historiaan ja nauttia kauniista maisemista.

4. Hippokrateen puisto ja puutarha: Kosin kuuluisa lääkäri Hippokrates on saanut oman puiston ja puutarhan Psalidissa. Täällä voi rentoutua vehreässä ympäristössä ja ihailla antiikin aikaisia muistomerkkejä.

5. Agios Fokas: Tämä kaunis kirkko sijaitsee Psalidin lähellä ja tarjoaa rauhallisen paikan hiljentymiseen ja hengellisyyden kokemiseen. Kirkolta avautuvat upeat näkymät Egeanmerelle ja ympäröivälle luonnolle.

Nämä viisi nähtävyyttä tarjoavat monipuolisen kattauksen Psalidin kulttuuria, historiaa ja kauneutta. Kannattaa ehdottomasti lisätä nämä kohteet matkasuunnitelmaan lomalla Psalidissa!

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Psalidi?

Psalidin alue Kreikassa tarjoaa matkailijoille monia suosittuja aktiviteetteja ja kulttuuritapahtumia. Tässä viisi suosituinta:

1. Rantapäivät: Psalidilla on upeat hiekkarannat, joilla voi rentoutua auringonpaisteessa ja nauttia kristallinkirkkaasta vedestä. Vesiurheilulajit, kuten snorklaus ja purjelautailu, ovat myös suosittuja aktiviteetteja.

2. Patikointi ja pyöräily: Psalidin ympärillä on kaunista luontoa ja monia vaellusreittejä, jotka sopivat hyvin patikointiin ja pyöräilyyn. Matkailijat voivat tutustua alueen vehreisiin metsiin ja vuoristomaisemiin.

3. Perinteiset kulttuuritapahtumat: Psalidi tarjoaa mahdollisuuden osallistua perinteisiin kulttuuritapahtumiin, kuten paikallisiin festivaaleihin ja musiikki- ja tanssiesityksiin. Matkailijat voivat oppia tuntemaan kreikkalaista kulttuuria ja perinteitä.

4. Vesimatkat ja risteilyt: Psalidilta järjestetään erilaisia vesimatkoja ja risteilyjä ympäröiville saarille ja rannoille. Näissä retkissä matkailijat pääsevät ihastelemaan upeita maisemia ja tutustumaan saarten kulttuuriin ja historiaan.

5. Ruokakurssit ja maistiaiset: Psalidin alueella on monia ravintoloita ja ruokakojuja, joissa voi maistella paikallisia herkkuja ja oppia valmistamaan perinteisiä kreikkalaisia ruokia. Ruokakurssit ja maistiaiset tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden uppoutua kreikkalaiseen ruokakulttuuriin.

Näiden aktiviteettien ja tapahtumien avulla matkailijat voivat kokea Psalidin alueen kauneuden ja ainutlaatuisen kulttuurin täysillä.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Psalidi ?

Psalidin alueella Kreikassa on tarjolla monia herkullisia paikallisia ruokia, joita kannattaa ehdottomasti maistaa matkalla alueelle. Tässä viisi suosituinta ruokaa Psalidissa:

1. Souvlaki: Kreikkalainen klassikko, jossa grillatut lihapalat, usein sianlihaa tai kananrintaa, tarjoillaan pita-leivän kanssa. Souvlaki on täydellinen nopea välipala tai kevyt ateria.

2. Tzatziki: Raikas ja maistuva dippi tai kastike, joka on tehty jogurtista, kurkusta, valkosipulista ja oliiviöljystä. Tzatziki sopii täydellisesti esimerkiksi leivän tai liharuokien lisukkeeksi.

3. Moussaka: Perinteinen kreikkalainen ruokalaji, joka muistuttaa hieman italialaista lasagnetta. Moussakassa on kerroksittain munakoisoa, jauhelihaa, perunaa ja bechamel-kastiketta.

4. Gyros: Toinen suosittu kreikkalainen ruoka, jossa grillattua lihaa, usein lampaan- tai sianlihaa, tarjoillaan pita-leivän kanssa ja maustetaan esimerkiksi tzatzikilla.

5. Baklava: Herkullinen leivonnainen, joka on tehty taikinasta, pähkinöistä ja hunajasta. Baklava on makea ja tahmea herkku, joka sopii täydellisesti jälkiruoaksi tai kahvin kanssa nautittavaksi.

Nämä viisi ruokaa ovat varmasti monen Psalidissa lomailijan suosikkeja, joten ethän jätä niitä maistamatta matkallasi alueelle!

A LIETO INTERNATIONAL SITE