Äkkilähdöt Pomorie alkaen 769 EUR. Säästä jopa 24%

Valitse 2 viime hetken matkasta Pomorie. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Festa Via Pontica 2298586976

Säästää 22%

   Festa Via Pontica
TUI 2298586976

 Bulgaria
Bulgaria
Pomorie, Burgas Alue
Aurinko ja ranta
All Inclusive
19-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Wave Resort 2298587140

Säästää 24%

   Wave Resort
TUI 2298587140

 Bulgaria
Bulgaria
Pomorie, Burgas Alue
Aurinko ja ranta
All Inclusive
12-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Äkkilahdöt Pomorie. Lähde halvalle lomalle kohteeseen Pomorie


Pomorie on loistava lomakohde Bulgariassa monista syistä. Ensinnäkin, kaupunki sijaitsee upealla Mustanmeren rannikolla, ja tarjoaa upeat hiekkarannat ja kristallinkirkas merivesi. Pomoriessa voit rentoutua auringonpaisteessa, uida meressä ja nauttia kauniista maisemista.

Toiseksi, Pomorie on tunnettu terveyskylpylöistään, joissa voit rentoutua ja hoitaa itseäsi erilaisilla hoidoilla ja hieronnoilla. Kaupungissa on myös suolalampia, joista voi nauttia terveysvaikutuksistaan.

Kolmanneksi, Pomoriessa on runsaasti historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä, kuten antiikin rauniot, vanha linnoitus ja kauniita kirkkoja. Voit tutustua kaupungin rikkaaseen historiaan ja perinteisiin kävelemällä sen kapeilla kujilla ja tutustumalla paikalliseen elämään.

Kaiken kaikkiaan Pomorie tarjoaa monipuolisen ja rentouttavan loma-ajan kauniissa ympäristössä, jossa voi nauttia perinteisestä bulgarialaisesta ruoasta ja vieraanvaraisuudesta. Kannattaa ehdottomasti harkita matkaa tähän ihastuttavaan lomakohteeseen!


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Pomorie

What can I save on a last minute holiday to Pomorie ?

Right now you can save up to 24% on last minute holidays to Pomorie. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Pomorie viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Pomorie useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Pomorie, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 769 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Pomorie?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Pomorie useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Pomorie: TUI alkaen 769 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Pomorie?

Pomorie on ihanteellinen matkakohde ympäri vuoden, sillä kaupungissa vallitsee lempeä Välimeren ilmasto. Kesäisin lämpötilat nousevat korkealle ja aurinko paistaa lähes jatkuvasti, tehden rantalomasta täydellisen. Talvisin sää on edelleen leuto, joten myös silloin voi nauttia kaupungin kauneudesta ja rentoutua esimerkiksi kylpylässä. Pomoriessa voi siis nauttia miellyttävästä säästä ympäri vuoden!

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Pomorie ?

Pomorie on viehättävä lomakohde Bulgariassa, joka tarjoaa upeita rantoja, mielenkiintoista kulttuuria ja rentouttavaa ilmapiiriä. Pomoriessa voit nauttia auringosta ja uimisesta mustanmeren rannalla, tutustua paikallisiin perinteisiin kylpylöihin ja maistella herkullisia bulgarialaisia ruokia. Kaupungissa on myös monia historiallisia nähtävyyksiä ja mahdollisuus tehdä retkiä lähialueiden kauniisiin luontokohteisiin. Pomorie tarjoaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen lomakokemuksen, joka yhdistää rentoutumisen, kulttuurin ja luonnon kauneuden. Tervetuloa rentoutumaan Pomorieen!

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Pomorie?

1. Pomorie Lake - Pomorie Lake is a unique natural attraction, known for its healing mud and salt waters. Visitors come here to relax and rejuvenate, and to take advantage of the therapeutic properties of the lake.

2. St. George Monastery - This ancient monastery is a must-visit for history buffs and those interested in religious sites. The monastery dates back to the 11th century and is home to beautiful frescoes and artifacts.

3. Pomorie Old Town - Wander the cobbled streets of Pomorie Old Town and soak in the charming atmosphere of this historic area. Visit the local shops and cafes, and take in the stunning architecture of the old buildings.

4. Pomorie Museum of History - Learn about the rich history of Pomorie at this fascinating museum. Exhibits cover everything from the ancient Thracian culture to the town's role in the Byzantine Empire.

5. Pomorie Beach - Of course, no visit to Pomorie would be complete without a trip to the beach. Relax on the sandy shores, take a dip in the clear waters of the Black Sea, and enjoy the stunning views of the coastline.

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Pomorie?

Pomoriessa matkailijat voivat osallistua moniin suosittuihin aktiviteetteihin ja kulttuuritapahtumiin. Tässä viisi suosituinta:

1. Rantaelämä: Pomoriessa on kauniita rantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia auringosta. Rannoilla on myös mahdollista osallistua erilaisiin vesiurheilulajeihin, kuten purjelautailuun ja sukellukseen.

2. Kylpylähoidot: Pomorie tunnetaan terveyskylpylöistään, joissa voi hemmotella itseään erilaisilla hoitomuodoilla, kuten mutahoidoilla ja kylvyillä. Kylpylät tarjoavat rentouttavan ja terveellisen lomanviettopaikan matkailijoille.

3. Viinitilavierailut: Pomoriessa voi tutustua paikalliseen viinintuotantoon ja maistella alueen herkullisia viinejä. Viinitilavierailut tarjoavat mahdollisuuden oppia lisää bulgarialaisesta viinikulttuurista ja maistella paikallisia erikoisuuksia.

4. Kulttuuritapahtumat: Pomoriessa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Esimerkiksi musiikkifestivaalit, tanssiesitykset ja taidenäyttelyt tarjoavat mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja taiteeseen.

5. Retket ja retkeily: Pomorien ympäristö tarjoaa mahdollisuuksia monipuolisiin retkeilymahdollisuuksiin. Esimerkiksi retket lähellä sijaitsevaan Mustanmeren rannikon kansallispuistoon tai retket lähialueen historiallisiin kohteisiin tarjoavat mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja elämyksiä matkailijoille.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Pomorie ?

Pomoriessa on tarjolla monia herkullisia bulgarialaisia ruokia, jotka houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Tässä viisi suosituin ruokalaji Pomoriessa:

1. Shopska-salaatti: Tämä raikas salaatti on valmistettu tomaateista, kurkusta, sipulista ja paprikasta, jotka on viimeistelty suurella määrällä fetajuustoa. Shopska-salaatti on täydellinen kevyt alkupala tai lisuke pääruoalle.

2. Kebapche: Kebapche on bulgarialainen versio makkaroista, jotka on valmistettu jauhetusta lihasta ja mausteista. Nämä herkulliset makkarat tarjoillaan yleensä ranskalaisilla tai perunamuusilla.

3. Banitsa: Banitsa on perinteinen bulgarialainen leivonnainen, joka on valmistettu filotaikinasta ja täytetty munalla ja juustolla. Banitsa on suosittu aamiainen tai välipala Pomoriessa.

4. Tarator: Tarator on bulgarialainen kylmä keitto, joka on valmistettu jogurtista, kurkusta, valkosipulista ja yrteistä. Tarator tarjoillaan yleensä kuumina kesäpäivinä virkistävänä alkuruokana.

5. Musaka: Musaka on bulgarialainen versio kreikkalaisesta moussakasta, joka valmistetaan kerroksittain perunasta, jauhelihasta ja munakokkelista. Musaka on täyteläinen ja maukas ruoka, joka sopii erinomaisesti lounaaksi tai illalliseksi Pomoriessa.

A LIETO INTERNATIONAL SITE