Äkkilähdöt Petrovac alkaen 625 EUR

Valitse 8 viime hetken matkasta Petrovac. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Hotel Monte Casa Spa & Wellness 2230055724


   Hotel Monte Casa Spa & Wellness
TripX 2230055724

 Montenegro
Montenegro
Petrovac, Budvanska Riviera
Aurinko ja ranta
Standard
Aamiainen
16-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Hotel Palas 2230076820


   Hotel Palas
TripX 2230076820

 Montenegro
Montenegro
Petrovac, Budvanska Riviera
Aurinko ja ranta
Standard parveke/terassi
Aamiainen
22-05-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Hotel Monte Casa Spa & Wellness 2230065400


   Hotel Monte Casa Spa & Wellness
TripX 2230065400

 Montenegro
Montenegro
Petrovac, Budvanska Riviera
Aurinko ja ranta
Standard
Aamiainen
05-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Hotel Monte Casa Spa & Wellness 2230065411


   Hotel Monte Casa Spa & Wellness
TripX 2230065411

 Montenegro
Montenegro
Petrovac, Budvanska Riviera
Aurinko ja ranta
Standard
Aamiainen
19-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Hotel Monte Casa Spa & Wellness 2229937595


   Hotel Monte Casa Spa & Wellness
TripX 2229937595

 Montenegro
Montenegro
Petrovac, Budvanska Riviera
Aurinko ja ranta
Standard
Aamiainen
02-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Hotel Monte Casa Spa & Wellness 2230076834


   Hotel Monte Casa Spa & Wellness
TripX 2230076834

 Montenegro
Montenegro
Petrovac, Budvanska Riviera
Aurinko ja ranta
Standard
Aamiainen
29-05-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Hotel Monte Casa Spa & Wellness 2229937289


   Hotel Monte Casa Spa & Wellness
TripX 2229937289

 Montenegro
Montenegro
Petrovac, Budvanska Riviera
Aurinko ja ranta
Standard parveke/terassi
Aamiainen
25-09-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Hotel Monte Casa Spa & Wellness 2230207409


   Hotel Monte Casa Spa & Wellness
TripX 2230207409

 Montenegro
Montenegro
Petrovac, Budvanska Riviera
Aurinko ja ranta
Standard studio
Aamiainen
09-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Petrovac


Matkustaminen lomakohteeseen Petrovac Montenegrossa tarjoaa unohtumattoman kokemuksen kaikille matkailijoille. Tämä turistikohde, joka sijaitsee Adrianmeren rannalla, hurmaa kauneudellaan ja monipuolisilla aktiviteeteillaan.

Petrovac on täydellinen paikka rentoutumiseen ja lomailuun. Sen upeat hiekkarannat ja kristallinkirkas vesi houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Voit nauttia aurinkoisista päivistä, pulahtaa raikkaaseen mereen tai rentoutua rannan ravintoloissa ja kahviloissa. Ranta-alueella on myös tarjolla erilaisia vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua ja vesihiihtoa, jotka tekevät lomastasi vieläkin ikimuistoisemman.

Petrovac on myös täydellinen tukikohta lähialueen tutkimiseen. Voit vierailla lähellä sijaitsevassa upeassa Sveti Stefanin saarella, joka tunnetaan historiallisesta linnastaan ja henkeäsalpaavista maisemistaan. Lisäksi voit tutustua Montenegron upeaan luontoon ja kansallispuistoihin, kuten Lovćenin kansallispuistoon ja Biogradska Goran kansallispuistoon. Näissä paikoissa voit valokuvailla upeita maisemia, patikoida luonnon poluilla ja uppoutua Montenegron upeaan luontoon.

Petrovacista löytyy myös lukuisia viehättäviä kahviloita, ravintoloita ja baareja, jotka tarjoavat matkailijoille paikallisia herkkuja ja kansainvälistä ruokaa. Voit maistella paikallisia meren antimia, kuten tuoreita kaloja ja äyriäisiä, tai nauttia perinteistä balkanilaista ruokaa. Ravintoloiden välittömässä läheisyydessä sijaitseva kävelykatu tarjoaa mahdollisuuden tehdä ostoksia ja löytää matkamuistoja.

Petrovac on myös rikas kulttuuriperinnöstään. Voit vierailla historiallisissa kohteissa, kuten kauniissa kirkossa ja vanhoissa rakennuksissa, jotka kertovat alueen kiehtovasta historiasta. Lisäksi voit vierailla paikallisissa taidegallerioissa ja museoissa, jotka esittelevät Montenegron rikasta kulttuuria ja taiteita.

Kaiken kaikkiaan Petrovac on lumoava matkakohde, joka tarjoaa upeat maisemat, rikkaan kulttuuriperinnön sekä monipuoliset aktiviteetit. Olitpa sitten etsimässä rentouttavaa rantalomaa tai seikkailua lähialueen tutkimisessa, Petrovac tarjoaa unohtumattoman matkakokemuksen.


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Petrovac

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Petrovac viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Petrovac useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Petrovac, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 625 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Petrovac?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Petrovac useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Petrovac: TripX alkaen 625 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Petrovac?

Petrovacissa on ympäri vuoden miellyttävä loma sää. Kesäisin lämpötilat voivat kohota jopa 30 asteen tuntumaan, joten aurinkorasva kannattaa ottaa mukaan. Talvisin lämpötilat eivät laske kovin alas, joten huoletonta rantalomailua voi harrastaa lähes ympäri vuoden. Syys- ja kevätkuukausina sää on viileämpi, mutta edelleen miellyttävä. Sää Petrovacissa tarjoaa siis loistavat olosuhteet lomailuun ympäri vuoden.

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Petrovac ?

Petrovac on viehättävä rantalomakohde Montenegrossa, joka tarjoaa upeita maisemia, rauhallista tunnelmaa ja monipuolisia aktiviteetteja. Tässä pikkukaupungissa voit rentoutua kauniilla rannoilla, tutustua vanhaan kaupunkiin ja nauttia herkullisesta ruoasta perinteisissä ravintoloissa.

Petrovacissa voit myös tutustua lähialueen moniin nähtävyyksiin, kuten upeisiin Kotorinlahden kyliin ja historiallisiin linnoituksiin. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden, joten et varmasti ehdi tylsistymään.

Tule Petrovaciin rentoutumaan, nauttimaan kauniista maisemista ja kokemaan aitoa montenegrolaista tunnelmaa. Täällä voit unohtaa arjen kiireet ja uppoutua lomailun iloihin. Tervetuloa!

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Petrovac?

1. Kukuljica Fortress - Kukuljica linnoitus on yksi Petrovacin tunnetuimmista nähtävyyksistä, ja sen upeat näkymät merelle tekevät siitä ehdottomasti vierailun arvoisen kohteen. Lisäksi linnoituksessa pääsee ihailemaan antiikin aikaisia raunioita ja oppimaan alueen historiasta.

2. Petrovac Riviera - Petrovac Riviera on yksi Montenegron kauneimmista rantakohteista, ja sen upeat hiekkarannat ja kristallinkirkas meri houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Lisäksi alueella on lukuisia ravintoloita, baareja ja kauppoja, jotka tarjoavat täydellisen rentoutumisen mahdollisuuden.

3. Red Beach - Punainen ranta on yksi Petrovacin kuuluisimmista nähtävyyksistä, ja sen kallioilta avautuvat upeat maisemat ja punainen hiekka tekevät siitä ehdottomasti vierailun arvoisen paikan. Rannalla voi myös harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja ja rentoutua auringonpaisteessa.

4. Church of St. Thomas - Pyhän Tuomaan kirkko on yksi Petrovacin vanhimmista ja vaikuttavimmista kirkoista, ja sen upeat freskomaalaukset ja kauniit ikonit tekevät siitä ehdottomasti vierailun arvoisen kohteen. Lisäksi kirkon pihalla voi ihailla antiikin aikaisia raunioita ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta.

5. Lucice Beach - Lucicen ranta on yksi Petrovacin suosituimmista ja kauneimmista rannoista, ja sen valkoiset hiekkarannat ja turkoosi meri tarjoavat täydellisen paikan rentoutumiseen ja auringonottoon. Lisäksi rannalla on useita ravintoloita, baareja ja kauppoja, jotka tarjoavat vierailijoille monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja.

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Petrovac?

Petrovac on yksi Montenegron suosituimmista lomakohteista, ja siellä on runsaasti aktiviteetteja ja kulttuuritapahtumia, jotka tekevät vierailustasi unohtumattoman. Tässä on viisi suosittua aktiviteettia ja kulttuuritapahtumaa, joihin turistit voivat osallistua Petrovacissa:

1. Rantaelämä: Petrovacissa on useita upeita rantoja, kuten kaunis Lučica Beach ja hiekkaranta Buljarica Beach. Vierailejat voivat rentoutua auringonpaisteessa, uida kristallinkirkkaissa vesissä ja nauttia merinäkymistä.

2. Kulttuurikierros: Petrovacilla on rikas historia ja kulttuuri, ja vierailijat voivat tutustua paikalliseen perinteeseen vierailemalla Museo Stari Grad ja vanha kirkko Pyhän Thomasin kirkko.

3. Retket ja vaellukset: Ympäröivä luonto on upea Petrovacissa, ja vierailijat voivat osallistua retkiin ja vaelluksiin tutustuakseen alueen vehreisiin metsiin ja kauniisiin maisemiin.

4. Ruokakulttuuri: Petrovacissa on lukuisia ravintoloita ja kahviloita, joissa voit maistella paikallisia herkkuja, kuten tuoretta kalaa ja meren antimia. Älä unohda kokeilla herkullista paikallista viiniä!

5. Festivaalit ja tapahtumat: Petrovacissa järjestetään ympäri vuoden erilaisia festivaaleja ja tapahtumia, kuten perinteiset kylämarkkinat, musiikkitapahtumat ja taidefestivaalit. Osallistuminen näihin tapahtumiin antaa vierailijoille mahdollisuuden kokea paikallisen kulttuurin ja elämäntavan ainutlaatuisuuden.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Petrovac ?

Petrovac on yksi Montenegron suosituimmista matkakohteista, ja siellä voit nauttia monista herkullisista paikallisista ruokalajeista. Tässä viisi suosituinta ruokaa, joita kannattaa maistaa Petrovacissa.

1. Rakiija - Rakiija on perinteinen montenegrolainen alkoholijuoma, joka valmistetaan paikallisista hedelmistä kuten luumuista tai viinirypäleistä.

2. Priganice - Priganice on paikallinen herkku, joka on friteerattu taikinapallo ja tarjoillaan yleensä hunajan tai hillojen kanssa.

3. Pasticada - Pasticada on perinteinen liharuoka, joka valmistetaan yleensä naudanlihasta ja tarjoillaan pastan tai perunoiden kanssa.

4. Buzara - Buzara on perinteinen merenelävistä valmistettu ruoka, joka on maustettu valkosipulilla, persiljalla ja tomaateilla.

5. Krostule - Krostule on perinteinen makea leivonnainen, joka tarjoillaan yleensä jälkiruoaksi kahvin kanssa.

Nauti herkullisista paikallisista ruoista Petrovacissa ja tutustu Montenegron makuihin matkallasi tähän kauniiseen rantakohteeseen!

A LIETO INTERNATIONAL SITE