Äkkilähdöt Paralimni alkaen 535 EUR

Valitse 4 viime hetken matkasta Paralimni. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Tsokkos Gardens Hotel 2246602580


   Tsokkos Gardens Hotel
TripX 2246602580

 Kypros
Kypros
Paralimni, Larnaka
Aurinko ja ranta
Standard parveke/terassi puutarhanäköalalla
Aamiainen
24-05-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Tsokkos Gardens Hotel 2246312524


   Tsokkos Gardens Hotel
TripX 2246312524

 Kypros
Kypros
Paralimni, Larnaka
Aurinko ja ranta
Standard parveke/terassi puutarhanäköalalla
Puolihoito
31-05-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Tsokkos Gardens Hotel 2246323291


   Tsokkos Gardens Hotel
TripX 2246323291

 Kypros
Kypros
Paralimni, Larnaka
Aurinko ja ranta
Standard parveke/terassi puutarhanäköalalla
Puolihoito
24-09-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Tsokkos Gardens Hotel 2246346698


   Tsokkos Gardens Hotel
TripX 2246346698

 Kypros
Kypros
Paralimni, Larnaka
Aurinko ja ranta
Standard parveke/terassi puutarhanäköalalla
Puolihoito
17-09-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Paralimni


Paralimni, Kyproksen turistikaupunki, tarjoaa unohtumattomia lomaelämyksiä kaikille matkailijoille. Tämä alue sopii täydellisesti niille, jotka haluavat ihailla kaunista Välimeren maisemaa ja uppoutua ennenkuulumattomaan kulttuuriin.

Yksi Paralimnin suosituimmista nähtävyyksistä on upeat rannat. Esimerkiksi Protaras Beach houkuttelee vierailijoita hienohiekkaisilla rannoillaan ja turkoosinsinisellä vedellään. Päivät voi viettää auringonottoa, uintia ja erilaisia vesipuuhailuja nauttien. Ayia Napan ranta tarjoaa myös monipuolisia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten surffausta ja vesiskootteriajelua.

Paralimnista löytyy myös historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä. Vierailemalla Agios Georgios -kirkossa voit ihailla upeaa bysanttilaista arkkitehtuuria ja tutustua alueen uskonnollisiin perinteisiin. Voit myös vierailla Agia Napa Monasteryssä, joka on yksi Kyproksen vanhimmista ja historiallisesti merkittävimmistä luostareista.

Ruokakulttuuri on myös tärkeä osa Paralimnin matkaa. Alueella on lukuisia ravintoloita, jotka tarjoavat perinteisiä kyproslaisia herkkuja. Voit maistella paikallisia ruokia, kuten souvlakia, mezeä ja halloumijuustoa. Lisäksi Paralimni tunnetaan myös ihanista kahviloista ja leipomoista, joten voit nauttia herkullisista leivonnaisista ja vastaleivotusta leivästä.

Paralimni on myös hyvä tukikohta tutustua läheisiin luontokohteisiin. Voit esimerkiksi tehdä retken Cape Grecoon, joka tarjoaa henkeäsalpaavan näkymän merelle ja jylhille maisemille. Lisäksi voit tutustua alueen muihin luonnonpuistoihin ja patikointireitteihin.

Lopuksi, Paralimnin ilmasto on erinomainen ympäri vuoden. Aurinko paistaa useimmiten ja jopa talvella lämpötila pysyy miellyttävänä. Voit siis nauttia rantalomaparatiisista myös kevät- ja syysaikaan.

Kaiken kaikkiaan Paralimni on täydellinen matkakohde kaikille, jotka haluavat yhdistää upeat rannat, kulttuurin ja gastronomian. Täällä voit rentoutua, virkistäytyä ja tehdä unohtumattomia muistoja. Ota siis suunnaksi Paralimni seuraavalla lomallasi ja koe kaikki tämä kaunis kyproslainen kaupunki tarjoaa!


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Paralimni

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Paralimni viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Paralimni useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Paralimni, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 535 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Paralimni?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Paralimni useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Paralimni: TripX alkaen 535 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Paralimni?

Paralimnin ilmasto on miellyttävä ympäri vuoden, ja se sopii erinomaisesti lomailuun. Kesät ovat kuumia ja aurinkoisia, lämpötilan ollessa yleensä yli 30 astetta. Talvet ovat leudompia, mutta silti miellyttäviä, lämpötilan ollessa noin 15-20 astetta. Sateet ovat harvinaisia, joten aurinko paistaa lähes joka päivä. Talven aikana voi olla hieman tuulista, mutta se ei haittaa lomailua. Paralimni on siis loistava lomakohde ympäri vuoden!

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Paralimni ?

Paralimni on kaunis lomakohde Kyproksella, joka tarjoaa upeita rantoja, kirkasta turkoosia merta ja vilkasta tunnelmaa. Matkustaminen Paralimniin tarjoaa mahdollisuuden rentoutua auringonpaisteessa, nauttia herkullisesta kyproslaisesta ruoasta ja tutustua mielenkiintoiseen kulttuuriin.

Rannat Paralimnissa ovat upeita hiekkarantoja, jotka houkuttelevat aurinkoa rakastavia matkailijoita. Vesi on kirkasta ja uiminen on mukavaa ja virkistävää. Lisäksi alueella on monia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten sukellus ja purjelautailu, jotka tekevät lomasta entistäkin jännittävämmän.

Paralimnin viehättävässä vanhassakaupungissa voi tutustua perinteiseen kyproslaiseen arkkitehtuuriin ja kulttuuriin. Kävelykaduilla voi kierrellä paikallisissa putiikeissa ja maistella herkullisia paikallisia ruokia ja juomia. Alueella järjestetään myös usein perinteisiä festivaaleja ja tapahtumia, joissa voi saada maistiaisia paikallisesta elämästä ja perinteistä.

Paralimni on myös hyvä tukikohta tutustua lähialueen muihin mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Ayia Napaan ja Protarasiin, jotka ovat tunnettuja vilkkaasta yöelämästään ja kauniista rannoistaan.

Kaiken kaikkiaan Paralimni tarjoaa upean yhdistelmän aurinkoa, rantaa ja kulttuuria, mikä tekee siitä täydellisen lomakohteen kaikenlaisille matkailijoille. Sinne kannattaa ehdottomasti suunnata seuraavalle lomalle!

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Paralimni?

1. Ayia Napa – Ayia Napa on Paralimnin suosituin matkailukohde, joka tunnetaan upeista hiekkarannoistaan ja vilkkaasta yöelämästä. Täällä voit rentoutua auringonpaisteessa, nauttia vesilajeista ja kokea unohtumattomia bileitä.

2. Protaras – Protaras on toinen suosittu rantalomakohde Paralimnin alueella, joka houkuttelee matkailijoita kristallinkirkkailla vesillään ja kauniilla hiekkarannoillaan. Täällä voit myös tutustua perinteiseen kyproslaiseen kulttuuriin ja herkutella paikallisilla herkuilla.

3. Cape Greco – Kissanmaankärki, eli Cape Greco, on upea luonnonpuisto lähellä Paralimnia, joka tarjoaa upeat näkymät Välimerelle ja mahdollisuuden tutkia alueen monipuolista eläimistöä ja kasvistoa.

4. Konnos Bay – Konnos Bay on suojaisa poukama lähellä Paralimnia, joka on suosittu snorklaajien ja sukeltajien keskuudessa. Täällä voit ihastella kirkasta vettä ja värikkäitä kaloja sekä rentoutua rauhallisessa ympäristössä.

5. Zenobia Wreck – Zenobia-hylky on sukelluskohde lähellä Paralimnia, joka houkuttelee sukeltajia ympäri maailmaa. Tämä uppoamaton laiva tarjoaa ainutlaatuisen sukelluskokemuksen ja mahdollisuuden tutkia merenpohjan salaisuuksia.

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Paralimni?

1. Sukeltaminen ja snorklaus: Paralimni on tunnettu upeista sukellus- ja snorklausmahdollisuuksistaan. Matkailijat voivat tutustua alueen värikkääseen merenpohjaan ja ihailla upeita kaloja ja muita meren eläimiä.

2. Rantapäivät: Paralimnissa on lukuisia kauniita hiekkarantoja, joiden kristallinkirkas vesi houkuttelee vierailijoita rentoutumaan ja nauttimaan auringosta. Suositeltavia rantoja ovat esimerkiksi Fig Tree Bay ja Konnos Bay.

3. Perinteiset juhlat: Paralimni on kuuluisa perinteisistä kulttuuritapahtumistaan, kuten paikallisista festivaaleista ja juhlista. Esimerkiksi vuosittainen kiteiden valmistusjuhla on suosittu tapahtuma, jossa matkailijat voivat tutustua perinteiseen käsityöhön ja paikalliseen kulttuuriin.

4. Pyöräilyretket: Paralimnin ympäristö tarjoaa upeat mahdollisuudet pyöräilyretkille niin maantiellä kuin maastossa. Matkailijat voivat tutustua kauniisiin maisemiin ja paikalliseen luontoon pyöräillen läpi oliivilehtojen ja viinitarhojen.

5. Ruokailu: Paralimnissa on lukuisia perinteisiä ravintoloita ja kahviloita, joissa matkailijat voivat maistella paikallisia herkkuja ja nauttia Kreikan ja Kyproksen herkullisista makuelämyksistä. Suositeltavia ruokia ovat esimerkiksi souvlaki, halloumi-juusto ja munakoisovuoka.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Paralimni ?

1. Mezedes: Mezedes is a popular dish in Paralimni consisting of a variety of small dishes like halloumi cheese, olives, hummus, tzatziki, and souvlaki. It is meant to be shared and enjoyed with friends and family.

2. Souvlaki: This traditional Greek dish is a favorite among locals and tourists alike. It is made with skewered and grilled pieces of meat, usually served with pita bread, salad, and tzatziki sauce.

3. Moussaka: Another classic Greek dish, moussaka is a hearty casserole made with layers of eggplant, minced meat, and béchamel sauce. It is a filling and flavorful dish that is perfect for a comforting meal.

4. Fasolada: Fasolada is a traditional Greek bean soup that is popular in Paralimni. It is made with white beans, tomatoes, onions, and herbs, and is often served with crusty bread for dipping.

5. Seafood: Being a coastal town, Paralimni is known for its fresh and delicious seafood dishes. Some popular options include grilled octopus, fried calamari, and prawns saganaki. These dishes are a must-try for seafood lovers visiting the area.

A LIETO INTERNATIONAL SITE