Äkkilähdöt Omis alkaen 565 EUR

Valitse 1 viime hetken matkasta Omis. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Hotel Nestos 2298586821


   Hotel Nestos
TUI 2298586821

 Kroatia
Kroatia
Omis, Dalmatia
Aurinko ja ranta
Aamiainen
31-05-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Omis


Omiš on viehättävä matkakohde Kroatian rannikolla, joka tarjoaa kauniita maisemia, upeita rantoja ja monipuolisia aktiviteetteja lomailijoille. Omiš sijaitsee Adriattinmeren ja Cetina-joen välissä, ja sen kauniit vuoret luovat upean taustan lomalle.

Omiš tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten patikointiin vuoristossa, veneretkiin merelle ja melontaan Cetina-joella. Kaupungin historialliset nähtävyydet, kuten linnoitus Mirabella ja vanha kaupunki, tarjoavat mielenkiintoista nähtävää kulttuurinnälkäisille matkailijoille.

Ruokakulttuuri Omišissa on herkullinen ja monipuolinen, ja voit maistella paikallisia herkkuja monista ravintoloista ja kahviloista. Omišin ystävälliset paikalliset asukkaat tekevät vierailustasi entistäkin miellyttävämmän ja auttavat sinua löytämään parhaat paikat kaupungissa.

Yhteenvetona, Omiš tarjoaa kauniita maisemia, monipuolisia aktiviteetteja ja herkullista ruokaa, mikä tekee siitä täydellisen matkakohteen lomailijoille, jotka etsivät rentouttavaa ja ikimuistoista lomaa Kroatiassa.


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Omis

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Omis viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Omis useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Omis, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 565 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Omis?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Omis useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Omis: TUI alkaen 565 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Omis?

Omišissa on ympäri vuoden miellyttävä lomailusää. Kesäisin lämpötilat nousevat korkealle ja aurinko paistaa lähes päivittäin. Merivesi on lämmintä ja houkuttelee uimaan ja nauttimaan rannasta. Talvisin sää on leudompaa, mutta edelleen miellyttävää ja sopivaa retkeilyyn ja ulkoiluun. Syksyllä ja keväällä sää on viileämpi, mutta sateet ovat harvinaisia ja aurinko paistaa usein. Omiš tarjoaa siis mahdollisuuden nauttia lomasta ympäri vuoden erinomaisissa sääolosuhteissa.

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Omis ?

Omis on täydellinen lomakohde, joka tarjoaa upeita maisemia, mielenkiintoista historiaa ja runsaasti aktiviteetteja. Tämä viehättävä kaupunki sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tarjoaa upeat mahdollisuudet rentoutumiseen ja seikkailuun.

Omisin ympäröivät vuoret tarjoavat upeita patikointi- ja retkeilymahdollisuuksia, ja kaupungin vanha linnoitus tarjoaa upeat näkymät ympäröivälle alueelle. Lisäksi Omisissa voi nauttia upeista rannoista, joissa voi rentoutua auringonpaisteessa tai kokeilla erilaisia vesilajeja, kuten snorklausta tai melontaa.

Kaupungin rikas historia näkyy sen vanhoissa rakennuksissa ja kapeilla kujilla, joissa kannattaa kuljeskella ja tutustua paikalliseen kulttuuriin. Lisäksi Omisissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja festivaaleja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua paikalliseen elämään ja perinteisiin.

Omis on siis ihanteellinen lomakohde niille, jotka haluavat yhdistää rentoutumista, seikkailua ja kulttuuria. Älä siis epäröi suunnata Omisiin lomalle ja kokea tämän upean kaupungin viehätys!

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Omis?

Omis on suosittu lomakohde Kroatian rannikolla, ja siellä on lukuisia upeita nähtävyyksiä, jotka houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Tässä on viisi suosituinta nähtävyyttä, jotka sinun tulisi ehdottomasti käydä katsomassa Omisissa:

1. Mirabellan linnoitus: Mirabellan linnoitus sijaitsee kauniilla kukkulalla, ja sieltä on upeat näkymät koko Omisin kaupunkiin ja Adrianmerelle. Linnoitus tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua Omisin rikkaaseen historialliseen taustaan.

2. Cetina-joen rotko: Cetina-joen rotko on upea luonnonihme, joka tarjoaa mahdollisuuden kokea upeita näkymiä ja osallistua erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten melontaan ja vaellukseen.

3. Kaupungin vanha keskusta: Omisin vanha keskusta on täynnä viehättäviä kapeita kujia, historiallisia rakennuksia ja mukavia kahviloita ja ravintoloita. Kävely vanhassa kaupungissa on mahtava tapa kokea Omisin ainutlaatuinen tunnelma.

4. Puutarhan vesiputous: Omisin puutarhan vesiputous on yksi alueen suosituimmista luontonähtävyyksistä, ja se tarjoaa raikastavan ja rauhoittavan paikan rentoutua ja nauttia kauniista ympäristöstä.

5. Ranta: Omisin upeat rannat houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa, ja tarjoavat upeita mahdollisuuksia rentoutua, nauttia auringosta ja kokea Adrianmeren kristallinkirkas vesi.

Näiden upeiden nähtävyyksien lisäksi Omisin viehättävä ilmapiiri ja ystävälliset asukkaat tekevät siitä täydellisen kohteen rentouttavalle lomalle. Älä missaa tilaisuutta kokea kaikki nämä upeat nähtävyydet ja tehdä matkastasi Omisiin ikimuistoinen!

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Omis?

Omiš on viehättävä kaupunki Kroatian rannikolla, joka tarjoaa matkailijoille monia mielenkiintoisia aktiviteetteja ja kulttuuritapahtumia. Tässä viisi suosittua aktiviteettia ja tapahtumaa, joihin matkailijat voivat osallistua Omišissa:

1. Leikkisästi tunnettu Olvin linna on näkemisen arvoinen. Se on historiallinen linna, joka tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja Adrianmerelle.

2. Seikkailunhaluiset voivat osallistua jännittäville melontaretkille Cetina-joella. Kokeneet oppaat opastavat turvallisesti läpi joen upean luonnon.

3. Joka vuosi heinäkuussa Omišissa järjestetään keskiaikainen tapahtuma, joka kutsuu kävijät matkalle ajassa taaksepäin. Tapahtumassa on historiallisia esityksiä, käsityöläismarkkinoita ja perinteistä ruokaa.

4. Musiikin ystävät voivat osallistua Omiš Guitar Festiin, joka on kansainvälinen kitarafestivaali, jossa kuullaan laadukasta live-musiikkia eri tyyleistä.

5. Aktiivilomailijat voivat myös vaeltaa läheisissä Biokovo-vuorilla, jotka tarjoavat upeat maisemat ja mahdollisuuden tutustua alueen luontoon.

Näiden aktiviteettien ja tapahtumien avulla matkailijat voivat kokea monipuolisesti Omisin tarjoaman kauneuden ja kulttuurin.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Omis ?

1. Paistettu kalapala: Omis on tunnettu tuoreista kalalajeistaan, ja paistettu kalapala on yksi suosituimmista annoksista alueella. Tarjoillaan usein paikallisilla vihanneksilla ja kastikkeella.

2. Peka: Perinteinen dalmatialainen ruokalaji, joka valmistetaan paahdetussa savustusastiassa. Peka sisältää yleensä lihaa, perunaa, sipulia ja muita vihanneksia, ja sen maku on ainutlaatuinen ja maukas.

3. Risotto: Italialaisista vaikutteistaan tunnettu risotto on suosittu ruokalaji Omisissa. Se valmistetaan usein paikallisista raaka-aineista, kuten merenelävistä tai sienistä, ja tarjoillaan usein tuoreen leivän kanssa.

4. Grillattu liha: Omisissa grillattu liha on erittäin suosittu annos. Liha marinoitu juuri oikeassa maustessekoituksessa ja grillattu täydellisesti tarjoillaan usein vihannesten ja paikallisten kastikkeiden kanssa.

5. Dalmatialainen seafood platter: Merenelävistä kootussa dalmatialaisessa seafood platterissa on yleensä erilaisia kaloja, katkarapuja, simpukoita ja muita meren herkkuja. Tämä runsas ja herkullinen annos on suosittu valinta Omisin ravintoloissa.

A LIETO INTERNATIONAL SITE