Äkkilähdöt Lambi alkaen 574 EUR. Säästä jopa 39%

Valitse 3 viime hetken matkasta Lambi. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Cosmopolitan Kos 2253741686

Säästää 33%

   Cosmopolitan Kos
Apollomatkat 2253741686

 Kreikka
Kreikka
Lambi, Kos
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Aamiainen
30-08-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Aegean Blu Kos 2253460723


   Aegean Blu Kos
TUI 2253460723

 Kreikka
Kreikka
Lambi, Kos
Aurinko ja ranta
Ei aterioita
30-05-2024
Oulu
8 päivää
Diamond Deluxe Hotel 2253460900

Säästää 39%

   Diamond Deluxe Hotel
TUI 2253460900

 Kreikka
Kreikka
Lambi, Kos
Aurinko ja ranta
Aamiainen
30-05-2024
Oulu
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Lambi


Lambi on viehättävä kohde Kreikassa, joka tarjoaa upeita rantoja, herkullista ruokaa ja rentouttavaa tunnelmaa. Tässä matkakohteessa voit nauttia auringosta ja merestä, rentoutua rantabaareissa ja tutustua paikalliseen kulttuuriin.

Lambi sijaitsee lähellä Kosin kaupunkia, joten voit helposti tehdä päiväretkiä tutustumaan saaren muihin nähtävyyksiin. Alueella on myös monia historiallisia kohteita, kuten antiikin raunioita ja linnoituksia, jotka kertovat alueen rikkaasta historiasta.

Ravintolat Lambissa tarjoavat herkullista kreikkalaista ruokaa, kuten tuoretta kalaa, oliiveja ja fetaa. Voit myös maistaa paikallisia erikoisuuksia, kuten souvlakia ja gyrosta. Alueella on myös monia kauppoja, joista voit ostaa matkamuistoja ja paikallisia herkkuja.

Lambi on ihanteellinen kohde rentouttavalle rantalomalle Kreikassa. Voit rentoutua rannalla, nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta sekä tutustua paikalliseen kulttuuriin ja historiaan. Tule ja koe itse tämän upean matkakohteen viehätys!


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Lambi

What can I save on a last minute holiday to Lambi ?

Right now you can save up to 37% on last minute holidays to Lambi. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Lambi viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Lambi useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Lambi, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 574 EUR ja Oulu alkaen 623 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Lambi?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Lambi useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Lambi: Apollomatkat alkaen 574 EUR ja TUI alkaen 586 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Lambi?

Lambi sijaitsee kauniissa Kreikan saarella, ja sen loma sää on vuoden ympäri täydellinen. Kesät ovat lämpimiä ja aurinkoisia, ja lämpötilat nousevat usein yli 30 asteen. Kesäisin voi myös odottaa vähän sadetta, mutta yleensä aurinko paistaa koko päivän.

Syksyllä sää viilenee hieman, mutta päivälämpötilat voivat silti olla miellyttäviä. Talvet ovat leutoja, ja lämpötilat pysyvät yleensä yli 10 asteen. Sateet voivat kuitenkin olla runsaita talvikuukausina.

Keväällä sää alkaa lämmetä jälleen, ja luonto herää eloon kauniilla kukilla ja vihreillä lehdillä. Lambin loma sää tarjoaa siis mahdollisuuksia nauttia ulkoilmaelämästä ympäri vuoden.

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Lambi ?

Lambi sijaitsee Kreikan saarella, ja se on täydellinen matkakohde niille, jotka etsivät aurinkoa, merenrantaa ja rentoutumista. Lambissa voit nauttia kauniista rannoista, kirkkaasta vedestä ja herkullisesta ruoasta. Alueella on myös monia kiinnostavia nähtävyyksiä, kuten antiikin rauniot ja viehättävät kylät. Olipa sitten etsimässä seikkailua tai vain halua rentoutua, Lambi tarjoaa unohtumattoman loman kaikille matkailijoille. Älä epäröi suunnata Lambiin seuraavaa lomaasi varten!

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Lambi?

1. Lintula Monastery - Lintulan luostari

Lintula Monastery is a serene and beautiful place located in Lambi, popular among tourists for its peaceful atmosphere and stunning architecture. The monastery is home to a community of Orthodox nuns who have dedicated their lives to prayer, meditation, and work. Visitors can explore the monastery grounds, attend church services, and purchase handmade goods such as candles and honey produced by the nuns. It is a perfect place to relax and find inner peace.

2. Puijo Tower - Puijon torni

Puijo Tower is a famous landmark in Lambi, offering stunning panoramic views of the city and surrounding areas. Visitors can take an elevator to the top of the tower, where they can enjoy breathtaking views of the lush forests, sparkling lakes, and charming villages below. The tower also houses a restaurant and a souvenir shop, making it a great spot to enjoy a meal while taking in the picturesque scenery.

3. Kuopio Market Hall - Kuopion kauppahalli

Kuopio Market Hall is a beloved destination for both locals and tourists, offering a wide variety of fresh produce, local delicacies, and handmade goods. Visitors can sample traditional Finnish foods such as smoked salmon, reindeer meat, and cloudberry jam, as well as shop for unique souvenirs like handmade ceramics and traditional textiles. The market hall is a great place to immerse yourself in Finnish culture and taste the flavors of the region.

4. Kuopio Cathedral - Kuopion tuomiokirkko

Kuopio Cathedral is a magnificent Neo-Gothic church located in the heart of Lambi, known for its impressive architecture and rich history. The cathedral is a popular destination for sightseers, offering guided tours of the interior, which features beautiful stained glass windows, intricate woodwork, and ornate decorations. Visitors can also attend church services or concerts held in the cathedral, making it a must-visit for those interested in religious and cultural heritage.

5. Kuopio City Theatre - Kuopion kaupunginteatteri

Kuopio City Theatre is a vibrant cultural hub in Lambi, showcasing a diverse range of performances, including plays, musicals, ballets, and concerts. The theatre's modern design and state-of-the-art facilities make it a popular venue for both locals and visitors, offering a unique opportunity to experience Finnish performing arts. Whether you're a fan of classical drama or contemporary dance, Kuopio City Theatre is a must-visit for anyone looking to immerse themselves in the local arts scene.

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Lambi?

Lambi on pieni, mutta viehättävä kohde matkailijoille Rodoksella. Tässä on viisi suosittua toimintaa ja kulttuuritapahtumaa, joihin matkailijat voivat osallistua Lambissa:

1. Rantaelämä: Lambi sijaitsee lähellä upeita rantoja, kuten Lambi Beach ja Ixia Beach. Matkailijat voivat nauttia aurinkoisista päivistä hiekkarannalla, uida kristallinkirkkaissa vesissä ja rentoutua rantabaareissa.

2. Vesiurheilu: Lambi tarjoaa monia mahdollisuuksia vesiurheiluun, kuten purjelautailu, vesihiihto ja sukellus. Seikkailunhaluiset matkailijat voivat kokeilla uusia vesiurheilulajeja tai vain rentoutua meren äärellä.

3. Kulttuurikierros: Lambi on täynnä historiallisia nähtävyyksiä, kuten antiikin raunioita ja keskiaikaisia linnoja. Matkailijat voivat tutustua alueen rikkaaseen kulttuuriperintöön vierailemalla paikallisissa museoissa ja gallerioissa.

4. Perinteiset juhlat: Lambissa järjestetään vuosittain monia perinteisiä juhlia ja tapahtumia, kuten paikallisia festivaaleja ja kulttuuritapahtumia. Matkailijat voivat osallistua paikallisiin juhliin ja kokea kreikkalaisen kulttuurin elävästi.

5. Ruokamatka: Lambi tarjoaa herkullisia kreikkalaisia ruokia ja juomia, kuten moussaka, souvlaki ja retsinaa. Matkailijat voivat nauttia paikallisista herkuista ravintoloissa ja kahviloissa sekä tutustua kreikkalaiseen ruokakulttuuriin ruokamatkan kautta.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Lambi ?

Lambi on suosittu ruokakaupunki, jossa on paljon herkullisia ruokavaihtoehtoja. Tässä on viisi suosittua ruokalajia, jotka kannattaa ehdottomasti maistaa Lambissa:

1. Souvlaki - Tämä kreikkalainen grilliruoka on ehdoton klassikko Lambin ravintoloissa. Souvlakia valmistetaan yleensä suikaleista marinoitua lihaa, kuten kanaa tai possua, ja tarjoillaan usein salaatin, tsatsikin ja pita-leivän kanssa.

2. Gyros - Toinen herkullinen kreikkalainen ruokalaji, joka on suosittu Lambin matkailijoiden keskuudessa. Gyros valmistetaan usein revitystä lihasta, kuten lampaasta tai kanasta, ja tarjoillaan usein salaatin, tsatsikin ja leivän kanssa.

3. Moussaka - Tämä kreikkalainen ruokalaji on samanlainen kuin italialainen lasagne, mutta siinä käytetään perunaa ja munakoisoa kerroksittain. Moussaka tarjoillaan yleensä tomaattikastikkeen ja juuston kanssa.

4. Feta-salaatti - Kreikkalainen feta-salaatti on raikas ja herkullinen vaihtoehto niille, jotka haluavat kevyempää ruokaa. Salaatti sisältää yleensä tomaattia, kurkkua, oliiveja, punasipulia ja feta-juustoa.

5. Baklava - Makea jälkiruoka, joka on valmistettu kerroksista filotaikinaa, pähkinöitä ja hunajaa. Baklava on suosittu herkku kreikkalaisessa keittiössä ja sitä tarjoillaan usein kahvin tai teen kanssa jälkiruokana.

Nämä ruokalajit ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä Lambi tarjoaa ruokailun suhteen. Kannattaa ehdottomasti maistaa näitä paikallisia herkkuja vieraillessasi Lambissa!

A LIETO INTERNATIONAL SITE