Äkkilähdöt Kokkari alkaen 379 EUR. Säästä jopa 53%

Valitse 6 viime hetken matkasta Kokkari. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Lambros Hotel 2298586716

Säästää 53%

   Lambros Hotel
TUI 2298586716

 Kreikka
Kreikka
Kokkari, Samos
Aurinko ja ranta
Aamiainen
28-05-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
La Plage 2298586754

Säästää 42%

   La Plage
TUI 2298586754

 Kreikka
Kreikka
Kokkari, Samos
Aurinko ja ranta
Aamiainen
11-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Lefteris 2298586759

Säästää 41%

   Lefteris
TUI 2298586759

 Kreikka
Kreikka
Kokkari, Samos
Aurinko ja ranta
Aamiainen
11-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Semeli Boutique Hotel 2298586965

Säästää 33%

   Semeli Boutique Hotel
TUI 2298586965

 Kreikka
Kreikka
Kokkari, Samos
Aurinko ja ranta
Aamiainen
11-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Lambros Apartments 2298587020


   Lambros Apartments
TUI 2298587020

 Kreikka
Kreikka
Kokkari, Samos
Aurinko ja ranta
Ei aterioita
02-07-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Lambros Apartments 2298587023


   Lambros Apartments
TUI 2298587023

 Kreikka
Kreikka
Kokkari, Samos
Aurinko ja ranta
Ei aterioita
02-07-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Kokkari


Kokkari on viehättävä kohde Kreikassa, joka kutsuu matkailijoita lomailemaan upeiden rantojen ja perinteisen kreikkalaisen tunnelman vuoksi. Tässä idyllisessä kylässä voit rentoutua auringonpaisteessa, nauttia herkullisista kreikkalaisista ruuista ja tutustua paikalliseen kulttuuriin tutkimalla vanhoja kalastajakoteja ja pieniä kujia.

Kokkari tarjoaa myös monipuolisia mahdollisuuksia ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten snorklaukseen, purjelautailuun ja patikointiin ympäröivissä vuoristoissa. Rantaelämän lisäksi voit tutustua lähialueen viinitiloihin ja maistella paikallisia viinejä tai tehdä päiväretken lähellä sijaitseville historiallisille nähtävyyksille, kuten Pythagoraan ja Heraionin temppelille.

Kokkari tarjoaa loistavan yhdistelmän rentoutumista, seikkailua ja kulttuuria, mikä tekee siitä täydellisen matkakohteen lomallesi. Tervetuloa Kokkariin!


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Kokkari

What can I save on a last minute holiday to Kokkari ?

Right now you can save up to 53% on last minute holidays to Kokkari. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Kokkari viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Kokkari useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Kokkari, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 379 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Kokkari?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Kokkari useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Kokkari: TUI alkaen 379 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Kokkari?

Kokkari sijaitsee upealla saarella Kreikassa ja sen loma sää on ympärivuotisesti miellyttävä. Kesäisin voi nauttia lämpimistä ja aurinkoisista päivistä rantaelämästä ja uintireissuista. Syksyllä ilma viilenee hieman, mutta edelleen on mahdollisuus nauttia ulkoaktiviteeteista ja kauniista maisemista. Talvisin sää on leuto, eikä lunta juurikaan ole. Keväisin luonto herää eloon ja lämpötilat alkavat taas nousta. Kokkari tarjoaa siis jokaisena vuodenaikana jotain erityistä ja sopii loistavasti lomakohteeksi ympäri vuoden!

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Kokkari ?

Kokkari on viehättävä kylä, joka sijaitsee kauniilla Samoksen saarella Kreikassa. Tämä viehättävä kohde tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja, upeita rantoja ja herkullista ruokaa.

Kokkari sopii loistavasti rentouttavaan rantalomaan, jossa voi nauttia auringonpaisteesta ja kristallinkirkkaasta vedestä. Rannoilla voi rentoutua auringon alla tai kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, kuten snorklausta tai purjelautailua.

Kulttuurin ystävien kannattaa tutustua Kokkarin viehättävään vanhaankaupunkiin, jossa voi ihailla perinteisiä rakennuksia ja tutustua paikalliseen käsityötarjontaan. Lisäksi saaren upeat näköalapaikat tarjoavat upeita maisemia ja mahdollisuuden ikuistaa lomamuistot valokuviin.

Ruokailun suhteen Kokkari ei jätä matkailijaa nälkäiseksi – alueen ravintolat tarjoavat herkullisia kreikkalaisia ruokia, kuten tuoretta kalaa, paikallisia oliiveja ja maistuvia salaatteja. Illan päätteeksi kannattaa suunnata vilkkaaseen rantabaariin nauttimaan paikallisesta viinistä ja musiikista.

Kokkari tarjoaa siis kaiken tarvittavan täydelliseen lomailuun – rentoutumista, kulttuuria, hyvää ruokaa ja upeita maisemia. Tervetuloa nauttimaan Kokkarin kauneudesta ja lämmöstä!

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Kokkari?

1. Kokkari Beach - Kokkari Beach is one of the most popular attractions in the area, known for its crystal-clear waters and relaxed atmosphere. Visitors can spend a day sunbathing on the sandy beach, swimming in the sea, or trying out various water sports activities such as paddleboarding and snorkeling.

2. Monastery of Metamorphosis - This historic monastery is a must-visit for those interested in Greek Orthodox architecture and religious history. The monastery is set in a picturesque location overlooking the sea and surrounded by lush greenery, providing a peaceful setting for visitors to explore and learn about the monastery's significance.

3. Potami Waterfalls - Located just a short hike away from Kokkari, the Potami Waterfalls are a natural wonder not to be missed. Visitors can trek through the scenic forest trails to reach the waterfalls, where they can cool off in the refreshing waters and admire the stunning views.

4. Traditional Greek Tavernas - Kokkari is known for its delicious Greek cuisine, and visitors should make a point to dine at one of the many traditional tavernas in the area. Sample local dishes such as moussaka, souvlaki, and fresh seafood, all while enjoying the warm hospitality and vibrant atmosphere of a Greek taverna.

5. Sunset Views from Kokkari Harbor - One of the best ways to end a day in Kokkari is by watching the sunset from the picturesque harbor. Grab a seat at one of the waterfront cafes or restaurants, sip on a glass of local wine, and enjoy the breathtaking views as the sun dips below the horizon, painting the sky in shades of orange and pink.

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Kokkari?

Kokkari on viehättävä kohde matkailijoille, jotka etsivät aitoa kreikkalaista tunnelmaa ja monipuolisia aktiviteetteja. Tässä viisi suosittua tekemistä ja kulttuuritapahtumaa, joihin matkailijat voivat osallistua Kokkarissa:

1. Rannalla rentoutuminen: Kokkarin kaunis hiekkaranta tarjoaa loistavan paikan rentoutua ja nauttia auringosta. Vesi on kristallin kirkasta ja uiminen on suosittu aktiviteetti niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa.

2. Vesilajiaktiviteetit: Kokkarista voi vuokrata kajakkeja, SUP-lautoja ja purjelautoja, joiden avulla voi tutkia alueen upeita rantoja ja piilotettuja poukamia. Vesilajit ovat suosittuja paikallisten keskuudessa ja tarjoavat ainutlaatuisen tavan nähdä Kokkarin kauneus mereltä käsin.

3. Rantabulevardin kävely: Kokkarin viehättävällä rantabulevardilla voi nauttia paikallisista herkuista ja shoppailusta. Alueella on monia viihtyisiä kahviloita, ravintoloita ja putiikkeja, joista voi löytää ainutlaatuisia tuliaisia ja muistoja matkalta.

4. Perinteiset kreikkalaiset juhlat: Kokkarissa järjestetään usein perinteisiä kreikkalaisia juhlia, kuten paikallisia festivaaleja ja musiikkitapahtumia. Matkailijat voivat osallistua näihin tapahtumiin ja kokea Kreikan kulttuurin rikkauden ja vieraanvaraisuuden.

5. Patikointi ja retkeily: Kokkarin ympäristö tarjoaa upeita patikointi- ja retkeilymahdollisuuksia niin luonnonystäville kuin seikkailunhaluisille matkailijoille. Alueella on monia merkittyjä reittejä, joista voi löytää upeita näköaloja ja tutkia paikallista luontoa.

Kaiken kaikkiaan Kokkari tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja kulttuuritapahtumia, jotka tekevät matkasta unohtumattoman. Tervetuloa nauttimaan Kreikan tunnelmasta Kokkarissa!

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Kokkari ?

Kokkarin viisi suosituinta ruokalajia:

1. Kalamarjat: Kokkarissa tarjoillaan herkullisia äyriäisiä ja mereneläviä, kuten mustekalaa, simpukoita ja katkarapuja, jotka on paistettu tai grillattu täydellisesti.

2. Lamb Kleftiko: Perinteinen kreikkalainen lammasresepti, jossa lammas on hitaasti haudutettu mehevyyteen ja täydelliseen maustamiseen.

3. Souvlaki: Suosittu kreikkalainen street food, jossa on grillattua lihaa (yleensä nautaa tai kanaa), vihanneksia ja tzatzikia kebab-tikussa.

4. Gyros: Toinen suosittu kreikkalainen ruoka, joka koostuu grillatusta lihasta (yleensä sianlihaa) ja mausteisista kastikkeista, joka on kääritty lämpimään pita-leipään.

5. Baklava: Makean ystävien suosikki, baklava on perinteinen kreikkalainen jälkiruoka, joka koostuu kerroksista voita ja pähkinöitä, jotka on makeutettu hunajalla ja siirapilla. Herkullinen lopetus aterialle Kokkarissa!

A LIETO INTERNATIONAL SITE