Emme löytäneet sinulle matkatarjouksia

Voi ei – emme löydä sinulle matkatarjouksia!

Mutta älä huoli, sinulle on paljon muita matkatarjouksia.

Yritä etsiä uudelleen - tai valitse alla olevista monista vaihtoehdoista.
Täältä löydät helposti linkkejä matkatarjouksiin esim. matkatoimistoilta, lähtölentokentiltä sekä tiettyihin maihin ja lomakohteisiin.

Olemme varmoja, että löydät seuraavan loman lelutarjouksen. Toivomme, että löydät etsimäsi ja sinulla on upea loma.

Äkkilahdöt Kemi - Tornio. Matkusta halvalla lomalla lentokentältä Kemi - Tornio


Kemi - Tornion lentoaseman kuvaus ja sijainti matkaajalle

Äkkilähdöt, lomamatkat ja matkat alkavat usein lentomatkalla, ja mikä olisikaan parempi paikka aloittaa lomaseikkailu kuin Kemi - Tornion lentoasema. Tässä artikkelissa kuvailemme lentoaseman sijaintia ja lähiympäristöä, jotta voit suunnitella matkasi paremmin.

Kemi - Tornio Airport sijaitsee Pohjois-Suomessa, Tornion kaupungin alueella. Lentoaseman sijainti on ihanteellinen, sillä se palvelee matkustajia sekä Suomesta että Ruotsista. Saapuessasi lentokentälle voit nauttia upeista maisemista ja samalla todeta, että lentoasema sijaitsee lähellä kaupunkielämää.

Lähin kaupunki lentoasemalle on Tornio, joka on kuuluisa historiallisesta arkkitehtuuristaan ja merenkulun perinteistään. Tornion keskustassa voit kokea pohjoisen tunnelman ja tutustua paikallisiin ravintoloihin ja kauppoihin. Jos sinulla on aikaa ennen lentoa, suosittelemme tutustumaan Tornion historiallisiin nähtävyyksiin

Jos saavut Kemi - Tornion lentoasemalle julkisilla kulkuneuvoilla, lähin bussiasema on Kemi Bus Station. Bussiyhteys lentoasemalle on säännöllinen ja luotettava, joten pääset helposti lentoasemalle tai sieltä pois. Kemi Bus Station sijaitsee noin 7 kilometrin päässä lentoasemalta, joten matkaan kannattaa varata riittävästi aikaa.

Jos kuitenkin haluat saapua lentoasemalle junalla, Kemi Railway Station on lähin vaihtoehto. Junamatka lentoasemalta Kemiin kestää noin 15 minuuttia, ja junayhteys on hyvin toimiva. Kemi Railway Station on hieman kauempana lentoasemalta, noin 9 kilometrin päässä, joten muista ottaa tämä huomioon matkaa suunnitellessa.

Kaiken kaikkiaan Kemi - Tornion lentoasema on loistava paikka aloittaa matkasi Pohjois-Suomeen tai Ruotsiin. Sijaintinsa ansiosta lentoasema tarjoaa helpon ja nopean pääsyn sekä lähialueen kaupunkeihin että julkisen liikenteen solmukohtiin. Olitpa sitten lähdössä äkkilähdöllä, lomamatkalle tai vain matkustamaan, Kemi - Tornion lentoasemalta matka alkaa vaivattomasti.

Parhaat matkakohteet ja maat, joihin voit lentää Kemi - Tornion lentoasemalta

Onko sinulla suunnitteilla äkkilähdöt tai lomamatka, mutta et vielä tiedä, minne haluaisit lentää? Kemi - Tornion lentoasema tarjoaa monia jännittäviä vaihtoehtoja matkustajille, jotka haluavat lähteä lomalle läheltä.

Äkkilähdöt ja lomamatkat voivat kohdistua erilaisiin matkakohteisiin. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia suosituimpia matkakohteita, joihin voit lentää Kemi - Tornio lentoasemalta.

1. Aurinko ja ranta: Haluatko nauttia lämpimistä säistä ja kauniista rannoista? Voit lentää suosittuihin rantalomakohteisiin kuten Espanjaan, Kreikkaan, Italiaan tai Thaimaahan. Näillä matkakohteilla on upeita rantoja, auringonpaistetta ja monia aktiviteetteja, kuten vesiliikuntaa tai rentoutumista rannalla.

2. Kulttuurikohteet: Jos olet kiinnostunut historiasta, taiteesta ja arkkitehtuurista, niin voit valita matkakohdaksi kulttuurikohteen. Esimerkiksi Pariisi, Rooma tai Ateena tarjoavat upeita museoita, historiallisia nähtävyyksiä ja ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä. Nämä kohteet ovat täydellisiä matkailijoille, jotka haluavat tutustua paikalliseen historiaan ja kulttuuriin.

3. Luontokohteet: Jos kaipaat lomaltasi luonnonkauneutta ja rauhaa, voit valita luontokohteen. Esimerkiksi Norja tarjoaa upeita vuonoja ja vuoristomaisemia, kun taas Islanti tarjoaa ainutlaatuisia geotermisiä kohteita ja tulivuoria. Luontokohteissa voit uppoutua luonnon rauhaan, patikoida kauniilla poluilla tai ihailla upeita maisemia.

4. Kaupunkilomat: Jos etsit vilinää, kauppoja, ravintoloita ja yöelämää, voit valita kaupunkiloman. Esimerkiksi Tukholma, Lontoo tai Berliini tarjoavat monipuolisia kaupunkielämyksiä. Voit tutustua paikalliseen ruokaan, ostaa matkamuistoja, kierrellä nähtävyyksiä ja nauttia suurkaupungin tunnelmasta.

Näiden esimerkkien lisäksi löydät monia muitakin mielenkiintoisia matkakohteita, joihin voit lentää Kemi - Tornion lentoasemalta. Oli matkatoiveesi mikä tahansa, äkkilähdöt, lomamatkat ja matkat odottavat sinua tässä suomalaisessa lentoasemassa. Pidä mielessäsi, että lentoyhtiöt ja matkatoimistot voivat tarjota erilaisia vaihtoehtoja ja paketteja, joten vertaile tarjouksia ennen päätöksen tekemistä.

Valitse matkakohteesi, varaa lippusi ja lähde unohtumattomalle lomalle Kemi - Tornion lentoasemalta!

Kemi-Tornion lentoaseman koko - tietoa äkkilähtöihin ja lomamatkoihin

Kemi-Tornion lentoasema on pohjoisen Suomen tärkeä lentokenttä, joka palvelee niin äkkilähtöjen kuin suunniteltujen lomamatkojen tarpeita. Tässä artikkelissa kerromme lentoaseman koosta, jotta tiedät mitä odottaa aikataulun mukaan matkustaessasi täältä lomalle.

Kemi-Tornion lentoasemalta lentää vuosittain monia matkoja, ja se palvelee yli 100 000 matkustajaa vuosittain. Lentoasema tarjoaa sekä kotimaan- että kansainvälisiä reittejä ja lentoja, joten sen koko onkin riittävän suuri mahdollistamaan matkustajavirrat.

Lentokenttä on kooltaan noin 4 400 neliömetriä. Se koostuu yhdestä terminaalista, joka käsittää sekä lähtö- että saapumishallin. Terminaalissa on useita lähtöporteja, joiden avulla matkustajat pääsevät turvallisesti ja sujuvasti koneeseen. Lentoasemalta löytyy myös hyvin varusteltu pysäköintialue, joka tarjoaa riittävästi tilaa matkailijoiden autoille.

Kemi-Tornion lentoasemalla on monia palveluita matkustajien käytettävissä. Terminaalista löytyy ravintola- ja kahvilapalveluita, joissa voi nauttia vaikkapa välipalaa tai kupin kuumaa juomaa ennen lentoa. Lisäksi lentoasemalla on matkamuistomyymälä, josta voi ostaa tuliaisia ja matkamuistoja.

Jos suunnittelet matkaa Kemi-Tornion lentoasemalta, voit luottaa siihen, että lentoasema on riittävän tilava ja hyvin palveltu matkailijoille. Olitpa sitten lähdössä äkkilähdöllä tai suunnittelemalla lomamatkaa, lentoasema tarjoaa hyvät puitteet matkasi alkuun.

Tervetuloa Kemi-Tornion lentoasemalle, aloita lomasi tai äkkilähtösi täältä!

Kemi - Tornio Lentokentän Historia: Äkkilähdöt, Lomamatkat ja Matkat Toteutuvat Sujuvasti

Äkkilähdöt, lomamatkat ja matkat ovat osa monien suomalaisten suosikkiajanvietettä. Pohjois-Suomen alueella sijaitseva Kemi - Tornio lentokenttä on ollut tärkeä portaali näiden matkasuunnitelmien toteuttamiseen jo vuosikymmenten ajan. Tässä artikkelissa tutustumme tähän lentokenttään, sen historiaan ja merkittäviin vaiheisiin.

Kemi - Tornio lentokenttä perustettiin vuonna 1948, mikä tekee siitä yhden Suomen vanhimmista lentokentistä. Sen rakentamista johti valtion omistama Patria Oy, ja lentokentän tarkoituksena oli palvella Lapin alueen asukkaita sekä edistää alueen matkailua ja taloutta.

Lentokentän alkuvaiheissa sen pääasiallinen käyttötarkoitus oli matkustajalentojen tarjoaminen lähialueille. Matkustajaliikenne yleistyi huomattavasti 1960-luvun aikana, ja Kemi - Tornio lentokentästä tuli tärkeä väliasema lentojen välillä Helsingin ja pohjoisen alueiden välillä. Monille matkailijoille, erityisesti lomamatkojen etsijöille, tämä lentokenttä mahdollisti nopean saapumisen upeisiin luonnonmaisemiin, kuten Tornionjokilaaksoon, Keminmaalle ja lähialueille.

Lentokentän historiansa aikana Kemi - Tornio lentokenttä on kokenut merkittäviä laajennus- ja kehityshankkeita. Vuonna 1985 lentokentälle rakennettiin uusi terminaali, joka mukautettiin vastaamaan koko alueen kasvavia matkustajamääriä. Tämä mahdollisti suurempien lentokoneiden käytön sekä matkustajien mukavan ja tehokkaan käsittelyn lennon aikana.

2000-luvulla lentokenttä on jatkuvasti päivittänyt palvelujaan vastaamaan nykyaikaisten matkustajien tarpeita. Uusien teknologisten ratkaisujen, turvallisuustoimenpiteiden ja matkustajille suunnattujen palveluiden ansiosta Kemi - Tornio lentokenttä on tehnyt matkanteosta entistäkin helpompaa ja miellyttävämpää.

Tänä päivänä Kemi - Tornio lentokenttä on tärkeä lentoasema matkailijoille, liikemiehille ja paikallisille asukkaille. Lentokentän matkustajamäärät ovat jatkuvassa kasvussa, ja sen tarjoamat äkkilähdöt, lomamatkat ja matkat houkuttelevat entistä enemmän ihmisiä tutustumaan pohjoisen Suomen upeisiin maisemiin.

Kemi - Tornio lentokentän historia tarjoaa hienon näköalan siitä, miten liikenneyhteydet voivat vahvistaa alueen taloutta ja matkailua. Lentokenttä onnistuu yhdistämään äkkilähdöt, lomamatkat ja matkat saumattomasti, ja sen tärkeä rooli Pohjois-Suomen matkailun edistämisessä on kiistaton.

Kuinka päästä Kemi - Tornion lentoasemalle ja jatkaa sieltä lomamatkaa?

Kun suunnittelet lomamatkaa, Kemi - Tornion lentoasema on yksi vaihtoehdoista lähteä matkaan. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten pääset lentoasemalle eri kaupungeista Suomessa ja mitä se maksaa. Oli suunnitelmissasi sitten äkkilähtö tai pidempiaikainen lomamatka, täältä löydät vastaukset matkustusvaihtoehdoista.

Autolla:
Kemi - Tornion lentoasema sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Kemistä ja noin 18 kilometrin päässä Torniosta. Jos matkustat autolla, sinun tulee seurata E8-tietä ja kääntyä oikealle Kemi-Tornio -tien (tie nro 925) rampilta. Seuraa sen jälkeen lentoaseman opasteita. Lentoasemalla on runsaasti pysäköintitilaa ja pysäköinnin hinta on kohtuullinen.

Bussilla:
Kemi - Tornio -lentoasemalle pääsee myös bussilla. Onnea matkalle -bussiyhtiöllä on useita reittejä eri kaupungeista Kemin ja Tornion suuntaan. Esimerkiksi Rovaniemeltä lentoasemalle pääsee suoraan bussilla, ja matka kestää noin 2 tuntia. Pohjoisessa liikennöivät paikallisbussit kuljettavat matkustajia myös lentoasemalle. Bussilipun hinta riippuu matkan pituudesta ja reitistä, mutta se on yleensä kohtuullinen.

Junalla:
Vaikka Kemi - Tornion lentoasemalle ei ole suoraa junayhteyttä, voit kuitenkin hyödyntää junia matkustamisessa. Kemin juna-asemalta on bussiyhteys lentoasemalle, joten voit ottaa junan Kemiin ja jatkaa sieltä bussilla lentoasemalle. Junamatkan hinta riippuu lähtöpaikasta sekä matkan kestosta. Junamatka tarjoaa kuitenkin mukavan ja rentouttavan matkustustavan.

Matkojen hinnat vaihtelevat riippuen lähtöpaikasta ja matkustustavasta. Autolla matkustaessa sinun tulee ottaa huomioon myös polttoainekustannukset. Bussia käyttäessä lippuhintaan sisältyy yleensä matkatavaramaksu, kun taas junalipun hinta voi olla hieman korkeampi. Matka Kemi - Tornion lentoasemalle on kuitenkin yleisesti ottaen edullinen verrattuna vaikkapa Helsinki-Vantaan lentoasemaan.

Äkkilähdöt, lomamatkat ja matkat ovat aina jännittäviä, ja lentoasemalle matkaaminen on yksi osa matkakokemusta. Oli matkakohteesi sitten lähellä tai kauempana, Kemi - Tornion lentoaseman kautta matkaaminen tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja sinulle. Oli valintasi sitten auto, bussi tai juna, Kemi - Tornion lentoasemalle saapuminen on helppoa ja kohtuuhintaista.

Lentomatkat Kemin-Tornion lentoasemalta - Rauhallista matkantekoa lomallesi

Kemi-Tornion lentoasema tarjoaa matkustajilleen monia palveluita, jotka helpottavat matkantekoa ja tekevät lentomatkastasi miellyttävän kokemuksen. Olipa kyseessä äkkilähtö tai suunniteltu lomamatka, tämä lentoasema varmistaa matkasi alkavan mutkattomasti.

Lentomatkojen suosio on viime vuosina kasvanut huimasti, ja Kemi-Tornion lentoasema on vastannut tähän kysyntään kehittämällä mahtavat maapalvelut matkustajilleen. Lähtöselvityspalvelut ovat nopeita ja tehokkaita, joten pääset nauttimaan lomastasi mahdollisimman pian. Voit hyödyntää matkatoimistojen tarjoamia palveluita, jos tarvitset apua lomasi suunnittelussa tai haluat varata lomamatkoja suoraan lentoasemalta.

Passintarkastus on tärkeä osa matkustamista, ja Kemi-Tornion lentoasema on panostanut siihen, että tämä prosessi sujuu vaivattomasti ja ripeästi. Voit odotella rauhassa wifin äärellä kunnes passisi on leimattu ja olet valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen.

Turvatarkastus on toinen tärkeä lennolla matkustamiseen liittyvä askel, ja Kemi-Tornion lentoaseman turvallisuuspalvelut ovat ensiluokkaiset. Turvatarkastusprosessiin on panostettu niin, että matkustajat kokevat sen joutuisaksi ja miellyttäväksi. Voit olla varma, että lentoasemalla matkustaessasi sinut palvellaan huolella ja ammattitaidolla.

Jos lentoa joutuu odottamaan, kannattaa hyödyntää lentoaseman ravintoloiden ja kahviloiden tarjontaa. Voit nauttia maistuvasta ruoasta ja virkistävistä juomista ennen lennon lähtöä tai välipalaksi matkalla. Lisäksi lentoasemalta on mahdollista ostaa tuliaisia tai matkamuistoja. Myös WC-tiloja on helposti saatavilla koko lentoaseman alueella.

Kokonaisuudessaan matkustajat kuvaavat Kemi-Tornion lentoaseman maapalveluita erittäin positiivisesti. Palveluiden laatu ja hyvä asiakaspalvelu luovat miellyttävän matkustuskokemuksen kaikille matkustajille. Joten seuraava kerta, kun varaat äkkilähdön tai lomamatkan, harkitse lähtöäsi Kemi-Tornion lentoasemalta ja nauti rauhallisesta ja sujuvasta matkasta alusta alkaen.

Äkkilähdöt, lomamatkat ja matkat: Kemin - Tornion lentokentän ilmailun puoleiset palvelut

Äkkilähdöt, lomamatkat ja matkat alkavat usein lentokentältä, ja Kemin - Tornion lentokentällä matkailijat voivat odottaa tasokkaita ja miellyttäviä ilmailun puoleisia palveluita. Tässä artikkelissa kuvataan lentokentän lähtöaulaa, odotustiloja, loungessa oleskelua, verovapaita ja tullivapaita kauppoja sekä muita kauppoja, kuten kirjakauppoja, vaatekauppoja ja elektroniikkamyymälöitä, ruokailumahdollisuuksia, informaatiotiskejä, langatonta internet-yhteyttä, WC-tiloja, pääsyä porteille ja muita ilmailun puoleisia palveluita.

Lähtöaula on matkailijan ensimmäinen pysähdyspaikka lentokentällä. Se on tilava ja valoisa alue, jossa on useita matkatoimistoja ja lentoyhtiöiden tiskit. Jos sinulla on kysymyksiä matkasi aikatauluun tai reittiin liittyen, voit aina kääntyä informaatiotiskin puoleen. Täältä saat apua myös, jos tarvitset kartan tai muita matkailutietoja.

Odotustilat lentokentällä ovat mukavat ja tilavat. Voit istua mukavasti odotusalueilla, joihin on varattu paljon istumapaikkoja. Jos haluat nauttia enemmän mukavuuksista, voit harkita pääsyä lentokentän odotushalliin. Loungessa voit rentoutua mukavilla istumapaikoilla, nauttia ilmaisista virvokkeista ja päivittää viimeisimmät matkasi tiedot. Loungessa on myös langaton internet-yhteys, joten voit käyttää puhelintasi tai kannettavaa tietokonettasi ilman huolia.

Verovapaita ja tullivapaita kauppoja löytyy runsaasti Kemi - Tornion lentokentältä. Voit tehdä viime hetken ostoksia, kuten alkoholia, tupakkaa, kosmetiikkaa ja makeisia, verovapaasti. Lisäksi lentokentällä on monipuolinen valikoima muita kauppoja, kuten kirjakauppoja, vaatekauppoja ja elektroniikkamyymälöitä. Voit hankkia mukavia lukemisia, päivittää vaatevarastoasi tai ostaa viihde-elektroniikkaa matkallesi.

Matkustajien on usein hyvä tietää, että lentokentällä on myös monia ruokailumahdollisuuksia. Voit nauttia herkullisesta lounaasta tai illallisesta ennen lennolle lähtöä. Kemi - Tornion lentokentällä on ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat paikallisia ja kansainvälisiä ruokavaihtoehtoja. Voit maistella poron lihaa, tuoretta kalaa tai vain nauttia kupillisen kahvia ja pullan.

Langaton internet-yhteys on lentokentällä käytettävissäsi pääsääntöisesti ilmaiseksi. Voit käyttää sitä tarkistaaksesi lennon tiedot, pitää yhteyttä läheisiisi tai vain viihdyttää itseäsi ennen lennon lähtöä.

Lentokentältä löydät myös hyvin hoidetut WC-tilat, joissa voit käydä ennen matkan jatkamista.

Porteille pääsy on sujuvaa ja helppoa. Kemin - Tornion lentokentällä matkustajilla on hyvä pääsy porteille ja lennon lähtöalueelle. Porteilla on aina henkilökuntaa, joka auttaa matkustajia ja varmistaa, että matkustus sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Kemin - Tornion lentokentän ilmailun puoleiset palvelut tarjoavat kaiken, mitä matkailijat tarvitsevat ennen lomamatkan alkua. Voit nauttia kaupoista, ravintoloista ja muista mukavuuksista, joita lentokentällä on tarjota. Lähtösi lentokentältä voi olla yhtä miellyttävä kuin itse lomamatkasi.

Matkustajien arviot Kemi - Tornion lentokentältä: Äkkilähdöt, lomamatkat ja matkat

Äkkilähdöt ovat suosittu tapa matkustaa viime hetken spontaaneille seikkailuille. Ja mitä parempi paikka ottaa lentokone kohti unohtumatonta lomaa, kuin Kemi-Tornion lentokenttä! Matkustajien arvioista voi päätellä, että tässä lentokentässä äkkilähtöjä tarjotaan runsaasti ja monipuolisesti eri kohteisiin.
Lomamatkat ovat matkailijoiden odotettuja hetkiä, jolloin arjen stressi saa väistyä upeiden maisemien ja rentouttavien hetkien tieltä. Kemi - Tornion lentokenttä on saanut loistavia arvosteluja palveluidensa laadusta lomamatkailijoilta. Matkanjärjestäjät tekevät parhaansa tyydyttääkseen matkustajien tarpeet ja tarjotakseen unohtumattomia lomakokemuksia.
Matkat lentokentältä kohteeseen sujuvat useimpien matkustajien mukaan ongelmitta. Check-in -prosessi on nopea ja tehokas, eikä matkustajien tarvitse yleensä odottaa pitkiä aikoja. Tämä antaa matkalle hyvän alun ja mahdollistaa aikataulusta kiinnipitämisen.
Myös turvatarkastukset ja passintarkastukset sujuvat suhteellisen nopeasti Kemi - Tornion lentokentällä. Matkustajat ovat olleet tyytyväisiä henkilökunnan ystävällisyyteen ja ammattitaitoon näissä prosesseissa. On tärkeää, että turvatoimet toteutetaan tehokkaasti, mutta samalla matkustajat tuntevat olonsa mukavaksi ja tervetulleeksi.
Lentokentän aikatauluista on myös saatu positiivisia palautteita. Suurin osa lennoista on toiminut ajallaan ilman suuria viivästyksiä. Tämä on tärkeä tekijä matkustajille, jotka pyrkivät saapumaan määränpäähänsä sovitun aikataulun puitteissa.
Kaiken kaikkiaan Kemi - Tornion lentokenttä on saanut positiivisia arvioita matkustajilta. Palveluiden laatu, odotusajat check-inissä, turva- ja passintarkastuksissa sekä ajallaan pysymisen historia ovat kaikki tekijöitä, jotka tekevät tästä lentokentästä suositun valinnan matkailijoille.

10 vinkkiä loistavan lähtöpaikan valitsemiseen lomamatkalle

Äkkilähdöt, lomamatkat ja matkat – lomailun ytimessä on unohtumattomien seikkailujen ja rentouttavien hetkien kokeminen uusissa maisemissa. Kun suunnittelet täydellistä lomaa, yhden tärkeimmän päätöksen tekeminen on valita lähtöpaikka. Lentokentän valitseminen huolella voi vaikuttaa matkaan huomattavasti, ja tästä syystä me tarjoamme sinulle kymmenen huippuohjetta täydellisen lähtöpaikan valintaan lomamatkallesi.

1. Etäisyys: Tarkista, kuinka lähellä lähtöpaikkaasi sijaitset. Mitä lähempänä lentokenttää asut, sitä lyhyemmäksi matkasi ennen lentoa ja sen jälkeen lyhenee.

2. Lentoyhtiöiden tarjoamat lähtöpaikat: Tutki lentoyhtiöiden tarjoamia lähtöpaikkoja ja vertaile niiden tarjontaa. Jotkut lentoyhtiöt saattavat tarjota enemmän vaihtoehtoja tietystä lentokentästä kuin toiset.

3. Reittikohteet: Tarkista, mihin kohteisiin lentokentältäsi on suoria lentoja. Jos unelmoit viikonloppuretkestä Pariisiin tai kaukomatkan seikkailusta, valitse lähtöpaikka, josta on hyvät yhteydet juuri näihin kohteisiin.

4. Hinnat: Vertaile lentojen hintoja eri lähtöpaikoista. Usein lähtöpaikalla voi olla merkittävä vaikutus lentolippujen hintoihin.

5. Parkkipaikat: Jos aiot saapua lentokentälle omalla autolla, varmista, että lähtöpaikalta löytyy runsaasti parkkitilaa kohtuulliseen hintaan.

6. Julkinen liikenne: Tarkista, kuinka hyvät julkisen liikenteen yhteydet ovat lähtöpaikaltasi. Jos haluat välttää autolla ajamista lentokentälle, hyvät julkisen liikenteen yhteydet ovat suuri etu.

7. Matkan kesto: Jos olet valinnan edessä, harkitse, kuinka paljon olet valmis matkustamaan lähtöpaikkaan. Jos haluat minimoida matkan keston, valitse lähin sopiva lentokenttä.

8. Palvelut: Tarkista lähtöpaikan tarjoamat palvelut. Lentokentillä voi olla eroja esimerkiksi ruokailu-, ostos- ja viihdetarjonnassa.

9. Matkakohteen suosio: Valitse lähtöpaikka sen mukaan, mihin kohteisiin on tarjolla eniten lentoja. Suosituille matkakohteille on usein eniten lähtöjä erilaisista lentokentistä.

10. Suorat vaihtoyhteydet: Jos teet matkaa, jossa tarvitset vaihtoyhteyden, selvitä, mistä lähtöpaikoista löytyy eniten suoria vaihtoyhteyksiä haluamaasi kohteeseen.

Valitse lähtöpaikka huolella, ja aloita lomamatkasi parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvän lähtöpaikan valinta takaa sujuvan matkan alun ja auttaa sinua nauttimaan jokaisesta lomahetkestäsi täysillä. Bon voyage!

Äkkilahdöt Kemi - Tornio. Matkusta halvalla lomalla lentokentältä Kemi - Tornio

Usein Kysytyt Kysymykset - lastminutecharter.eu

Mihin maihin voin varata viime hetken lomamatkoja lentokentältä Kemi - Tornio?

Löydät viime hetken lomia Kemi - Tornio-lentokentältä moniin maihin. Tällä hetkellä suosituimmat maat varata viime hetken lomamatkat lentokentältä Kemi - Tornio ovat: Kreikka alkaen 828 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mihin lomakohteisiin voin varata viime hetken lomamatkoja lentokentältä Kemi - Tornio?

Löydät viime hetken lomat lentokentältä Kemi - Tornio suosituimpiin lomakohteisiin. Tällä hetkellä suosituimmat viime hetken lomakohteet lentoasemalta Kemi - Tornio ovat: Rodos alkaen 828 EUR ja Luxor alkaen 1020 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Kuinka paljon voin säästää viime hetken lomasta Kemi - Tornio lentokentältä?

Tällä hetkellä voit säästää jopa 32 % viime hetken lomista lentoasemalta Kemi - Tornio. Säästä viime hetken lomista näihin suosittuihin kohteisiin kohteen Kemi - Tornio lentokentältä: Rodos säästä jopa 32 % ja Luxor säästä jopa 17 %. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja lentokentältä Kemi - Tornio?

Useimmissa matkatoimistoissa voit varata viime hetken lomamatkat lentokentältä Kemi - Tornio. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia lentokentältä Kemi - Tornio osoitteella detur alkaen 828 EUR ja Aventours alkaen 828 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Kuinka pysäköidä lentokentällä Kemi - Tornio?

Kemi - Tornion lentokentällä pysäköinti on helppoa ja vaivatonta. Lentokentältä löytyy runsaasti pysäköintipaikkoja, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Ensinnäkin, lentokentän ympäristössä on useita parkkialueita. Voit valita joko avoimen pysäköintialueen tai katetun pysäköintihallin väliltä, riippuen omista mieltymyksistäsi ja budjetistasi.

Pysäköintialueiden hinnat vaihtelevat ja ne perustuvat pysäköintiajan pituuteen. Voit maksaa joko tuntiperusteisesti tai päiväperusteisesti, sopien siten matkasi tarpeisiin. Huomioi, että pysäköintihintaan sisältyy yleensä turvallinen pysäköinti ja 24/7 valvonta.

Kun saavut lentokentälle omalla autolla, seuraa pysäköintialueiden opasteita. Voit myös käyttää navigaattoria tai matkapuhelimen karttasovellusta, mikä helpottaa löytämistä. Parkkialueet sijaitsevat lähellä terminaalia, joten sinun ei tarvitse kulkea pitkiä matkoja autolta lentokentälle.

Mikäli varaat pysäköintipaikan etukäteen, säilytät paikkasi ja voit olla varma, että pysäköinti sujuu saapuessasi lentokentälle. Voit tehdä varauksen joko lentokentän verkkosivujen kautta tai suoraan lentokentän asiakaspalvelusta.

Kokonaisuutena Kemi-Tornion lentokentällä pysäköinti on helppoa ja turvallista. Sinun tarvitsee vain valita sopiva alue, saapua ajoissa ja nauttia matkastasi ilman huolen häivää autostasi!

Miten pääsen lentokentälle Kemi - Tornio?

Kuinka päästä Kemi-Tornion lentoasemalle Suomesta julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla?

Kemi-Tornion lentoasema sijaitsee Pohjois-Suomessa, ja sinne on useita tapoja päästä sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla.

Julkinen liikenne:

1. Juna: Voit matkustaa junalla Kemiin asti ja siirtyä sieltä lentoasemalle bussilla tai taksilla. VR:n junat kulkevat tiheästi ja luotettavasti eri puolilta Suomea Kemiin. Kemin rautatieasemalta on noin 10 kilometrin matka lentoasemalle.

2. Bussi: On myös mahdollista matkustaa bussilla suoraan lentoasemalle. Linja-autoyhtiöt tarjoavat reittejä useista kaupungeista lentoaseman suuntaan. Tarkista aikataulut ja pysäkit linja-autoyhtiöiden verkkosivuilta.

3. Taksit tai vuokra-autot: Voit myös ottaa taksin tai vuokrata auton ja ajaa suoraan lentoasemalle. Tiet reitiltäsi riippuvat, mutta yleensä voit käyttää valtateitä 4 tai 29, jotka yhdistävät lentoaseman pääteille.

Omalla autolla:

Jos päätät ajaa omalla autolla, navigoi kohti Kemin kaupunkia ja seuraa sitten opasteita kohti lentoasemaa. Tien numero on yleensä 926 tai 933, riippuen miltä suunnalta saavut. Lentoasema sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Kemistä ja noin 18 kilometrin päässä Torniosta.

Kemi-Tornion lentoasemalla on myös pysäköintitiloja, jos haluat jättää autosi sinne matkan ajaksi.

Muista tarkistaa aikataulut ja reitit etukäteen varmistaaksesi sujuvan matkan lentoasemalle. Lentoasemalle saapuessa pystyt nauttimaan pohjoisen Suomen kauniista maisemista ja alueen monista matkailunähtävyyksistä.

Mitä Kemi - Tornio lentokentällä voi tehdä?

Matkustaja, joka saapuu Kemi-Tornion lentokentälle, voi odottaa monenlaista toimintaa ja palveluita. Lentokenttä sijaitsee upeassa Tornionjokilaakson ympäristössä, tarjoten matkailijoille upeita luontoelämyksiä sekä monia muita aktiviteetteja.

Jos nautit luonnosta, alue tarjoaa upeat puitteet rauhoittumiselle ja rentoutumiselle. Voit tehdä kävelyretkiä läheisille poluille ja ihailla upeaa maisemaa. Alueella on myös mahdollisuus harrastaa erilaisia talviurheilulajeja, kuten hiihtämistä tai lumikenkäilyä. Voit jopa päästä kokemaan unohtumattoman revontulien katselukokemuksen talvella.

Lentokentällä on myös mahdollisuus tutustua alueen kulttuuriin ja historiallisiin nähtävyyksiin. Lähellä sijaitsee esimerkiksi Tornionlaakson maakuntamuseo, jossa voit oppia alueen historiasta. Voit myös vierailla lähellä sijaitsevassa Kemin lumilinnassa, jossa voit ihailla upeita lumiveistoksia.

Lentokentän terminaalissa on tarjolla useita palveluita matkailijoille. Voit nauttia maukkaasta ruoasta ja juomasta eri ravintoloissa ja kahviloissa. Voit myös hankkia matkamuistoja ja tuliaisia alueen lahjatavaraliikkeistä. Lentokentällä on myös autonvuokrauspalvelu, jos haluat tutustua alueeseen omatoimisesti.

Käytössäsi on myös mukavat odotustilat, langaton internet-yhteys sekä leikkipaikka lapsille. Lentokentällä on myös asiakaspalvelupiste, jonka kautta voit saada apua ja tietoa alueen aktiviteeteista ja nähtävyyksistä.

Kaiken kaikkiaan Kemi-Tornion lentokenttä tarjoaa matkailijoille monipuolisia elämyksiä ja palveluita. Voit nauttia alueen luonnosta ja kulttuurista sekä rentoutua ennen seuraavaa matkaasi.

A LIETO INTERNATIONAL SITE