Äkkilähdöt Kamari alkaen 503 EUR. Säästä jopa 31%

Valitse 7 viime hetken matkasta Kamari. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Dilino 2253740194

Säästää 31%

   Dilino
Apollomatkat 2253740194

 Kreikka
Kreikka
Kamari, Santorini
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Ei aterioita
15-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Dilino 2253740470

Säästää 29%

   Dilino
Apollomatkat 2253740470

 Kreikka
Kreikka
Kamari, Santorini
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Ei aterioita
29-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Lefkothea 2253740472

Säästää 27%

   Lefkothea
Apollomatkat 2253740472

 Kreikka
Kreikka
Kamari, Santorini
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Aamiainen
29-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Dilino 2253740871

Säästää 11%

   Dilino
Apollomatkat 2253740871

 Kreikka
Kreikka
Kamari, Santorini
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Ei aterioita
20-07-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Dilino 2253742266


   Dilino
Apollomatkat 2253742266

 Kreikka
Kreikka
Kamari, Santorini
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Ei aterioita
28-09-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Dilino 2253741852


   Dilino
Apollomatkat 2253741852

 Kreikka
Kreikka
Kamari, Santorini
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Ei aterioita
07-09-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Lefkothea 2253742277


   Lefkothea
Apollomatkat 2253742277

 Kreikka
Kreikka
Kamari, Santorini
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Aamiainen
28-09-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Kamari


Miksi sinun kannattaa matkustaa lomalle turistikohteeseen Kamari (Kreikka)? Kamari, joka sijaitsee Santorinin saaren kaakkoisosassa, tarjoaa unohtumattoman lomakokemuksen kaikille matkailijoille. Tässä kohteessa yhdistyvät kauniit rannat, rikas historia sekä rentouttava ilmapiiri, jotka tekevät Kamarista täydellisen matkakohteen.

Ensinnäkin, Kamarin rannat ovat todellinen aarre. Voit loikoilla auringossa, ottaa virkistävän uinnin kristallinkirkkaissa vesissä tai kokeilla erilaisia ​​vesiurheilulajeja, kuten surffausta tai melontaa. Rannat tarjoavat myös upeat näkymät tulivuoren kalderalle ja satumaisille auringonlaskuille, mikä tekee loma-aktiviteeteista entistäkin ikimuistoisempia.

Toiseksi, Kamari on täynnä rikasta historiaa. Voit tutustua muinaiseen Thiraan, joka on vain kävelymatkan päässä Kamarin keskustasta. Täällä voit vierailla arkeologisella alueella, jossa on jäänteitä antiikin kreikkalaisesta kulttuurista. Voit ihailla antiikin rakennuksia, temppeleitä ja jopa kävellä kaduilla, jotka olivat käytössä jo tuhansia vuosia sitten. Historiaa rakastavat matkailijat eivät tule pettymään Kamarissa.

Kolmanneksi, Kamari tarjoaa rentouttavan ilmapiirin, joka sopii täydellisesti lomailuun. Kävelykadut ja pienet putiikit tarjoavat täydellisen mahdollisuuden ostosretkille ja perinteisten kreikkalaisten tuotteiden tutkimiselle. Voit nauttia paikallisista herkuista ja maistella upeita perinteisiä ruokia Kamarin monissa ravintoloissa ja kahviloissa. Illalla voit rentoutua viihtyisissä baareissa ja nauttia paikallisesta musiikista ja tanssista.

Lopuksi, Kamari tarjoaa myös helpon pääsyn muihin Santorinin nähtävyyksiin. Voit tehdä veneretken tulivuoren kalderalle ja vierailla kuuluisilla saarilla, kuten Thirassia tai Oian kaupungissa. Näitä retkiä ei kannata jättää väliin, sillä ne tarjoavat upeita näköaloja ja ainutlaatuisia elämyksiä.

Kokonaisuudessaan Kamari on matkakohde, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän kauniita rantoja, historiallisia nähtävyyksiä ja rentouttavaa ilmapiiriä. Riippumatta siitä, etsitkö aktiivista lomaa tai haluat vain rentoutua ja nauttia kauniista ympäristöstä, Kamari on täydellinen lomakohde Kreikassa.


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Kamari

What can I save on a last minute holiday to Kamari ?

Right now you can save up to 31% on last minute holidays to Kamari. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Kamari viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Kamari useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Kamari, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 503 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Kamari?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Kamari useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Kamari: Apollomatkat alkaen 503 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Kamari?

Kamari, Kreikan saaren Santorinin kaupunki, tarjoaa matkailijoille upeita lomakokemuksia ympäri vuoden. Kamari on tunnettu erityisesti hienohiekkaisista rannoistaan, upeasta auringonlaskusta ja mielenkiintoisista nähtävyyksistään.

Kamarin sää on leuto ja miellyttävä ympäri vuoden. Talvet ovat leutoja ja sateisia, mutta lämpötilat pysyvät edelleen miellyttävinä. Kesät Kamarissa ovat lämpimiä ja aurinkoisia, merituulet pitävät lämmön siedettävänä.

Kesäkuukausina lämpötilat voivat nousta jopa 30 asteeseen päivisin, mutta öisin merituulet viilentävät hieman ilmanalaa. Heinä- ja elokuu ovat suosituimmat matkustusajat, jolloin on eniten aurinkoa ja vähän sateita.

Syksyllä, etenkin lokakuusta marraskuuhun, lämpötilat alkavat laskea hieman, mutta ovat edelleen miellyttäviä lomailuun. Lokakuu on yleensä viimeinen kuukausi, kun voidaan nauttia uimisesta meressä ennen kuin vesi muuttuu liian viileäksi.

Talvikuukaudet, marraskuusta helmikuuhun, ovat hieman viileämpiä ja sateisempia. Vaikka lämpötilat voivat laskea noin 10-15 asteeseen, Kamari tarjoaa silti paljon nähtävää ja koettavaa. Talvella on ihanteellista tehdä patikointiretkiä läheisille kukkuloille ja tutustua saaren kiehtovaan historiaan.

Kevät, maaliskuusta toukokuuhun, on loistava aika vierailla Kamarissa. Lämpötilat alkavat nousta ja maisemat heräävät vehreiksi. Kukkivat kukat ja vihreät maisemat tekevät Kamarista todellisen paratiisin kevätmatkailijoille.

Joten, riippumatta siitä, milloin matkustat Kamariin, voit odottaa miellyttävää säätä ja upeita maisemia ympäri vuoden. Kamari tarjoaa lomailijoille unohtumattomia hetkiä ja rentouttavaa ilmapiiriä, joka houkuttelee matkailijoita yhä uudelleen.

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Kamari ?

Kamari on kiehtova matkakohde, joka sijaitsee upealla Santorinin saarella Kreikassa. Tämä viehättävä kylä tarjoaa loputtomasti syitä lähteä lomalle juuri tänne.

Ensinnäkin, Kamari houkuttelee matkailijoita upealla mustalla hiekkarannallaan. Voit nauttia auringosta ja uida kristallinkirkkaassa vedessä samalla ihaillen upeita maisemia ympärilläsi. Ranta-alueella on myös monia rantabaareja ja ravintoloita, joissa voit rentoutua ja maistella herkullista kreikkalaista ruokaa.

Toiseksi, Kamari tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Voit vierailla Muinainen Thira-nimisellä arkeologisella alueella ja tutustua saaren rikkaaseen historialliseen perintöön. Lisäksi voit käydä Vanhassa Kamari-kylässä, jossa voit kokea perinteistä kreikkalaista kulttuuria ja tunnelmaa.

Kolmanneksi, Kamari tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin. Voit esimerkiksi vuokrata polkupyörän tai mönkijän ja tutkia kauniita maisemia omatoimisesti. Lisäksi Kamarista järjestetään veneretkiä, joilla pääset tutustumaan saaren upeisiin rannikkoihin ja tulivuoren muovaamiin maisemiin.

Kamari on myös loistava tukikohta saarella liikkumiseen. Saaren pääkaupunki Fira on vain lyhyen matkan päässä, ja siellä voit ihailla upeita auringonlaskuja ja kiertää viehättäviä putiikkeja ja ravintoloita. Lisäksi voit helposti vierailla naapurikylissä, kuten Oiassa, ja tutustua erilaisiin kiehtoviin kohteisiin.

Kokonaisuudessaan Kamari on täydellinen matkakohde niille, jotka haluavat nauttia ihanasta rantalomasta, tutustua kiehtovaan kulttuuriin ja ihailla upeita maisemia. Olipa matkasi suunta sitten aktiiviseen seikkailuun tai rentoutumiseen auringon alla, Kamari tarjoaa unohtumattoman loman Kreikassa.

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Kamari?

Kamari, yksi Santorinin suosituimmista matkailukohteista, tarjoaa upeita nähtävyyksiä vierailijoilleen. Tässä artikkelissa esittelemme Kamarin viisi suosituinta nähtävyyttä ja kerromme, miksi sinun kannattaa vierailla jokaisessa niistä.

1. Kamari Beach
Kamari Beach on ehdoton vierailukohde kaikille rantaelämän ystäville. Tämä upea mustahiekkainen ranta tarjoaa upeat puitteet rentoutumiselle ja aurinkoa palvomiselle. Voit vuokrata aurinkotuolin ja nauttia kirkkaasta Välimeren vedestä, samalla kun ihailet upeita vuoristomaisemia. Rantaa reunustavat lukuisat baarit ja ravintolat, jotka tarjoavat herkullista ruokaa ja virkistäviä juomia. Kamari Beach on ehdoton käyntikohde sekä rantalomailijoille että aktiivisemmille matkailijoille.

2. Kamari Archaeological Site
Kamari Archaeological Site on historiallisesti ja kulttuurisesti merkittävä paikka, joka vie sinut matkalle menneisyyteen. Voit vierailla tällä kaivauksilla, jotka ovat palauttaneet esiin antiikin ajan rakenteita ja artefakteja. Tutustu entisen Kamari-kylän raunioihin ja opi paikan nimestä, joka juontaa juurensa saarella asuneilta esikristillisiltä ajoilta. Kamari Archaeological Site tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua saaren historiaan ja saada syvempää tietämystä alueen taustoista.

3. Ancient Thera
Ancient Thera on toinen historiallisesti tärkeä nähtävyys Kamarissa. Tämä muinainen kaupunki on peräisin 9. vuosisadalta eaa. ja tarjoaa upeat näkymät yli Santorinin. Voit kävellä näiden raunioiden läpi ja ihailla arkkitehtuurin jäänteitä, kuten temppelin, teatterin ja kylpylöiden jäännöksiä. Paikan päällä on myös arkeologinen museo, jossa voit tutustua entisaikojen löytöihin. Ancient Thera on ihanteellinen nähtävyys historiafaneille ja kaikille, jotka haluavat uppoutua muinaisen Kreikan maailmaan.

4. Santa Irini Church
Santa Irini -kirkko on yksi Kamarin kauneimmista nähtävyyksistä. Tämä perinteinen ja lumoava sinivalkoinen rakennus sijaitsee keskellä Kamarin viehättävää kylää. Pääset tutustumaan kreikkalaiseen uskonnolliseen kulttuuriin ja ihailemaan paikallista arkkitehtuuria. Kirkon ympärillä on myös tunnelmallisia kapeita kujia, joilla voit kävellä ja tutustua perinteiseen kykladiseen kyläelämään.

5. Wine Museum Koutsoyannopoulos
Viinin ystäville Kamarissa vierailu Wine Museum Koutsoyannopoulosissa on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Tämä ainutlaatuinen museo esittelee Santorinin viininvalmistuksen perinteitä ja historiaa. Pääset tutustumaan viinituotantoprosessiin, vanhoihin viinitynnyreihin ja maistelemaan erilaisia ​​laatuviinejä paikan päällä. Voit myös osallistua opastettuun kierrokseen, jossa saat tietoa viinien valmistuksesta ja nautit maistuvista maisteluista. Wine Museum Koutsoyannopoulos tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Santorinin viinikulttuuriin ja on täydellinen kohde kaikille viinin ystäville.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Kamarin upeista nähtävyyksistä. Matkusta Kamariin ja koe kaikki nämä ikimuistoiset nähtävyydet itse!

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Kamari?

Kamarissa matkailijat voivat osallistua useisiin suosittuihin aktiviteetteihin ja kulttuuritapahtumiin. Tässä on viisi suosittua aktiviteettia ja kulttuuritapahtumaa, joihin matkailijat voivat osallistua Kamarissa.

1. Rannalla rentoutuminen: Kamari tunnetaan upeista hiekkarannoistaan, joilla matkailijat voivat rentoutua ja nauttia auringonpaisteesta. Vesi on kirkasta ja turkoosinsinistä, mikä tekee uimisesta ja vesiliikunnasta täydellistä täällä. Rannalla on myös vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja, joten voit viettää päivän nauttien auringosta ja merestä.

2. Retket tulivuorelle: Kamari sijaitsee lähellä Santorinin tulivuorta, joten retket tulivuorelle ovat suosittuja aktiviteetteja. Matkailijat voivat lähteä opastetuille retkille tutustumaan tulivuoreen ja sen historiaan. Näiltä retkiltä voit ihailla upeita näkymiä ja oppia lisää tulivuorten toiminnasta.

3. Viininmaistelu: Santorini on tunnettu laadukkaista viineistään, ja Kamari tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden osallistua unohtumattomaan viininmaistelukokemukseen. Vierailijat voivat tutustua viinitiloihin, oppia viininvalmistuksesta ja maistella erilaisia paikallisia viinejä. Tämä on täydellinen tapa tutustua alueen viinikulttuuriin ja nauttia herkullisia viinejä.

4. Antiikin Thiran rauniot: Kamari sijaitsee lähellä Antiikin Thiran raunioita, joissa matkailijat voivat uppoutua alueen historiallisiin juuriin. Rauniot tarjoavat näkymän muinaiseen kreikkalaiseen elämään, ja matkailijat voivat tutustua muun muassa antiikin temppeliin, teatteriin ja erilaisiin rakennuksiin. Antiikin Thiran rauniot ovat loistava paikka historiallisten ja kulttuuristen kohteiden ystäville.

5. Perinteiset kulttuuritapahtumat: Kamari tarjoaa myös mielenkiintoisia perinteisiä kulttuuritapahtumia, joihin matkailijat voivat osallistua. Esimerkiksi Kreikan tanssiesitykset, musiikkikonsertit ja paikalliset festivaalit tarjoavat mahdollisuuden uppoutua paikalliseen kulttuuriin ja nauttia ainutlaatuisesta viihteestä. Näissä tapahtumissa voi myös tutustua perinteiseen kreikkalaiseen ruokaan ja käsitöihin.

Nämä ovat viisi suosituinta aktiviteettia ja kulttuuritapahtumaa, joihin matkailijat voivat osallistua Kamarissa. Kamari tarjoaa unohtumattomia kokemuksia kaikenikäisille matkailijoille, ja sen kauniit maisemat ja rikas kulttuuri tekevät siitä täydellisen matkakohteen.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Kamari ?

Kamari, Kreikan viehättävä rannikkokylä, tarjoaa vierailijoille paitsi upeita maisemia ja uimapaikkoja, myös herkullisia ruokailukokemuksia. Täällä on viisi suosituinta ruokalajia, jotka sinun ei kannata jättää välistä.

1. Souvlaki: Tämä perinteinen kreikkalainen grillattu liha on suosittu niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Souvlakia valmistetaan yleensä sian-, lampaan- tai kananlihasta, joka marinoidaan oliiviöljyssä, sitruunamehussa ja mausteissa. Tämän jälkeen lihapalat pujotellaan vartaisiin ja grillataan täydellisen mehevyyden saavuttamiseksi. Souvlaki tarjoillaan yleensä pitaleivän tai salaatin kera.

2. Moussaka: Tämä ruokalaji on Kreikan versio paimenenpiirakasta. Moussakan valmistuksessa käytetään kerroksittain munakoisoa, perunaa, jauhelihaa ja tomaattikastiketta. Päällimmäiseksi lisätään bechamel-kastike ja sitten ruoka gratinoidaan uunissa. Moussaka on täyteläinen ja aromikas ruokalaji, joka tarjoillaan yleensä salaatin kanssa.

3. Tzatziki: Tämä raikas ja maustava kastike on täydellinen alkupala tai lisuke lämpimille ruokalajeille. Tzatziki valmistetaan jogurtista, raastetusta kurkusta, valkosipulista, oliiviöljystä, etikasta ja yrteistä. Kastiketta käytetään usein dipinä leivän kanssa tai se tarjoillaan lisäkkeenä grilliruokien, kuten souvlakin tai gyrosin, kanssa.

4. Feta saganaki: Tämä on paikallinen herkku, joka tarjoillaan yleensä alkupalana. Feta-salaatti kastetaan kananmunaan ja paistetaan, kunnes se on kultaisen ruskea. Tarjoillaan sitruunan mehun kanssa, joka lisää ruoan raikkautta. Feta saganaki on suussa sulavaa ja täydellistä jakaa ystävien kesken.

5. Baklava: Päästäkäämme suklaa hetkeksi taka-alalle ja antakaamme tilaa tälle makealle kreikkalaiselle herkulle. Baklava on makea leivonnainen, joka koostuu kerroksista filotaikinaa ja maustehedelmillä, pähkinöillä ja sokerisiirapilla täytetystä seoksesta. Baklava tarjotaan yleensä jälkiruokana ja se on täydellinen päätös aterialle makeanhammasta kutkuttaen.

Kamarin ruokaskenessä on paljon muutakin herkullista tarjottavaa, mutta nämä viisi ruokalajia ovat ehdottomia suosikkeja. Nauti lomapäivistäsi tässä kauniissa kylässä ja kokeile rohkeasti paikallisia makuja!

A LIETO INTERNATIONAL SITE