Äkkilähdöt Hvar alkaen 625 EUR

Valitse 8 viime hetken matkasta Hvar. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Labranda Senses Resort 2246272070


   Labranda Senses Resort
TripX 2246272070

 Kroatia
Kroatia
Hvar, Dalmatia
Aurinko ja ranta
Standard puutarhanäköalalla
Puolihoito
16-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Labranda Senses Resort 2246349096


   Labranda Senses Resort
TripX 2246349096

 Kroatia
Kroatia
Hvar, Dalmatia
Aurinko ja ranta
Standard puutarhanäköalalla
Puolihoito
18-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Labranda Senses Resort 2246385454


   Labranda Senses Resort
TripX 2246385454

 Kroatia
Kroatia
Hvar, Dalmatia
Aurinko ja ranta
Standard puutarhanäköalalla
Puolihoito
07-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Labranda Senses Resort 2246283279


   Labranda Senses Resort
TripX 2246283279

 Kroatia
Kroatia
Hvar, Dalmatia
Aurinko ja ranta
Standard puutarhanäköalalla
Puolihoito
09-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Labranda Senses Resort 2246281135


   Labranda Senses Resort
TripX 2246281135

 Kroatia
Kroatia
Hvar, Dalmatia
Aurinko ja ranta
Standard puutarhanäköalalla
Puolihoito
05-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
HVAR [PLACESHOTEL] by Valamar 2246364056


   HVAR [PLACESHOTEL] by Valamar
TripX 2246364056

 Kroatia
Kroatia
Hvar, Dalmatia
Aurinko ja ranta
Standard parveke/terassi
Puolihoito
25-05-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Labranda Senses Resort 2246272053


   Labranda Senses Resort
TripX 2246272053

 Kroatia
Kroatia
Hvar, Dalmatia
Aurinko ja ranta
Standard puutarhanäköalalla
Puolihoito
02-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Labranda Senses Resort 2246605744


   Labranda Senses Resort
TripX 2246605744

 Kroatia
Kroatia
Hvar, Dalmatia
Aurinko ja ranta
Standard puutarhanäköalalla
Puolihoito
15-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Hvar


Matkusta lomalle Hvarin turistikohteeseen (Kroatia) ja koe täydellinen seikkailu Välimeren ilmapiirissä! Tämä viehättävä saari on täynnä upeita rantoja, kiehtovaa kulttuuria ja upeita nähtävyyksiä, jotka ovat varmasti mielikuvitustasi kutkuttavia.

Hvarin kauniit rannat ovat ensiluokkaisia ​​ja houkuttelevat aurinkoa rakastavia matkailijoita ympäri maailmaa. Hiekkaiset ja kirkkaan turkoosit vedet tarjoavat täydellisen ympäristön rentoutumiselle ja täydelliselle rantapäivälle. Voit myös kokeilla erilaisia ​​vesiurheilulajeja, kuten sukeltamista, snorklausta, purjelautailua ja vesihiihtoa.

Saaren vanha kaupunki on kuin aikamatka menneisyyteen, jossa voit tutustua historiallisiin rakennuksiin ja kapeisiin kivikatujiin. Hvarin kuuluisa kaupunginmuurien ympäröimä linna tarjoaa upeat näkymät koko saarelle. Voit myös vierailla Pyhän Tyyron katedraalissa, joka on taidehistoriallisesti merkittävä kohde.

Hvarin yöelämä on vilkas ja monipuolinen, joten voit nauttia unohtumattomista illallisista gourmet-ravintoloissa tai rentoutua paikallisissa baareissa ja yökerhoissa. Illan tullen kaupunki herää eloon, ja voit nauttia elävästä musiikista ja erilaisista tapahtumista, jotka tarjoavat aitoa kroatialaista tunnelmaa.

Lisäksi, miksi et päättäisi päiväretkestä naapurisaarille, kuten Pakleni-saarille, jotka ovat tunnettuja upeista laguuneistaan ​​ja kristallinkirkkaista vesistään. Tai voit tutustua lähialueen kyliin ja kokea aitoa paikallista elämää kaukana turistimassoista.

Hvarin ainutlaatuinen ilmapiiri, runsaat aktiviteetit ja upeat nähtävyydet tekevät siitä täydellisen matkakohteen kaikenikäisille ja -tyylisille matkailijoille. Viehättävät merimaisemat, kulttuurihistoria ja nautinnollinen ilmapiiri loistavat Hvarin matkailukohteessa, ja tämä saari jättää sinut varmasti ikimuistoisella lomakokemuksella, joka kannattaa kokea ainakin kerran elämässä.


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Hvar

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Hvar viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Hvar useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Hvar, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 545 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Hvar?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Hvar useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Hvar: TripX alkaen 545 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Hvar?

Hvar on suosittu matkakohde, joka sijaitsee Adrianmeren rannalla Kroatiassa. Saarella vallitsee välimerellinen ilmasto, mikä tarkoittaa miellyttävää säätä ympäri vuoden.

Kesäkaudella Hvarin päivälämpötilat nousevat noin 25-30 celsiusasteeseen, ja laskevat yön ajaksi 20 asteen tuntumaan. Merivesi lämpenee kesäkuusta syyskuuhun välillä 21-25 celsiusastetta, mikä houkuttelee matkailijoita uimaan ja nauttimaan vesiliikunnasta.

Syksyllä ilmasto pysyy edelleen leudon ja aurinkoisen puolella. Lokakuussa lämpötilat ovat yleensä noin 20 celsiusastetta päivällä ja yöllä noin 15 astetta. Merivesi pysyy edelleen miellyttävän lämpimänä, mikä mahdollistaa uimisen pitkälle syksyyn.

Talvella Hvar ei koe pakkasten puremista, lämpötilat pysyttelevät 10-15 celsiusasteen tuntumassa, mutta voivat myös nousta 20 asteeseen aurinkoisina päivinä. Vaikka talvikuukaudet voivat olla viileämpiä, Hvarin maisemat ovat edelleen kauniita ja miellyttäviä retkeilyyn.

Keväällä Hvar alkaa herätä eloon, ja lämpötila nousee noin 15-20 celsiusasteeseen päivällä. Merivesi alkaa lämmetä, minkä ansiosta matkailijat voivat nauttia auringosta ja uimisesta.

Kaiken kaikkiaan Hvarin ilmasto tarjoaa matkailijoille miellyttävät lämpötilat ympäri vuoden. Saaren luonto ja upeat rannat ovat aina valmiina ihastuttamaan vierailijoita, olipa matkustusaika sitten kesällä tai talvella.

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Hvar ?

Hvar on kaunis saari Kroatiassa, joka tarjoaa paljon upeita nähtävyyksiä ja aktiviteetteja lomailijoille. Tämä idyllinen paikka on täydellinen lomakohde niille, jotka rakastavat aurinkoa, merenrantaa ja rentoutumista.

Yksi Hvarin viehättävimmistä puolista on sen upeat rannat. Saari on ympäröity kirkkailla, turkooseilla vesillä, ja sen rannoilla voi nauttia auringosta ja upeista maisemista. Voit rentoutua hiekkarannoilla tai löytää rauhallisen poukaman, jossa voit nauttia yksityisyydestä ja rauhasta.

Hvarin vanhakaupunki on myös ehdottomasti vierailun arvoinen. Kapeat kujat, upeat kirkot ja historialliset rakennukset luovat viehättävän ilmapiirin. Voit viettää päivän tutkien vanhoja kiviportaita ja pieniä kauppoja, tai nauttia herkullisesta ateriasta jossakin paikallisessa ravintolassa.

Aktiivilomailijoille Hvar tarjoaa paljon mahdollisuuksia ulkoiluun ja seikkailuihin. Voit vuokrata pyörän tai skootterin ja tutkia saaren kauniita maisemia, tai osallistua veneretkelle, jossa voit vierailla lähisaarilla ja ihailla saariston kauneutta.

Hvarin yöelämä on myös tunnettu vilkkaasta tunnelmastaan. Saarella on monia baareja, klubeja ja ravintoloita, jotka tarjoavat paikallisille ja matkailijoille unohtumattomia iltoja. Voit juhlia yön pikkutunneille asti tai nauttia rauhallisesta illasta meren äärellä.

Kaiken kaikkiaan Hvar on loistava lomakohde, joka tarjoaa monipuolisia kokemuksia jokaiselle matkailijalle. Tämä idyllinen saari tarjoaa upeat rannat, rikkaan historiallisen kulttuurin ja aktiivisen yöelämän, jota ei kannata missata!

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Hvar?

Hvar on yksi Kroatian suosituimmista matkakohteista, joka tarjoaa upeita nähtävyyksiä ja unohtumattomia elämyksiä. Tässä on viisi hienoa nähtävyyttä, jotka kannattaa ehdottomasti kokea vieraillessasi Hvarissa:

1. Hvarin kaupungin keskusaukio (Pjaca): Tämä kaunis aukio kuvastaa täydellisesti Hvarin charmia. Viihtyisät kahvilat, historialliset rakennukset ja Zlatni Rat -muistomerkki tekevät tästä aukiosta miellyttävän paikan levähtää ja nauttia tunnelmasta. Aukiolle kannattaa tulla erityisesti iltaisin, kun se täyttyy eloisasta ilmapiiristä ja paikallisista kulttuuritapahtumista.

2. Hvarin linnoitus (Tvrdava Fortica): Kruunaa vierailusi Hvarissa kiipeämällä linnoituksen huipulle. Maisemat ovat henkeäsalpaavat ja tarjoavat upean näköalan yli kaupungin ja Adrianmeren. Linnoitus on myös mielenkiintoinen historiallinen nähtävyys, jonka juuret juontavat keskiajalle. Muista ottaa mukaan mukavat kengät ja kamera, sillä täällä voit napata upeita valokuvia!

3. Palmižanan ranta (Plaža Palmižana): Jos kaipaat kauniita rantoja ja rentoutumista, Palmižanan ranta on täydellinen paikka viettää aurinkoista päivää. Tämä idyllinen poukama on Hvarin suosituin ranta, jonka hieno hiekka ja turkoosi vesi houkuttelevat vierailijoita ympäri maailmaa. Rentoudu rantatuolissa, nauti herkullisia välipaloja rantaravintoloissa ja pulahtele virkistävässä Adrianmeressä!

4. Pakleni-saaret (Pakleni Islands): Lähellä Hvarin pääsatamaa sijaitsevat Pakleni-saaret tarjoavat upeat puitteet veneilylle ja saaristomaisemien ihailulle. Saarilla voi löytää pieniä eristyksiä, upeita rantoja ja hienoja retkeilyreittejä. Voit vuokrata oman veneen tutkiaksesi saaria omassa tahdissasi tai liittyä retkelle, jossa pääset sukeltamaan kristallinkirkkaaseen veteen.

5. Stari Gradin kaupunki: Stari Grad on vanhin kaupunki Kroatian historiallisella Dalmatian rannikolla. Tämä UNESCO:n maailmanperintökohde on täynnä historiaa ja charmia. Kapeat kujat, viehättävät pikkukaupat ja nostalgiset talot luovat mielenkiintoisen tunnelman, joka kuljettaa sinut menneisiin aikoihin. Stari Gradissa voit myös löytää herkullisia ravintoloita, joissa tarjoillaan perinteisiä dalmatialaisia ruokia.

Nämä viisi nähtävyyttä tarjoavat erilaisia elämyksiä ja mahdollisuuden tutustua Hvarin kauneuteen sekä paikalliseen kulttuuriin. Tule, koe ja ihastu Hvariin!

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Hvar?

Hvar on yksi Adrianmeren suosituimmista matkakohteista, ja saarella on paljon tarjottavaa matkailijoille. Tässä viiden suosituimman aktiviteetin ja kulttuuritapahtuman kuvaus, joihin matkailijat voivat osallistua Hvarilla.

1. Tutustu Hvarin vanhaan kaupunkiin: Hvarin keskiaikainen vanhakaupunki tarjoaa upeita kapeita katuja, kirkkoja ja historiaa. Kävele Venerandan linnoituksen polkuja pitkin ja nauti henkeäsalpaavista näkymistä saaren ympäri. Vanhastakaupungista löytyy myös lukuisia ravintoloita, baareja ja putiikkeja, joissa voi shoppailla perinteisiä käsityötuotteita.

2. Retki Pakleniin saaristoon: Hvarin edustalla sijaitsee upea Paklenin saaristo. Voit vuokrata veneen tai osallistua järjestetylle retkelle saaristoon. Saaristo koostuu lukuisista kauniista luonnonsatamista, hiekkarannoista ja piilotetuista lahdista uimista ja snorklausta varten. Pysähdy Palmižanan kuuluisalla venesatamassa, jossa voit nauttia rauhallisesta lounaasta ja rentoutua aurinkotuolissa.

3. Koe Hvarin yöelämä: Hvar on tunnettu myös vilkkaasta yöelämästään. Saaren baarit ja klubit tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia musiikista, tanssista ja hyvästä tunnelmasta. Suuntaa Carpe Diemiin, legendaariseen ulkoilmaklubiin, tai nauti drinkkejä näyttävässä Hula Hulassa rannan äärellä.

4. Osallistu Hvarin viinifestivaaleihin: Hvar on viinin ystävien unelma. Saarella viljellään laadukasta viiniä, joten osallistuminen paikallisiin viinifestivaaleihin antaa sinulle mahdollisuuden maistaa herkullisia viinejä ja tutustua viininvalmistusperinteisiin. Festivaalit tarjoavat myös viihdettä ja elävää musiikkia, joten ne ovat täydellinen tapa uppoutua Hvarin ainutlaatuiseen ilmapiiriin.

5. Nauti Hvarin teatterifestivaaleista: Saaren lämpiminä kesäiltoina voit osallistua ulkoilmassa pidettäviin teatteriesityksiin Hvarin vanhassakaupungissa. Kansainvälisesti tunnettu Hvarin teatterifestivaali tarjoaa erilaisia ​​esityksiä, kuten komediaa, draamaa ja tanssia. Tämä kulttuuritapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus kokea saaren kulttuuriperintöä ja taidetta.

Nämä ovat vain muutama esimerkki siitä, mitä Hvarilla on tarjota matkailijoille. Saari on täynnä kaunista luontoa, historiallisia nähtävyyksiä ja vastustamatonta tunnelmaa, mikä tekee siitä unohtumattoman matkakokemuksen.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Hvar ?

Hvar, Kroatian upea saaristo, on tunnettu paitsi upeista maisemistaan myös herkullisesta ruokakulttuuristaan. Tässä viisi Hvarin suosituinta ruokalajia, joita ehdottomasti kannattaa kokeilla vieraillessasi saarella.

1. Ghožići - tätä paikallista herkkua et halua jättää väliin matkallasi Hvariin. Ghožići on perinteinen paikallinen leivonnainen, jossa yhdistyvät tuoreet oliivit, sardellit ja mausteinen tomaattikastike. Tämä rapea ja herkullinen leivonnainen on täydellinen välipala tai alkupala.

2. Brudet - Kroatian versio kalakeitosta, joka on erittäin suosittu Hvarissa. Brudet valmistetaan yleensä tuoreista merenelävistä, kuten kalasta, simpukoista ja äyriäisistä. Keitto on täynnä rikasta tomaattipohjaista lientä ja se tarjoillaan yleensä paahdetun leivän kanssa. Tämä ruokalaji on täydellinen tapa nauttia tuoreista meren antimista.

3. Peka - perinteinen kroatialainen ruokalaji, joka on myös Hvarin erikoisuus. Peka on yhdistelmä lihaa, yleensä lammasta tai vasikkaa, ja paikallisia kasviksia ja mausteita. Ruoka valmistetaan sitten erityisessä päällystetyssä kattilassa, joka hauduttaa ruoan hitaasti, kunnes se on mehevää ja täynnä makua. Peka on herkullinen ruokalaji, joka varmasti tyydyttää nälän.

4. Crni rižot - Kroatian musta riisi, joka on myös suosittu Hvarin alueella. Tämä ruokalaji on perinteisesti valmistettu mustasta riisistä ja se sisältää yleensä katkarapuja tai mustekalaa. Se saa tumman värinsä mustekalasta tai mustasta mustekalantahnasta. Crni rižot on täynnä makua ja tekstuuria, mikä tekee siitä ehdottoman kokeilemisen arvoisen.

5. Hvarska Gregada - tämä on paikallinen kalapata, joka on täyteläisenä ja maukkaana ruokana erittäin suosittu Hvarin saarella. Hvarska Gregada valmistetaan yleensä tuoreesta valkoisesta kalasta, kuten ahvenesta tai meriahvenesta, sekä perunasta, sipulista ja tomaatista. Pata haudutetaan hitaasti, jolloin kaikki maut sekoittuvat täydellisesti. Tämä ruokalaji on suosittu paikallisten keskuudessa, ja ymmärrät miksi heti ensimmäisestä lusikallisesta lähtien.

Nämä viisi ruokalajia edustavat Hvarin ruokakulttuurin parhaita puolia. Ole rohkea ja kokeile näitä herkkuja seuraavalla matkallasi Hvariin – takuuvarmasti herkullisia makuelämyksiä odotettavissa!

A LIETO INTERNATIONAL SITE