Äkkilähdöt Gzira alkaen 535 EUR

Valitse 11 viime hetken matkasta Gzira. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Hotel Kennedy Nova 2246347699


   Hotel Kennedy Nova
TripX 2246347699

 Malta
Malta
Gzira
Aurinko ja ranta
Standard twin
Aamiainen
03-11-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Strand Suite by NEU Collective 2246347731


   Strand Suite by NEU Collective
TripX 2246347731

 Malta
Malta
Gzira
Aurinko ja ranta
Deluxe
Ei aterioita
03-11-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Hotel Kennedy Nova 2246545742


   Hotel Kennedy Nova
TripX 2246545742

 Malta
Malta
Gzira
Aurinko ja ranta
Standard
Aamiainen
10-11-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Hotel Kennedy Nova 2246341407


   Hotel Kennedy Nova
TripX 2246341407

 Malta
Malta
Gzira
Aurinko ja ranta
Standard twin
Aamiainen
06-11-2024
Tampere
8 päivää
Hotel Kennedy Nova 2246585524


   Hotel Kennedy Nova
TripX 2246585524

 Malta
Malta
Gzira
Aurinko ja ranta
Standard twin
Aamiainen
13-11-2024
Tampere
8 päivää
Azur Hotel by ST Hotels 2246347723


   Azur Hotel by ST Hotels
TripX 2246347723

 Malta
Malta
Gzira
Aurinko ja ranta
Standard twin
Aamiainen
03-11-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Strand Suite by NEU Collective 2246344350


   Strand Suite by NEU Collective
TripX 2246344350

 Malta
Malta
Gzira
Aurinko ja ranta
Deluxe
Ei aterioita
06-11-2024
Tampere
8 päivää
Strand Suite by NEU Collective 2246545764


   Strand Suite by NEU Collective
TripX 2246545764

 Malta
Malta
Gzira
Aurinko ja ranta
Deluxe queen
Ei aterioita
10-11-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Strand Suite by NEU Collective 2246585548


   Strand Suite by NEU Collective
TripX 2246585548

 Malta
Malta
Gzira
Aurinko ja ranta
Deluxe queen
Ei aterioita
13-11-2024
Tampere
8 päivää
Azur Hotel by ST Hotels 2246344343


   Azur Hotel by ST Hotels
TripX 2246344343

 Malta
Malta
Gzira
Aurinko ja ranta
Standard twin
Aamiainen
06-11-2024
Tampere
8 päivää
The Waterfront Hotel 2246347713


   The Waterfront Hotel
TripX 2246347713

 Malta
Malta
Gzira
Aurinko ja ranta
Standard twin
Ei aterioita
03-11-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Gzira


Gzira on viehättävä matkakohde Maltalla, joka tarjoaa unohtumattomia lomaelämyksiä. Tämä kaupunki sijaitsee upealla paikalla suoraan Slieman poukaman rannalla ja tarjoaa upeat näkymät Välimereen. Gzira on täydellinen kohde rentouttavalle lomalle, jossa voit yhdistää nautinnollisen auringonoton upeisiin nähtävyyksiin.

Gzirassa on monia houkuttelevia rantoja, joilla voit viettää aurinkoista päivää. Voit rentoutua pehmeillä hiekkarannoilla tai nauttia raikkaasta Välimeren vedestä. Rantalomailun lisäksi kaupungissa on myös paljon muita aktiviteetteja, kuten veneretkiä ja vesiliikuntaa, joista voit valita.

Kaupungin vilkas satama-alue tarjoaa upeita mahdollisuuksia shoppailuun ja ruokailuun. Slieman poukamalla on lukuisia ravintoloita, joissa voit maistella Maltan herkullisia perinneruokia tai kansainvälisiä herkkuja. Voit myös istahtaa terassille ja nauttia näkymistä satamaan, samalla kun rentoudut lasin paikallista viiniä nauttien.

Gzirassa on myös monia kulttuurisia nähtävyyksiä, joita voit tutkia lomasi aikana. Esimerkiksi Manoel-teatteri on yksi Maltan vanhimmista ja historiallisimmista teattereista, ja se tarjoaa usein korkeatasoisia esityksiä. Voit myös tutustua kaupungin vanhaan linnoitukseen, joka tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman alueen historiaan.

Vaikka Gzira on rauhallinen kaupunkikohde, se on silti lähellä Maltan pääkaupunkia Vallettan kiehtovia nähtävyyksiä. Voit helposti tehdä päiväretken Vallettaan ja tutustua esimerkiksi historiallisiin linnoituksiin ja kirkkoihin.

Jos kaipaat rentouttavaa rantalomaa upeiden nähtävyyksien ja herkullisen ruoan kera, Gzira Maltalla on ehdottomasti oikea paikka sinulle. Täällä voit yhdistää nautinnon ja kulttuurin saaden unohtumattomia kokemuksia.


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Gzira

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Gzira viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Gzira useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Gzira, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 535 EUR ja Tampere alkaen 595 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Gzira?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Gzira useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Gzira: TripX alkaen 535 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Gzira?

Matkablogissa kuvaillaan, että Gzirassa lomailun sääolosuhteet ovat läpi vuoden suotuisat. Gzira on merenrantakaupunki Maltalla, joka tarjoaa matkailijoille miellyttävän ilmaston ympäri vuoden.

Gzira sijaitsee välimerellisessä ilmastovyöhykkeessä, mikä tarkoittaa miellyttävän lämpimiä kesäpäiviä ja leutoja talvia. Kesäkuukausina lämpötilat nousevat noin 30 asteen tuntumaan, mutta tuulet mereltä pitävät ilmaston miellyttävän viileänä. Uimaranta on täydellinen paikka nauttia aurinkoisista päivistä ja viilentää itsensä välillä raikkaassa Välimeressä.

Syksyllä ja keväällä lämpötilat ovat miellyttäviä, noin 20-25 astetta. Silloin maisemat ovat erityisen kauniita, kun luonto herää talvilevostaan ja kukat puhkeavat kukkaan. Näinä vuodenaikoina voi nauttia ulkoilusta, kävelyretkistä ja tutustua Gziran kauniisiin puistoihin ja promenadeihin.

Talvisin Gzirassa ilmasto pysyy leudon lämpimänä, lämpötilat vaihtelevat 10-15 asteen tuntumassa. Talvi onkin ihanteellinen aika kulttuurin ja historian tutkimiseen Maltan saarella. Voit vierailla kiehtovissa museoissa, historiallisissa linnoituksissa ja nauttia tunnelmallisista ravintoloista ja kahviloista.

Yhteenvetona voi todeta, että Gzirassa lomaillessa voi odottaa lämpimiä säitä ympäri vuoden. Riippumatta siitä, milloin suuntaat Gziraan, voit nauttia miellyttävästä ilmastosta ja monipuolisista aktiviteeteista, mitä Malta tarjoaa.

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Gzira ?

Gzira on ihastuttava matkakohde, jonne kannattaa suunnata lomalle useista syistä. Tämä viehättävä kaupunki sijaitsee Maltan saarella Välimerellä tarjoten upeat maisemat ja monipuolisia aktiviteetteja lomailijoille.

Ensinnäkin, Gzira tarjoaa upeita rantoja, joissa voit rentoutua auringon alla ja nauttia Välimeren kirkkaasta vedestä. Rannoilta on myös upeat näkymät lähellä sijaitseville historiallisille linnoituksille ja muille mielenkiintoisille nähtävyyksille. Voit esimerkiksi tutustua lähellä sijaitsevaan Manoel- linnoitukseen, joka on osa Maltan rikasta kulttuuriperintöä.

Toiseksi, Gzira tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia vesiurheiluun ja veneilyyn. Voit esimerkiksi kokeilla purjelautailua tai vuokrata veneen tutkiaksesi lähellä sijaitsevia saaria ja poukamia. Tämä tekee matkastasi ikimuistoisen, kun pääset kokemaan Välimeren kauneuden ja nauttimaan sen tarjoamista seikkailuista.

Lisäksi Gzira tarjoaa erinomaisia ruokailumahdollisuuksia, sillä kaupunki on täynnä ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat paikallisia herkkuja sekä kansainvälisiä makuja. Voit nauttia maukkaasta merenelävistä valmistetusta illallisesta tai maistella perinteisiä maltilaisia ruokia. Ruokaelämys Gzirassa on taatusti unohtumaton, ja saat varmasti kokea uusia makuja ja tuoksuja matkallasi.

Gzira tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua Maltan pääkaupunkiin Vallettaan, joka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Gzirasta. Voit tutkia Vallettan historiallisia nähtävyyksiä, kuten St. John's Co-Cathedralin upeaa arkkitehtuuria ja Malta Experience -näyttelyä, jossa pääset tutustumaan Maltan värikkääseen historiaan.

Kaiken kaikkiaan Gzira on upea matkakohde monipuolisten aktiviteettien, upeiden rantojen, herkullisen ruoan ja historiallisten nähtävyyksien vuoksi. Täällä voit unohtaa arjen kiireet ja rentoutua kauniissa Välimeren ympäristössä. Gziraan suuntaava matka on taatusti unohtumaton ja inspiroiva kokemus.

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Gzira?

Tervetuloa Gziraan, ihanaan matkakohteeseen Maltalla! Tämä kaunis rantakaupunki tarjoaa vierailijoilleen monia näkemisen arvoisia paikkoja. Tässä ovat viisi suosituinta nähtävyyttä Gzirassa ja miksi sinun kannattaa vierailla jokaisessa niistä.

1. Manoel Island: Manoel Island on viehättävä pieni saari, joka sijaitsee Gziran rannikon edessä. Saarella voi kävellä pitkin historiallisia linnoituksia ja nauttia upeista näkymistä. Saarella on myös pieni hiekkaranta, jossa voit rentoutua ja ottaa aurinkoa. Manoel Island on täydellinen paikka nauttia ihanasta merimaisemasta ja tutustua Maltan historiaan.

2. The Strand Promenade: The Strand Promenade on tunnettu rantakatu, joka kulkee Gziran rantaviivan pituudelta. Täällä voit kävellä pitkin palmujen reunustamaa katua ja ihailla upeita merinäkymiä. Rantakadulla on myös lukuisia ravintoloita, baareja ja kahviloita, joissa voit maistella maukasta Maltalaista ruokaa ja rentoutua tunnelmallisessa ympäristössä.

3. St. Julian's Bay: Gzira sijaitsee hyvin lähellä St. Julian's Bayta, joka on yksi Maltan suosituimmista kohteista. Merenrannalla sijaitsevassa lahdessa voit nauttia upeista maisemista, uida kristallinkirkkaassa vedessä ja kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, kuten sukellusta tai vesihiihtoa. St. Julian's Bay on täydellinen paikka nauttia aurinkoisesta päivästä ja tutustua Maltan aktiiviseen rantaelämään.

4. Ta' Xbiex Waterfront: Ta' Xbiex Waterfront on asuinalue, joka tunnetaan erityisesti upeista veneistään ja huvijahteistaan. Täällä voit kävellä pitkin rantakatua ja ihailla upeita veneitä sekä kaunista satama-aluetta. Waterfrontilla on myös useita laatu ravintoloita, joista voit nauttia herkullista illallista merinäköalalla.

5. National Aquarium Malta: Jos olet kiinnostunut merenelävistä ja meribiologiasta, sinun kannattaa ehdottomasti vierailla National Aquarium Maltassa, joka sijaitsee Gziran läheisyydessä. Akvaario tarjoaa näyttelyitä, jotka esittelevät Välimeren upeaa merenalaismaailmaa. Voit tutustua erilaisiin kalalajeihin ja mereneläviin sekä oppia niistä lisää. National Aquarium Malta tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen merenelämään ja on mielenkiintoinen vierailukohde koko perheelle.

Tule Gziraan ja koe Maltan kauneus ja ainutlaatuinen kulttuuri! Näiden nähtävyyksien avulla saat unohtumattoman loman tässä kauniissa rantakaupungissa.

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Gzira?

Tervetuloa Gziraan, viehättävään matkakohde Maltalla! Tässä on viisi suosituinta aktiviteettia ja kulttuuritapahtumaa, joihin matkailijat voivat osallistua Gzirassa.

1. Käy Manon rannalla: Ei ole parempaa tapaa aloittaa loma Gzirassa kuin rentoutua Manon rannalla. Voit nauttia auringosta, uida turkoosissa vedessä ja rentoutua hiekkarannoilla. Rantakadulta löydät myös lukuisia viihtyisiä ravintoloita ja rantabaareja.

2. Tutustu Gziran satamaan: Kävely tai pyöräily Gziran satamaa pitkin on ehdottomasti suositeltavaa. Voit ihailla upeita näkymiä ja ihastella erilaisia ​​veneitä, joita satamaan on ankkuroitu. Vesibussit tarjoavat myös mielenkiintoisia veneretkiä läheisille saarille, kuten Cominolle ja Gozolle.

3. Vieraile Gziran kirkossa: Gziran Pyhän Teresan kirkko on tärkeä uskonnollinen ja kulttuurinen nähtävyys. Kirkko on kaunis sisältä ja ulkoa, ja siellä voi oppia lisää Maltan rikkaasta uskonnollisesta perinnöstä. Osallistuessaan johonkin sunnuntaimessuun matkailijat voivat myös saada todellisen kokemuksen maltalaisesta uskonnollisesta kulttuurista.

4. Koe perinteiset juhlat ja festivaalit: Gzirassa järjestetään useita perinteisiä juhlia ja kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Esimerkiksi Pyhän Teresan juhla, joka pidetään syyskuussa, on näkyvä tapahtuma. Siellä voit nauttia katujuhlista, ilotulituksista, musiikista ja paikallisista perinteisistä tansseista.

5. Nauti kaupungin yöelämästä: Gzira on tunnettu myös vilkkaasta yöelämästään. Voit kokea joitain Maltan parhaista ravintoloista, joista suuri osa tarjoaa paikallisia herkkuja, kuten kaninlihaa ja tuoretta kalaa. Myös lukuisat baarit ja klubit ovat avoinna aamuun asti, tarjoten monipuolista musiikkia ja tanssia.

Gzira tarjoaa matkailijoille monia unohtumattomia kokemuksia ja tapoja sukeltaa maltalaiseen kulttuuriin. Täällä voit yhdistää rentouttavan rantalomailun mielenkiintoiseen historiaan ja vilkkaaseen kaupunkielämään. Tervetuloa tutkimaan Gziran monia ihmeitä!

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Gzira ?

Gzira on pieni kaupunki Maltalla, joka tarjoaa matkailijoille runsaasti herkullista ruokaa. Tässä on viisi suosittua ruokalajia, jotka kannattaa ehdottomasti maistaa Gzirassa vieraillessasi.

1. Pastizzi: Pastizzi on Maltan perinteinen lehtitaikinasta valmistettu pikkuinen täytetty suupala. Yleisimmät täytteet ovat riisi ja pinaatti tai herkullinen maukas juustokokonaisuus. Pastizzi on täydellinen aamiais- tai välipalavaihtoehto.

2. Fenkata: Fenkata eli anjovikset Gziran tyyliin on kalastajan perinneruokaa, jossa anjovikset marinoidaan sitruunan, valkosipulin ja oliiviöljyn seoksessa. Se tarjoillaan yhdessä tuoreen leivän ja paikallisten vihannesten kanssa. Fenkata on täydellinen valinta meren antimista nauttivalle ruokailijalle.

3. Lampuki Pie: Lampuki Pie eli kultakalapiiras on toinen Maltan perinteinen herkku. Piiras koostuu maukkaasta kalasta, lampukista, joka on kääritty herkulliseen lehtitaikinaan. Se tarjoillaan yleensä salaatin ja dip-kastikkeen kera. Lampuki Pie on täydellinen ruokalaji kalansyöjille.

4. Bragioli: Bragioli on herkullinen maltaisessa jauhelihakääreessä keitetty ruokalaji. Jauheliha kääritään ohueen siivuun naudanlihaa, täytetään pekonilla, valkosipulilla ja porkkanalla, ja keitetään hitaasti tomaattikastikkeessa. Bragioli tarjoillaan yleensä pastan tai perunamuusin kera.

5. Imqaret: Imqaret ovat perinteisiä maltilaisia makeisia, joiden täytteenä on taatelit. Taikina kääritään taateleiden ympärille ja paistetaan kultaisiksi. Imqaret ovat herkullinen makea herkku, joka tarjoillaan usein jälkiruokana tai välipalana.

Näitä ruokalajeja maistamalla pääset todella tutustumaan Gziran perinteiseen ruokakulttuuriin ja saat unohtumattoman makuelämyksen matkallasi Maltalle.

A LIETO INTERNATIONAL SITE