Äkkilähdöt Geneve alkaen 415 EUR

Valitse 4 viime hetken matkasta Geneve. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Nh Geneva Airport Hotel 2246573752


   Nh Geneva Airport Hotel
TripX 2246573752

 Sveitsi
Sveitsi
Geneve
Kaupunkiloma
Standard
Ei aterioita
31-10-2024
Helsinki Vantaa
5 päivää
Nash Pratik Hotel 2246573753


   Nash Pratik Hotel
TripX 2246573753

 Sveitsi
Sveitsi
Geneve
Kaupunkiloma
Standard
Ei aterioita
31-10-2024
Helsinki Vantaa
5 päivää
Nh Geneva Airport Hotel 2246573751


   Nh Geneva Airport Hotel
TripX 2246573751

 Sveitsi
Sveitsi
Geneve
Kaupunkiloma
Standard
Ei aterioita
24-10-2024
Helsinki Vantaa
5 päivää
Nash Airport Hotel 2246573754


   Nash Airport Hotel
TripX 2246573754

 Sveitsi
Sveitsi
Geneve
Kaupunkiloma
Standard
Ei aterioita
31-10-2024
Helsinki Vantaa
5 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Geneve


Geneve on ihanteellinen matkakohde lomaasi varten. Kaupunki sijaitsee Sveitsin länsiosassa, upean Genevenjärven vieressä, ja tarjoaa matkailijoille paljon nähtävää ja koettavaa.

Geneve tunnetaan maailmanlaajuisesti sen kauniista maisemista, historiallisesta arkkitehtuurista ja monista kulttuurisista nähtävyyksistä. Kävelykaduilla voit ihailla kauniita vanhoja rakennuksia, kuten Geneven katedraalia, jonka huipulta avautuu upea näköala koko kaupungin ylle.

Kaupungissa on myös lukuisia maailmanluokan museoita, kuten YK:n Euroopan päämajana toimiva Yhdistyneiden kansakuntien palatsi sekä Red Cross and Red Crescent -museo. Näissä museoissa voit tutustua tarkemmin maailmanhistoriaan, konflikteihin ja humanitaariseen työhön.

Geneve on myös tunnettu korkealaatuisesta taiteestaan ja musiikistaan. Kaupungissa järjestetään useita kansainvälisesti tunnettuja musiikkifestivaaleja ja oopperaesityksiä. Lisäksi voit nauttia perinteisistä sveitsiläisistä juustoista, suklaista ja kelloista, joita kaupungin monet putiikit tarjoavat.

Jos haluat rentoutua luonnon keskellä, Genevenjärvi tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden erilaisiin vesiaktiviteetteihin kuten veneilyyn ja vesihiihtoon. Kävelyretki kaupungin ympärillä olevissa vuoristomaisemissa tarjoaa myös upeita näkymiä ja rauhallisen ympäristön rentoutumiseen.

Lisäksi Genevessä asuu monikulttuurinen yhteisö, joten kaupungissa voit tutustua eri kulttuureihin ja maistella erilaisia maailman keittiöitä. Kaupungin ravintoloista löytyy herkullista sveitsiläistä ruokaa, kuten raclettea ja fonduea, sekä monia muita kansainvälisiä vaihtoehtoja.

Genevessä järjestetään myös useita tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden, kuten monta erilaista kansainvälistä näyttelyä, joten voit nauttia kulttuuritarjonnasta milloin tahansa vuodesta.

Lyhyesti sanottuna, Geneve on ihanteellinen matkakohde lomallesi. Kaupungissa yhdistyy upeat maisemat, rikas kulttuuriperintö, herkullinen ruoka ja monipuolinen viihdetarjonta.


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Geneve

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Geneve viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Geneve useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Geneve, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 415 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Geneve?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Geneve useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Geneve: TripX alkaen 415 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Geneve?

Geneven lomailijat voivat nauttia miellyttävästä säästä ympäri vuoden. Kesällä kaupunki kylpee auringossa ja lämpötilat kipuavat usein yli 25 asteen. Syksyllä sää pysyy yhä lämpimänä ja väriloistoisissa lehdissä voi nauttia kävellessään Kaupungin kauniissa puistoissa. Talvella Genevessä sataa satunnaisesti lunta ja lämpötilat voivat laskea nollan alapuolelle. Kevät on ihanteellinen aika vierailla, sillä kaupunki herää eloon ja kukat alkavat kukkia. Joka vuodenajassa Geneve tarjoaa vierailijoilleen jotain ainutlaatuista!

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Geneve ?

Geneve on yksi Euroopan upeimmista matkakohteista, joka tarjoaa upeita maisemia, kulttuuria ja aktiviteetteja. Genevessä voit nauttia upeasta järvenrannasta, käydä maailmankuulussa CERNissä tai tutustua YK:n Euroopan päämajalle.

Kaupunki tarjoaa myös loistavia ravintoloita, shoppailumahdollisuuksia ja yöelämää. Genevessä voit rentoutua kauniissa puistoissa ja puutarhoissa, tai lähteä patikoimaan lähialueen upeissa maisemissa.

Genevessä yhdistyvät ranskalainen ja sveitsiläinen kulttuuri, mikä tekee kaupungista mielenkiintoisen ja monipuolisen matkakohteen. Nauti herkullisista ruuista, upeista nähtävyyksistä ja rentouttavasta ilmapiiristä Genevessä - tämä kaupunki ei jätä ketään kylmäksi!

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Geneve?

1. YK:n pääkonttori (Palais des Nations): Geneve on tunnettu olevansa kansainvälisten järjestöjen keskus, ja Yhdistyneiden kansakuntien pääkonttori on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Tämä upea rakennus ja sen vaikuttava puutarha tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden oppia kansainvälisen politiikan toiminnasta ja historiasta.

2. Jet d'Eau: Geneven symboli, tämä valtava suihkulähde on yksi kaupungin suosituimmista kohteista. Se ammutsee vettä jopa 140 metrin korkeuteen ja luo upean näyn Geneven järvelle. Se on ehdottomasti näkemisen arvoinen kuvauskohta kaupungissa.

3. Vanhakaupunki: Geneven vanhakaupunki on täynnä charmia ja historiaa. Kapeita kujia, historiallisia rakennuksia ja viihtyisiä kahviloita tekevät siitä ihanteellisen paikan tutkia kaupungin perinteitä ja kulttuuria. Kävele kaduilla, nauti paikallisesta ruoasta ja tutustu vanhan kaupungin nähtävyyksiin!

4. CERN: Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskus CERN sijaitsee aivan Geneven lähellä, ja se on yksi maailman merkittävimmistä tieteellisistä instituutioista. Vierailijat voivat osallistua opastetuille kierroksille, tutustua suuriin hiukkaskiihdyttimiin ja oppia maailmankaikkeuden salaisuuksista.

5. Léman-järvi: Geneven järvi on yksi suurimmista makean veden järviä Euroopassa ja tarjoaa upeita maisemia ja ulkoilumahdollisuuksia. Veneily, uiminen ja veneretkiä ovat suosittuja aktiviteetteja järven ympärillä. Rentoudu rannalla, nauti kauniista näkymistä Alpeille ja koe Geneven luonnonkauneus.

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Geneve?

1. Käy vierailulla YK:n päämajassa: Genevessä sijaitsee YK:n Euroopan päämaja, missä voit vierailla ja oppia lisää kansainvälisestä politiikasta ja rauhanturvasta.

2. Tutustu Geneven vanhaankaupunkiin: Kävele vanhan kaupungin kapeita kujia pitkin ja ihastele kauniita historiallisia rakennuksia sekä vieraile paikallisissa kahviloissa ja putiikeissa.

3. Osallistu Montreux'n jazzfestivaaleille: Genevessä järjestettävät Montreux'n jazzfestivaalit ovat maailmankuulu tapahtuma, jossa pääset nauttimaan mahtavasta musiikista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta.

4. Vieraile CERN:ssä: Käy tutustumassa maailman suurimpaan hiukkaskiihdyttimeen, CERN:iin, ja tutustu huipputeknologian maailmaan sekä maailmankaikkeuden saloihin.

5. Rentoudu Genevenjärvellä: Nauti upeista maisemista ja virkistävästä ilmasta Genevenjärven rannoilla, ja osallistu erilaisiin vesiharrastuksiin kuten purjehdukseen tai veneretkeen saaristossa.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Geneve ?

Geneven viiden suosituimman ruokalajin joukossa ovat varmasti fondue, raclette, kalakukko, rostbratwurst ja bircher-mysli. Fondue on sveitsiläinen juustopata, johon upotetaan leipäpalasia. Raclette on sulatettua juustoa, joka syödään perunoiden ja hapanmaitokurkkujen kanssa. Kalakukko on paikallinen piirakka, johon on täytetty kala- ja riisitäyte. Rostbratwurst on paikallinen makkara, joka tarjoillaan yleensä perunagratiinin kera. Bircher-mysli on terveellinen aamiaisvaihtoehto, joka on tehty kaurahiutaleista, jogurtista, hedelmistä ja pähkinöistä. Nämä herkut kannattaa ehdottomasti maistaa vieraillessasi Genevessä!

A LIETO INTERNATIONAL SITE