Emme löytäneet sinulle matkatarjouksia

Voi ei – emme löydä sinulle matkatarjouksia!

Mutta älä huoli, sinulle on paljon muita matkatarjouksia.

Yritä etsiä uudelleen - tai valitse alla olevista monista vaihtoehdoista.
Täältä löydät helposti linkkejä matkatarjouksiin esim. matkatoimistoilta, lähtölentokentiltä sekä tiettyihin maihin ja lomakohteisiin.

Olemme varmoja, että löydät seuraavan loman lelutarjouksen. Toivomme, että löydät etsimäsi ja sinulla on upea loma.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Frankfurt


Frankfurt on Saksan suurin kaupunki ja se tarjoaa monipuolisen valikoiman nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Kaupunki tunnetaan maailmanluokan ostosmahdollisuuksistaan ja palkitusta ruoasta. Yöelämä on vilkas ja se tarjoaa lukemattomia tapoja rentoutua ja pitää hauskaa. Se on myös erinomainen lähtökohta lukuisille lähikohteille, kuten Reinin joelle, Rhein-Main-alueelle ja Saksan itäosiin. Frankfurtissa on myös suuri valikoima museoita, joissa on luonnontieteiden, taiteen ja kulttuurihistorian löytöjä. Yhteenvetona voi sanoa, että Frankfurt tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden nauttia todellisesta eurooppalaisesta kaupunkikokemuksesta.


Usein Kysytyt Kysymykset - lastminutecharter.eu

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Frankfurt viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Frankfurt useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Frankfurt, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 385 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Frankfurt?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Frankfurt useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Frankfurt: TripX alkaen 385 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Frankfurt?

Frankfurtin lomailijat voivat nauttia miellyttävästä ilmastosta ympäri vuoden. Kaupungissa vallitsee lämmin mannerilmasto, joka tarjoaa vaihtelua eri vuodenaikojen välillä.

Kesäkuukausina, jotka ulottuvat kesäkuusta elokuuhun, Frankfurtin sää on aurinkoinen ja lämmin. Keskimääräiset päivälämpötilat nousevat 25-30 asteeseen Celsiusasteina, ja lämpimät ilmat tuovat mukanaan raikkaan tuulenvireen. Tämä on täydellinen aika tutustua kaupungin ulkoalueisiin ja nauttia ulkoilusta.

Syksy, joka kattaa syyskuusta marraskuuhun, tarjoaa miellyttävän ilmankosteuden ja lempeitä lämpötiloja. Frankfurtin puistot ja viheralueet muuttuvat upeiksi väriloistoksi syksyn lehtien vaihtuessa. Päivälämpötilat pyörivät keskimäärin 15-20 asteen välillä, joten retket kaupungin nähtävyyksiin ovat erityisen miellyttäviä tänä aikana.

Talvi Frankfurtissa voi olla viileä, mutta harvoin lämpötilat laskevat jatkuvasti pakkasen puolelle. Marraskuusta helmikuuhun lämpötilat vaihtelevat yleensä 0 ja 10 asteen välillä. Talvikuukausina on mahdollista kokea kevyttä lumentuiskua, joka luo lumoavan tunnelman kaupungin historiallisilla kaduilla. Joulunalusaika tuo mukanaan upeat joulumarkkinat, joissa voit nauttia joulun tunnelmasta.

Kevät Frankfurtissa tuo mukanaan lämpenevän sään ja uuden elämän. Maaliskuusta toukokuuhun ilmaston lämpötilat vaihtelevat 10-20 asteen välillä. Kukkivat puut ja puiden lehtien puhkeaminen luovat värikkään maiseman ympäri kaupunkia. Kevät on ihanteellinen aika vierailla puutarhoissa ja kasvitieteellisessä puutarhassa.

Yhteenvetona Frankfurt tarjoaa matkailijoilleen mukavat sääolosuhteet ympäri vuoden. Riippumatta siitä, milloin matkustat, saat nauttia miellyttävästä ilmastosta ja eri vuodenaikojen ainutlaatuisista vivahteista.

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Frankfurt ?

Frankfurtissa matkailun perusteet

Frankfurt on yksi Saksan jännittävimmistä ja monipuolisimmista matkakohteista, joka tarjoaa vierailijoilleen upeaa arkkitehtuuria, historiaa, kulttuuria ja nykyaikaista kaupunkielämää. Monet matkailijat jättävät tämän upean kaupungin sivuun matkareiteiltään, mutta Frankfurt tarjoaa paljon enemmän kuin vain kansainvälisen lentokentän tukikohdan.

Frankfurtin vaikuttava kaupunkisiluetti on ainutlaatuinen sekoitus ikonisia pilvenpiirtäjiä ja historiallisia rakennuksia. Kaupungissa on useita museoita, joista löydät mm. Goethen talon ja historiallisen Römerin raatihuoneen. Lisäksi löydät monia kirkkoja, kuten vaikuttavan Frankfurter Dom -katedraalin.

Kaupungin keskusta, Hauptwache, on täynnä vilkasta kaupunginelämää. Täältä löydät tunnetun Zeil-ostoskadun, joka tarjoaa kaikkea luksusliikkeistä tyylikkäisiin vaateketjuliikkeisiin. Ostaa voi myös paikallisilta toreilta, kuten Zeilgalerienin sisätiloista löytyvästä Markthallesta, jossa myydään tuoreita elintarvikkeita ja herkkuja.

Jos olet taiteen ystävä, sinun kannattaa ehdottomasti vierailla Städelin taidemuseossa. Tämä maailmankuulu museo tarjoaa laajan kokoelman eurooppalaista taidetta keskiajalta nykypäivään asti. Löydät museon kokoelmasta teoksia tunnetuilta taiteilijoilta kuten Rembrandt, Monet, Van Gogh ja Picasso.

Frankfurt tarjoaa myös erinomaisen paikan rentoutumiseen ja ulkoiluun. Kaupungin läpi virtaava Main-joki tarjoaa kauniita maisemia ja rauhallisia kävelyreittejä. Voit myös vuokrata pyörän ja tutkia kaupunkia sen avulla. Kesäisin jokivarren puistoissa järjestetään erilaisia ulkoilmakonsertteja, elokuvailtoja ja muita tapahtumia.

On myös syytä mainita, että Frankfurt on paikallisten ja kansainvälisten herkkujen mekka. Voit nauttia perinteisestä saksalaisesta ruoasta kuten bratwursteista ja pretzeleistä tai tutustua kaupungin monikulttuuriseen ruokatarjontaan, joka kattaa aasialaiset, italialaiset ja afrikkalaiset maut.

Yhteenvetona Frankfurtissa on tarjota paljon kaikenlaisille matkailijoille. Kaupungin ainutlaatuinen arkkitehtuuri, rikas kulttuuriperintö, herkullinen ruoka ja kansainvälinen ilmapiiri tarjoavat upean matkakokemuksen. Vaikka Frankfurt olisikin vain lentokenttäsi välilaskupaikka, kannattaa harkita muutaman ylimääräisen päivän viettämistä tässä saksalaisessa helmi.

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Frankfurt?

Frankfurt on yksi Saksan suosituimmista matkakohteista, josta löytyy lukuisia upeita nähtävyyksiä. Tässä on viisi Frankfurtin suosituimmista käyntikohteista ja miksi jokaisen niistä kannattaa vierailla matkallasi:

1. Romerberg: Romerberg on Frankfurtin historiallinen keskus ja sen yksi ikonisimmista paikoista. Tämä kaunis aukio tarjoaa upeita näkymiä vanhoihin rakennuksiin, kuten kuuluisaan Frankfurtin raatihuoneeseen. Romerberg on täynnä viehättäviä kahviloita, ravintoloita ja kauppoja, jotka tekevät siitä täydellisen paikan nauttia perinteisestä saksalaisesta tunnelmasta.

2. Goethen talo: Jos olet kirjallisuuden ystävä, et voi jättää väliin Goethen taloa. Goethe syntyi ja asui tässä talossa, ja se tarjoaa yksityiskohtaisen kuvan tästä kuuluisasta saksalaisesta kirjailijasta ja runoilijasta. Vierailulla voit tutustua Goethen huoneisiin, kirjastoon ja näyttelyihin, jotka kertovat hänen elämästään ja työstään.

3. Eschenheimer Turm: Eschenheimer Turm on yksi harvoista säilyneistä keskiaikaisista portaaleista Frankfurtissa. Tämä vaikuttava linnoitus oli alun perin osa kaupungin muuria ja tarjoaa nyt upeat näkymät ympäröivään kaupunkiin. Voit kävellä ylös torniin ja ihailla kaupungin maisemia tai nauttia välipalan viereisessä puistossa.

4. Städel-museo: Taiteen ystävien ei kannata jättää väliin Städel-museota. Tämä arvostettu taidemuseo pitää sisällään laajan kokoelman eurooppalaista taidetta keskiajalta nykypäiviin. Näytteillä on teoksia kuuluisilta taiteilijoilta, kuten Rembrandt, Picasso, Monet ja Degas. Städel-museo tarjoaa mahtavan mahdollisuuden kulttuurin ja taiteen ihailemiseen.

5. Palmengarten: Rentoutumisen ja luonnon ystäville Frankfurt tarjoaa mahtavan Palmengartenin. Tämä puutarha tarjoaa upean valikoiman erilaisia kasveja ja kukkia kaikkina vuodenaikoina. Palmengartenissa voit nauttia kävelyistä kauniissa maisemissa, ihailla kasvihuoneita tai rentoutua viheralueilla. Tämä on täydellinen paikka loikoilla ja nauttia luonnonkauneudesta.

Näiden viiden suositun kohteen avulla pääset todella kokemaan Frankfurtin ainutlaatuisen tunnelman ja monipuolisuuden. Kaupunki tarjoaa lukemattomia muitakin nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, joten kannattaa varata riittävästi aikaa tämän upean saksalaisen kohteen tutkimiseen!

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Frankfurt?

Frankfurtissa matkailijat voivat nauttia monista suosituista aktiviteeteista ja kulttuuritapahtumista. Tässä on viisi suosittua vaihtoehtoa:

1. Vanhakaupunki (Altstadt): Frankfurtin vanhakaupunki on täynnä historiallisia rakennuksia ja viehättäviä kujia. Kävele pitkin Römerberg-aukion kaunista ympäristöä tai vieraile kuuluisassa katedraalissa, St. Bartholomew's Cathedral. Voit myös nauttia paikallisista herkuista perinteisissä viinikellareissa tai kahviloissa.

2. Museoranta (Museumsufer): Frankfurtin Museoranta on alue, jossa yhdistyvät kulttuuri ja taide. Täällä voit tutustua moniin eri museoihin, kuten Städel Museum, jossa on vaikuttava kokoelma eurooppalaista taidehistoriaa. Museorannalta voit myös lähteä kiertoajelulle joen yli tai rentoutua ulkona Rhein-puistossa.

3. Rothenburg-kortteli: Rothenburg-kortteli on värikäs ja eläväinen alue, joka on täynnä ainutlaatuisia kahviloita, kauppoja ja ravintoloita. Täällä voit kokea perinteistä saksalaista kaupunkitunnelmaa ja tutustua paikalliseen käsityöhön. Osta matkamuistoja tai maista herkullisia paikallisia ruokia.

4. Palmengarten: Palmengarten on kaunis kasvitieteellinen puutarha, jossa matkailijat voivat rentoutua ja nauttia vehreydestä. Puutarhassa on monia erilaisia kasveja ja kukkia ympäri maailmaa. Voit kävellä pitkin kauniita polkuja, istua puiston nurmikoilla tai ihailla trooppisia kasveja kasvihuoneissa.

5. Johann Wolfgang von Goethen syntymäkoti (Goethe-Haus): Jos olet kiinnostunut saksalaisesta kirjallisuudesta, kannattaa vierailla Johann Wolfgang von Goethen syntymäkodissa. Täällä voit vierailla kirjailijan entisessä kodissa ja tutustua hänen elämäänsä ja kirjoituksiinsa. Museossa on myös näyttelyitä, jotka valottavat Goethen aikaa ja hänen merkitystään kulttuurille.

Nämä aktiviteetit tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden kokea Frankfurtin rikasta kulttuuria ja historiaa. Riippumatta siitä, oletko kiinnostunut taiteesta, historiasta vai vain rentoutumisesta vehreässä ympäristössä, Frankfurt tarjoaa jokaiselle jotakin.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Frankfurt ?

Frankfurtissa on tarjolla monia herkullisia ruokia, joista voit nauttia matkallasi kaupunkiin. Tässä on viisi suosittua ruokalajia, jotka kannattaa maistaa Frankfurtissa:

1. Apfelwein ja puolipaistettu siankylki (Ebbelwoi und halbes Schäufelche): Apfelwein eli omenaviini on perinteinen juoma Frankfurtissa. Sitä tarjotaan usein puolipaistetun siankyljen kanssa, joka on maukas ja mehukas. Tämä yhdistelmä on paikallisten suosikki.

2. Grüne Soße: Grüne Soße on perinteinen vihreä kastike, joka tehdään erilaisista yrtteistä kuten persiljasta, tillistä ja salviasta. Sitä tarjoillaan usein perunan ja keitetyn lihan kanssa. Kokeile tätä herkkua, joka on Frankfurtin erikoisuus.

3. Frankfurter Würstchen: Ei matkaa Frankfurtiin ilman, että maistelee aitoja Frankfurter-makkaroita. Ne tarjoillaan usein perunasalaatin ja saaristolaisleivän kera. Frankfurter Würstchen on herkullinen ja perinteinen ruokalaji, jota voit helposti löytää kaupungin ravintoloista ja toreilta.

4. Handkäse mit Musik: Handkäse mit Musik on perinteinen frankfurtilainen juusto, joka tarjoillaan marinoituna sipulimarinadissa. Sitä syödään yleensä ruisleivän kanssa. Olipa kyseessä välipala tai alkuruoka, tämä herkku tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen.

5. Frankfurter Rippchen: Frankfurter Rippchen on pintamaustettua sianlihaa, joka tarjoillaan usein perunalisukkeen kera. Tämä ruokalaji on erityisen suosittu perinteisissä ravintoloissa ja olutpuistoissa. Etsi paikallinen ravintola ja kokeile tätä herkkua Frankfurtissa.

Frankfurtissa on paljon muitakin herkullisia ruokia tarjolla, mutta nämä viisi ovat varmoja suosikkeja, joita et halua jättää maistamatta matkallasi kaupunkiin.

A LIETO INTERNATIONAL SITE