Äkkilähdöt Fethiye alkaen 760 EUR

Valitse 7 viime hetken matkasta Fethiye. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Mendos Garden Exclusive Hotel 2252272868


   Mendos Garden Exclusive Hotel
Aurinkomatkat 2252272868

 Turkki
Turkki
Fethiye, Egeanmeren rannikko
Aurinko ja ranta
Ei määritelty
01-07-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Mendos Garden Exclusive Hotel 2252286449


   Mendos Garden Exclusive Hotel
Aurinkomatkat 2252286449

 Turkki
Turkki
Fethiye, Egeanmeren rannikko
Aurinko ja ranta
Ei määritelty
01-07-2024
Rovaniemi
8 päivää
Mendos Garden Exclusive Hotel 2252396473


   Mendos Garden Exclusive Hotel
Aurinkomatkat 2252396473

 Turkki
Turkki
Fethiye, Egeanmeren rannikko
Aurinko ja ranta
Ei määritelty
01-07-2024
Vaasa
8 päivää
Mendos Garden Exclusive Hotel 2252272869


   Mendos Garden Exclusive Hotel
Aurinkomatkat 2252272869

 Turkki
Turkki
Fethiye, Egeanmeren rannikko
Aurinko ja ranta
Ei määritelty
01-07-2024
Helsinki Vantaa
15 päivää
Mendos Garden Exclusive Hotel 2252286450


   Mendos Garden Exclusive Hotel
Aurinkomatkat 2252286450

 Turkki
Turkki
Fethiye, Egeanmeren rannikko
Aurinko ja ranta
Ei määritelty
01-07-2024
Rovaniemi
15 päivää
Mendos Garden Exclusive Hotel 2252396472


   Mendos Garden Exclusive Hotel
Aurinkomatkat 2252396472

 Turkki
Turkki
Fethiye, Egeanmeren rannikko
Aurinko ja ranta
Ei määritelty
01-07-2024
Vaasa
15 päivää
Mendos Garden Exclusive Hotel 2252278585


   Mendos Garden Exclusive Hotel
Aurinkomatkat 2252278585

 Turkki
Turkki
Fethiye, Egeanmeren rannikko
Aurinko ja ranta
Ei määritelty
01-07-2024
Oulu
15 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Fethiye


Fethiye on turkkilainen rantakaupunki, joka on täydellinen kohde lomalle. Täällä voit nauttia upeista rannoista, kristallinkirkkaasta vedestä ja upeista maisemista. Fethiye tarjoaa myös monipuolisia aktiviteetteja, kuten veneretkiä, vesihiihtoa ja retkiä viereisille saarille.

Kaupungin vilkkaalla torilla voit kokea paikallisen kulttuurin ja maistella herkullisia turkkilaisia ruokia. Fethiye on myös hyvä tukikohta tutustua alueen muihin nähtävyyksiin, kuten upeaan Sakklikentän rotkoon ja antiikin aikaisiin raunioihin.

Fethiye on ihanteellinen lomakohde niin yksin matkustaville, pariskunnille kuin perheillekin. Kaupungin rento ilmapiiri, upeat nähtävyydet ja herkullinen ruoka tekevät siitä unohtumattoman matkakohteen. Älä siis epäröi, vaan varaa matka Fethiyeen ja nauti upeasta lomasta Turkissa!


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Fethiye

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Fethiye viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Fethiye useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Fethiye, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 670 EUR, Rovaniemi alkaen 844 EUR, Vaasa alkaen 914 EUR ja Oulu alkaen 1294 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Fethiye?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Fethiye useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Fethiye: Aurinkomatkat alkaen 670 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Fethiye?

Fethiyen loma sää on lämpimä ja aurinkoinen ympäri vuoden. Kesällä lämpötilat voivat nousta jopa yli 30 asteen, ja aurinko paistaa lähes joka päivä. Talvella sää on leuto ja sateet ovat harvinaisia. Kevät ja syksy ovat myös suosittuja aikoja matkustaa Fethiyeen, sillä lämpötilat ovat miellyttäviä ja luonto on kauniisti vihreä. Riippumatta siitä, milloin matkustat, voit odottaa nauttivasi upeasta loma säästä Fethiyessä!

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Fethiye ?

Fethiye on viehättävä ja monipuolinen lomakohde Turkissa, joka tarjoaa upeita maisemia, lämpimän ilmaston ja monipuolisia aktiviteetteja. Kaupunki sijaitsee upealla Turkin Rivieralla, jossa voit nauttia kauniista rannoista, kristallinkirkkaasta merestä ja vehreästä vuoristomaisemasta.

Fethiye tarjoaa myös monia kulttuurikohteita, kuten antiikin roomalaisia raunioita ja perinteisiä turkkilaisia markkinoita. Kaupungissa on myös runsaasti ravintoloita, baareja ja kauppoja, joten tekemistä ja nähtävää riittää jokaiseen makuun.

Aktiivilomailijat voivat nauttia Fethiyen monipuolisista ulkoilumahdollisuuksista, kuten patikoinnista, maastopyöräilystä ja vesiharrastuksista. Voit myös lähteä veneretkelle lähialueen upeille saarille ja lahtiin.

Fethiye on siis täydellinen lomakohde niille, jotka haluavat rentoutua kauniissa ympäristössä, nauttia herkullisesta ruoasta ja kokea uusia seikkailuja. Älä siis epäröi, vaan varaa loma Fethiyeen ja lähde nauttimaan unohtumattomasta lomasta Turkissa!

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Fethiye?

Fethiyen viisi suosituinta nähtävyyttä tarjoavat unohtumattomia elämyksiä matkailijoille. Ensinnäkin, upea Oludenizin laguuni houkuttelee vierailijoita kristallinkirkkailla vesillään ja upeilla hiekkarannoillaan. Täällä voit rentoutua, nauttia auringosta ja kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja.

Toiseksi, Saklikent-rotko tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua alueen luonnonkauneuteen. Voit vaeltaa rotkossa, patikoida sen ympäristössä ja ihailla upeita vesiputouksia.

Kolmanneksi, Kayakoy-kylä on ainutlaatuinen paikka, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen historialliseen perintöön. Kylässä voi vierailla autioituneissa taloissa ja kirkossa, joissa on säilynyt viehättävä tunnelma menneiltä ajoilta.

Neljänneksi, Lycian Way on upea vaellusreitti, joka tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden tutustua alueen kulttuurihistoriaan. Reitti on pituudeltaan yli 500 kilometriä, mutta voit valita lyhyempiä päiväretkiäkin.

Viimeiseksi, Fethiyen antiikkinen teatteri on ehdoton nähtävyys historiaa ja arkeologiaa rakastaville matkailijoille. Teatteri on hyvin säilynyt ja sieltä on upeat näkymät ympäröivään maisemaan.

Näiden viiden nähtävyyden avulla voit kokea Fethiyen monipuolisen tarjonnan ja nauttia upeista elämyksistä lomasi aikana. Älä missaa näitä kohteita matkallasi Fethiyehen!

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Fethiye?

Fethiyessä on paljon suosittuja aktiviteetteja ja kulttuuritapahtumia, jotka houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Tässä on viisi suosituinta asiaa, joita turistit voivat osallistua Fethiyen matkallaan:

1. Patikointi ja patikointireitit: Fethiye on upea luontokohde, ja monet matkailijat nauttivat patikoinnista ja vaelluksista alueen upeissa maisemissa. Esimerkiksi Lycian Road on suosittu patikkareitti, joka tarjoaa upeat näkymät Välimerelle.

2. Risteilyt ja veneretket: Fethiyen satama tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja vene- ja saariretkille. Voit esimerkiksi vuokrata purjeveneen tai osallistua päiväretkelle upeille saarille, kuten St. Nicholas Islandille tai Butterfly Valleylle.

3. Sukellus ja snorklaus: Fethiye on suosittu kohde sukellus- ja snorklausaktiviteeteille kristallinkirkkaissa vesissään. Voit tutustua alueen upeaan merenelämään ja värikkäisiin koralliriuttoihin osallistumalla sukellusretkelle tai snorklaamalla rannan lähellä.

4. Kulttuuritapahtumat ja festivaalit: Fethiyessä järjestetään vuosittain lukuisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja, kuten perinteisiä tanssiesityksiä, musiikkikonsertteja ja ruokafestivaaleja. Näihin tapahtumiin osallistuminen antaa matkailijoille mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja perinteisiin.

5. Ostokset ja ruokailu: Fethiyen vilkkailla basaarialueilla voit tehdä ostoksia paikallisista käsityötuotteista, vaatteista ja matkamuistoista. Lisäksi kaupungissa on lukuisia ravintoloita ja kahviloita, joissa voit maistella paikallisia herkkuja ja nauttia upeista näkymistä Välimerelle.

Nämä viisi aktiviteettia ja kulttuuritapahtumaa ovat vain pintaraapaisu siitä, mitä Fethiyen kaupungilla ja sen ympäristöllä on tarjottavana matkailijoille. Tämä kaunis kohte on täynnä mahdollisuuksia unohtumattoman loman viettämiseen.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Fethiye ?

Fethiyen viidestä suosituimmasta ruokalajista kannattaa ehdottomasti kokeilla seuraavia herkkuja:

1. Meze - Fethiyen alueella tarjoillaan autenttisia meze-lautasia, joilla voit maistella erilaisia välimerellisiä herkkuja kuten hummusta, falafelia ja viinilehtiä.

2. Kebab - Turkissa tunnettu kebab on ehdottomasti yksi suosituimmista ruokalajeista. Fethiyen ravintoloista löydät herkullisia lammas- tai kana-kebabvaihtoehtoja.

3. Lahmacun - Tunnetaan myös nimellä turkkilainen pizza, lahmacun on ohut leipä, joka on täytetty mausteisella jauhelihalla, tomaatilla ja yrteillä. Se on suosittu pikaruokavaihtoehto Fethiyessä.

4. Balık Ekmek - Fethiyen rantaravintoloista löydät tuoretta kalaa tarjoiltuna herkullisella leivällä, joka on täytetty kasviksilla ja kastikkeella. Täydellinen välipala auringonlaskun aikaan.

5. Baklava - Makean ystävien ei kannata unohtaa maistaa perinteistä turkkilaista baklavaherkkua. Herkullinen yhdistelmä hunajaa, pähkinöitä ja filotaikinaa on täydellinen tapa päättää ateria Fethiyessä.

A LIETO INTERNATIONAL SITE