Äkkilähdöt Avsallar alkaen 578 EUR. Säästä jopa 47%

Valitse 1 viime hetken matkasta Avsallar. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Yalihan Una 2253460724

Säästää 47%

   Yalihan Una
TUI 2253460724

 Turkki
Turkki
Avsallar, Turkin Riviera
Aurinko ja ranta
All Inclusive
27-05-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Avsallar


Miksi sinun kannattaa matkustaa lomalle turistikohteeseen Avsallar (Turkki)?

Avsallar on upea matkakohde, joka sijaitsee Turkin Aurinkorannikolla. Tämä pieni paratiisi tarjoaa kaikille matkustajille upeita elämyksiä ja unohtumattomia hetkiä.

Yksi Avsallarin suurimmista vetonauloista on sen uskomattomat rannat. Hienohiekkaiset rannat kutsuvat matkailijoita rentoutumaan auringon alla ja nauttimaan kristallinkirkkaasta vedestä. Voit makoilla aurinkotuolilla, kokeilla erilaisia vesilajeja tai vain kävellä pitkin rantaviivaa ja ihailla kaunista maisemaa.

Avsallar on myös täynnä kiehtovaa historiaa. Lähialueella sijaitseva Aspendosin antiikin teatteri on ehdottomasti vierailun arvoinen. Teatteri on yksi antiikin maailman parhaiten säilyneistä rakennuksista ja sen jylhät maisemat tarjoavat upeat puitteet unohtumattomille valokuvahetkille.

Ruokakulttuuri on tärkeä osa turkkilaista elämäntapaa, ja Avsallar on täynnä ravintoloita, joissa voit maistella herkullisia paikallisia ruokia. Kokeile esimerkiksi kebabia, mezzeä tai vaikkapa turkkilaista herkku Baklavaa. Ruokailun ohessa voit rentoutua ja nauttia eksoottisista juomista, kuten turkkilaisesta teestä tai turkkilaisesta kahvista.

Jos olet luonnon ystävä, Avsallar tarjoaa myös upeita mahdollisuuksia ulkoiluun ja seikkailuihin. Lähellä sijaitsevat Taurusvuoret tarjoavat upeat puitteet vaelluksille ja patikoinnille. Voit kävellä pitkin vehreitä polkuja ja ihastella upeita näköalapaikkoja. Lisäksi lähialueella on useita luonnonpuistoja, joissa voit tutustua mielenkiintoiseen kasvistoon ja eläimistöön.

Avsallar on myös suosittu ostoskohde, ja alueelta löytyy useita markkinoita ja kauppoja, joissa voit tehdä edullisia ostoksia. Voit ostaa matkamuistoja, vaatteita, käsitöitä ja paljon muuta. Älä unohda tinkiä hinnasta - se kuuluu kiinteänä osana turkkilaiseen kulttuuriin!

Yhteenvetona, Avsallar on täydellinen kohde lomamatkalle. Täällä voit nauttia upeista rannoista, tutustua kiehtovaan historiaan, herkutella paikallisella ruoalla, harrastaa ulkoilua ja nauttia eksoottisista ostosmahdollisuuksista. Tee matkasta unohtumaton ja varaa lomasi Avsallariin!


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Avsallar

What can I save on a last minute holiday to Avsallar ?

Right now you can save up to 39% on last minute holidays to Avsallar. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Avsallar viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Avsallar useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Avsallar, ovat: Kuopio alkaen 628 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Avsallar?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Avsallar useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Avsallar: TUI alkaen 628 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Avsallar?

Avsallarissa vallitsee leuto Välimeren ilmasto, joka tarkoittaa lämpimiä ja aurinkoisia päiviä ympäri vuoden. Talvet ovat leutoja ja sateisia, mutta lumisateita ei juurikaan näe. Keväät ja syksyt ovat miellyttävän lämpimiä ja aurinkoisia, sopien erinomaisesti retkeilyyn ja ulkoiluun. Kesät ovat kuumia ja aurinkoisia, ja siellä on täydelliset olosuhteet rantalomailuun. Sää Avsallarissa on siis lähes aina suotuisa lomallesi, oli kyse sitten rentoutumisesta rannalla tai tutustumisesta alueen nähtävyyksiin.

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Avsallar ?

Avsallar on viehättävä lomakohde Turkissa, jonne kannattaa ehdottomasti suunnata lomalle. Alue tarjoaa upeita hiekkarantoja, kristallinkirkasta merta ja aurinkoa läpi vuoden. Avsallarissa voit rentoutua rannalla, nauttia herkullisesta turkkilaisesta ruoasta ja tutustua paikalliseen kulttuuriin. Lisäksi alueella on monipuolisia aktiviteetteja, kuten veneretkiä, sukellusta ja patikointia luonnonkauniissa ympäristössä. Avsallar on täydellinen lomakohde niille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia kauniista ympäristöstä.

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Avsallar?

1. Alanya Castle (Alanyan linna) - Alanya Castle is a magnificent medieval fortress perched on a hilltop overlooking the town of Avsallar and the stunning Mediterranean Sea. Visitors can explore the ancient walls, towers, and battlements of the castle while enjoying breathtaking panoramic views of the surrounding area. The castle also houses a museum with exhibits on the region's history.

2. Damlatas Cave (Damlatas-luola) - Damlatas Cave is a natural wonder located in the heart of Avsallar. The cave is famous for its stunning stalactites and stalagmites, as well as its therapeutic microclimate. The high humidity and constant temperature inside the cave are said to have healing properties for respiratory ailments.

3. Dim Cave (Dim-luola) - Dim Cave is another impressive natural attraction near Avsallar. The cave features a vast underground chamber filled with magnificent rock formations, underground rivers, and small waterfalls. Visitors can explore the cave on guided tours and marvel at its unique beauty.

4. Cleopatra Beach (Kleopatran ranta) - Cleopatra Beach is a popular destination for sunbathers and water sports enthusiasts in Avsallar. The beach is known for its crystal clear waters, golden sand, and stunning backdrop of rugged cliffs. It is said that the Egyptian queen Cleopatra once swam in the waters of this beautiful beach.

5. Dim River (Dim-joki) - The Dim River is a picturesque waterway that flows through the lush countryside near Avsallar. Visitors can enjoy scenic boat rides along the river, go fishing for trout, or relax at riverside cafes and restaurants. The river banks are also great for picnics and leisurely strolls in the serene natural surroundings.

Overall, Avsallar offers a diverse range of attractions for travelers seeking both cultural and natural experiences. From ancient castles and caves to pristine beaches and rivers, this charming town has something for everyone to enjoy. So come and explore the wonders of Avsallar for an unforgettable travel experience!

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Avsallar?

Avsallar tarjoaa matkailijoille monipuolisia aktiviteetteja ja kulttuuritapahtumia. Tässä viisi suosittua tekemistä ja tapahtumaa:

1. Rantaelämä: Avsallarissa voi nauttia upeista hiekkarannoista ja kirkkaasta merivedestä. Rannalla voi rentoutua auringon lämmössä, kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja tai nauttia virkistävistä juomista rantabaareissa.

2. Retket historiallisiin kohteisiin: Avsallar sijaitsee lähellä monia mielenkiintoisia historiallisia kohteita, kuten Antiikin Side ja Aspendos-teatteri. Retkiä voi järjestää esimerkiksi paikallisilta matkatoimistoilta.

3. Vierailu paikallisilla markkinoilla: Avsallarissa järjestetään usein perinteisiä markkinoita, joilta voi ostaa paikallisia tuotteita, käsitöitä ja herkkuja. Markkinoiden tunnelma on vilkas ja värikäs.

4. Kulttuuritapahtumat: Avsallarissa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden, kuten musiikki- ja tanssifestivaaleja, teatteriesityksiä ja taidenäyttelyitä. Näistä tapahtumista kannattaa ottaa selvää paikallisilta tiedotusvälineiltä.

5. Patikointi ja luontoretket: Avsallarin ympäristö tarjoaa upeat mahdollisuudet patikointiin ja luontoretkeilyyn. Läheiset metsät, vuoret ja vesiputoukset tarjoavat upeita maisemia ja luontokokemuksia. Retkipäivän päätteeksi voi rentoutua paikallisessa kylpylässä tai syödä paikallisessa ravintolassa perinteisiä turkkilaisia herkkuja.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Avsallar ?

Avsallar on viehättävä lomakohde, ja sen ruokakulttuuri on yksi sen houkuttelevimmista puolista. Tässä viisi suosituinta ruokalajia, joita kannattaa ehdottomasti maistaa Avsallarissa:

1. Meze-lautanen: Mezen valikoimaan kuuluu erilaisia alkupaloja, kuten hummusta, tzatzikia ja munakoisorullia. Ne tarjoillaan yleensä oliivien ja tuoreen leivän kanssa.

2. Kebab: Kebabit ovat suosittuja Turkin ruokia, ja niitä löytyykin monenlaisia variantteja. Kokeile esimerkiksi Adana kebabia tai döner kebabin.

3. Gözleme: Gözleme on perinteinen turkkilainen lettu, joka täytetään yleensä esimerkiksi juustolla, pinaatilla tai jauhelihalla. Se paistetaan rapeaksi ja tarjoillaan yleensä jogurtin kanssa.

4. Ali Nazik: Ali Nazik on maukas liharuoka, joka tarjoillaan yleensä jogurtin ja paahdettujen paprikoiden kanssa. Se on täyteläinen ja herkullinen ruokalaji.

5. Baklava: Jälkiruoaksi kannattaa ehdottomasti maistaa baklavalla, joka on makea leivonnainen, joka valmistetaan filotaikinasta, pähkinöistä ja hunajasta. Se sulaa suussa ja on täydellinen päätös aterialle.

Nämä ruokalajit edustavat Avsallarin herkullista ruokakulttuuria ja tekevät vierailustasi paikalliseen keittiöön tutustumisen arvoisen.

A LIETO INTERNATIONAL SITE