Äkkilähdöt Amopi alkaen 298 EUR. Säästä jopa 63%

Valitse 9 viime hetken matkasta Amopi. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Sophia 2298840516

Säästää 63%

   Sophia
Apollomatkat 2298840516

 Kreikka
Kreikka
Amopi, Karpathos
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Aamiainen
28-05-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Lakki Studios 2298841080

Säästää 23%

   Lakki Studios
Apollomatkat 2298841080

 Kreikka
Kreikka
Amopi, Karpathos
Aurinko ja ranta
Yksiö
Ei aterioita
25-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Apolis 2298852324

Säästää 32%

   Apolis
Apollomatkat 2298852324

 Kreikka
Kreikka
Amopi, Karpathos
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Aamiainen
27-08-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Lakki Studios 2298851904


   Lakki Studios
Apollomatkat 2298851904

 Kreikka
Kreikka
Amopi, Karpathos
Aurinko ja ranta
Yksiö
Ei aterioita
06-08-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Lakki Studios 2298863014


   Lakki Studios
Apollomatkat 2298863014

 Kreikka
Kreikka
Amopi, Karpathos
Aurinko ja ranta
Yksiö
Ei aterioita
01-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Lakki Studios 2298862740


   Lakki Studios
Apollomatkat 2298862740

 Kreikka
Kreikka
Amopi, Karpathos
Aurinko ja ranta
Yksiö
Ei aterioita
17-09-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Lakki Studios 2298862882


   Lakki Studios
Apollomatkat 2298862882

 Kreikka
Kreikka
Amopi, Karpathos
Aurinko ja ranta
Yksiö
Ei aterioita
24-09-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Apolis 2298863020

Säästää 17%

   Apolis
Apollomatkat 2298863020

 Kreikka
Kreikka
Amopi, Karpathos
Aurinko ja ranta
Kahden hengen huone
Aamiainen
01-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Aegean Village 2298863022

Säästää 15%

   Aegean Village
Apollomatkat 2298863022

 Kreikka
Kreikka
Amopi, Karpathos
Aurinko ja ranta
Deluxe-huone
Aamiainen
01-10-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Amopi


Amopi, Kreikan matkailukohde, on ainutlaatuinen lomakohde, jossa on paljon tarjottavaa. Tämä viehättävä kylä sijaitsee Karpathoksen saarella, joka tarjoaa upeita maisemia ja sydämellistä kreikkalaista kulttuuria.

Amopin lumoava ranta on ehdoton nähtävyys. Hieno hiekka ja kristallinkirkas vesi tekevät lomailusta täydellisen rentouttavaa. Voit nauttia auringosta ja uida meressä tai ottaa rennosti hiekkarannalla. Rannalta löytyy myös monia kodikkaita rantabaareja, joissa voit nauttia virvokkeita ja paikallisia herkkuja.

Amopi tarjoaa myös monia mahdollisuuksia vesiurheiluun, kuten snorklailuun ja sukeltamiseen. Voit tutkia merenpohjaa värikkäiden korallien ja eksoottisen merielämän keskellä. Tämä on ehdottomasti unohtumaton kokemus kaikille seikkailunhaluisille matkailijoille.

Kylästä löytyy myös paljon perinteisiä kreikkalaisia ravintoloita, joissa voit maistella paikallisia herkkuja. Kreikkalaisen keittiön maut ovat rikkaita ja monipuolisia, ja nämä ravintolat tarjoavat aitoja ja herkullisia ruokia. Älä unohda kokeilla paikallista moussakaa ja tzatzikia!

Amopi on myös erinomainen paikka tutustua Kreikan kulttuuriin ja historian. Lähellä sijaitsee ruokapaikka Olympos, joka on kuvankaunis kylä, jossa voi kokea perinteisen kreikkalaisen elämäntyylin. Vierailepa myös Karpathoksen saaren pääkaupungissa, joka tarjoaa upeita nähtävyyksiä kuten linnoituksen ja museon.

Tämä kaikki ja paljon muuta tekee Amopista täydellisen matkakohteen. Olipa sitten pariskunta, perhe tai seikkailunhaluinen yksinmatkaaja, Amopin lumo ja viehätys voittavat sydämesi. Joten varaa lomasi Amopiin ja koe Kreikan vieraanvaraisuus ja kauneus!


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Amopi

What can I save on a last minute holiday to Amopi ?

Right now you can save up to 63% on last minute holidays to Amopi. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Amopi viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Amopi useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Amopi, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 298 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Amopi?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Amopi useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Amopi: Apollomatkat alkaen 298 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Amopi?

Amopin lomakellemme koko vuoden ympäri on tarjolla miellyttävä sää. Tämä maaginen paikka sijaitsee Karpathoksen saarella Kreikassa ja hemmottelee meitä lempeällä ilmastollaan.

Kesä Amopissa on aurinkoinen ja lämmin, lämpötilan ollessa keskimäärin 25-30 astetta Celsiusasteina. Merituulet virkistävät ilman ja tekevät rantapäivistä täydellisiä. Kristallinkirkas vesi houkuttelee uimaan ja sukeltamaan monipuolisessa merellisessä ekosysteemissä.

Syksyllä sää pysyy miellyttävänä, ja lämpötila laskee hieman kesää viileämmäksi. Se on täydellinen aika tutustua Amopin upeaan luontoon, sillä ilman kosteus tekee maastosta vihreän ja vehreän. Voimme nauttia kävelyretkistä ja tutkia lähellä olevia piilotettuja rantoja ja perinteisiä kyläyhteisöjä.

Talvi Amopissa on leuto ja lämmin verrattuna moniin muihin Euroopan talvioloihin. Lämpötila laskee keskimäärin 10-15 asteeseen, mutta aurinko paistaa edelleen antaen meille mahdollisuuden nauttia ulkoilusta ja rentoutua rannoilla. Saarella järjestetään myös erilaisia talvitapahtumia, kuten festivaaleja ja perinteisiä juhlia.

Keväällä Amopi herää uudestaan eloon, kun aurinko ja lämpö palaavat takaisin. Lämpötila alkaa nousta ja sateet ovat harvinaisia. Tämä on ihanteellinen aika nauttia rannoista ennen kuin suuret turistimassat saapuvat.

Amopi tarjoaa siis matkailijoille miellyttävän sään ympäri vuoden. Riippumatta siitä, mihin vuodenaikaan saavumme, voimme odottaa lämpimää ja aurinkoista säätä, joka sopii täydellisesti rentoutumiseen ja luonnonkauneuden tutkimiseen tässä paratiisimaisessa paikassa.

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Amopi ?

Amopi on viehättävä lomakohde, jonne kannattaa suunnata nauttimaan ikimuistoisesta lomasta. Tämä viehättävä kylä sijaitsee Karpathoksen saarella Kreikassa, josta löytyy upeita rantoja, kaunista luontoa ja mielenkiintoista kulttuuria.

Yksi Amopin suurimmista vetonauloista ovat sen upeat rannat. Alueelta löytyy useita kauniita hiekkarantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia auringosta. Näiden rantojen lauhat vedet houkuttelevat myös vesiharrastusten ystäviä, kuten uimareita, snorklaajia ja sukeltajia. Lisäksi lähietäisyydellä sijaitsee Valti Beach -ranta, joka on tunnettu kristallinkirkkaasta vedestään ja upeista maisemistaan.

Amopin kylä tarjoaa myös monia mahdollisuuksia tutustua paikalliseen kulttuuriin ja perinteisiin. Kävelyretkellä voi ihailla perinteisiä valkoisia taloja ja tutustua paikalliseen arkkitehtuuriin. Kylän keskustasta löytyy myös viihtyisiä tavernoja, joissa voi herkutella paikallisilla herkuilla ja nauttia hyvästä ruoasta kreikkalaisen musiikin soidessa taustalla.

Vaellusretkien ystäville Amopi tarjoaa upeat mahdollisuudet tutustua saaren kauniiseen luontoon. Lähietäisyydellä sijaitsee upea Olympos-vuori, joka tarjoaa upeat näköalat ympäröivään luontoon. Patikointiretkiä järjestetään säännöllisesti, ja voi olla mahtava kokemus tutustua Karpathoksen ainutlaatuiseen kasvistoon ja eläimistöön oppaan johdolla.

Amopi on myös loistava tukikohta saaren muiden viehättävien kohteiden tutkimiseen. Voit tehdä päiväretkiä lähellä sijaitseville idyllisille kylille, kuten Menetes ja Olympos. Menoisiin voi kuulua perinteisten käsityötuotteiden ostamista, kahvittelua viihtyisissä kahviloissa ja tutustumista paikalliseen elämään. Olympoksen kylä puolestaan tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kreikkalaiseen perinne- ja kulttuurihistoriaan.

Kaiken kaikkiaan Amopi on lomakohde, joka tarjoaa monipuolista ja ikimuistoista lomaa. Upeat rannat, kaunis luonto, paikallinen kulttuuri ja ystävälliset ihmiset tekevät tästä kohteesta ehdottomasti tutustumisen arvoisen. Amopi sopii niin aktiivilomailijoille, rauhaa kaipaaville kuin kulttuurista kiinnostuneillekin matkailijoille.

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Amopi?

Amopissa, Kreikan Paroksen saarella, on useita upeita nähtävyyksiä, jotka houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Tässä on viisi Amopin suosituinta nähtävyyttä ja miksi sinun kannattaa vierailla jokaisessa niistä:

1. Karpathosin kansallismuseo: Tämä museo tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman Amopin rikkaaseen historiaan ja perinteisiin. Näet täällä esineitä, vaatteita ja arkeologisia löytöjä, jotka kertovat saaren menneisyydestä. Käydessäsi täällä saat syventävän kulttuurikokemuksen.

2. Potamos-ranta: Amopin lähistöllä sijaitseva Potamos-ranta on tunnettu upeasta hiekkarannastaan ja kristallinkirkkaasta vedestä. Voit nauttia aurinkoisesta päivästä täällä, rentoutua hiekkasärkillä tai pulahtaa virkistävään mereen. Maisemat ovat henkeäsalpaavat!

3. Lefkosin maalauksellinen kylä: Lähellä Amopia sijaitseva Lefkosin kylä on lumoava paikka, jossa voit tutustua perinteiseen kreikkalaiseen elämäntapaan. Kapeat kujat, valkoiset talot ja siniset ovet luovat maagisen tunnelman. Nauti maistuvasta kreikkalaisesta ruoasta paikallisissa ravintoloissa ja tee kävelyretkiä kylän ympäristössä.

4. Karpathoksen vanha kaupunki: Vierailemalla Karpathoksen vanhassa kaupungissa saat aikamatkan menneisyyteen. Kapeat kujat, värikkäät talot ja perinteiset tavernat tarjoavat unohtumattoman kokemuksen. Tutustu katedraaliin ja linnoitukseen, joista avautuu upeat näköalat ympäri kaupunkia. Tähän historialliseen paikkaan on helppo rakastua.

5. Agia Foteinin luostari: Hieman Amopista luoteeseen sijaitseva Agia Foteinin luostari on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Täällä voit ihailla perinteistä ortodoksista arkkitehtuuria ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä. Luostarin kaunis sisäpiha ja kirkko ovat maaginen näky. Tämä paikka tarjoaa mahdollisuuden hiljentymiseen ja henkiseen uudistumiseen.

Amopin suosituimpien nähtävyyksien joukosta löytyy jokaiselle jotakin. Olipa kyse kulttuurista, historiasta, luonnosta tai rentoutumisesta rannalla, Amopissa on paljon tarjottavaa. Tule ja koe tämä ainutlaatuinen matkakohde itse!

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Amopi?

Amopin matkailijat voivat osallistua useisiin suosittuihin aktiviteetteihin ja kulttuuritapahtumiin. Tässä on viisi suosituinta:

1. Rantaelämä: Amopi tunnetaan upeista rannoistaan, kuten Amopi Beach ja Mikri Amopi, joissa voi rentoutua auringonoton ja uimisen parissa. Hiekka on hienoa ja vesi kutsuu viilentymään.

2. Vesiurheilu: Vesiurheiluharrastajat voivat nauttia Amopin tarjoamista aktiviteeteista, kuten purjelautailusta, vesiskootteriajeluista, vesihiihdosta ja snorklauksesta. Tarjolla on myös sukelluskouluja niille, jotka haluavat tutustua alueen upeaan vedenalaiseen maailmaan.

3. Retket läheisille saarille: Amopi toimii hyvänä tukikohtana päiväreissuille lähellä sijaitseville saarille, kuten Karpathokselle ja Kassosille. Näillä retkillä voi tutustua saarialueen kauniiseen luontoon, historiaan ja perinteiseen kulttuuriin.

4. Kulttuurifestivaalit: Kesäaikaan Amopissa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja. Esimerkiksi perinteinen kreikkalainen musiikki ja tanssi täyttävät ilman, ja paikalliset käyttävät tilaisuuden herättääkseen henkiin vanhoja perinteitä ja tapoja. Matkailijoilla on mahdollisuus osallistua näihin tapahtumiin ja saada maistiaisia paikallisesta kulttuurista.

5. Luontoretket: Amopi sijaitsee upeiden vuoristomaisemien ympäröimänä. Patikointi ja vaellukset tarjoavat upeat mahdollisuudet tutustua alueen luontoon ja sen monimuotoisuuteen. Voit vaeltaa poluilla, jotka vievät sinut vehreiden metsien läpi, vuoristojen huipuille ja upeille vesiputouksille. Luontoretkiä järjestetään ammattitaitoisten oppaiden johdolla, joten voit oppia paikallisista kasveista ja eläimistä retken aikana.

Näillä aktiviteeteilla ja kulttuuritapahtumilla Amopi tarjoaa matkailijoille ikimuistoisen kokemuksen, joka yhdistää luonnonkauniit maisemat, kulttuurin ja ulkoilun.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Amopi ?

Amopin viiden suosituimman ruokalajin kuvaus matkablogiin:

1. Souvlaki: Tämä on yksi Kreikan ikonisimmista ruokalajeista, joka koostuu grillatusta lihavartaasta. Yleensä tarjoillaan possun, lampaan tai kanan kanssa. Souvlaki-annos sisältää lihan lisäksi paahdettua leipää ja erilaisia kastikkeita, kuten tzatzikia tai oliiviöljyä. Se on täydellinen valinta nopeaan välipalaan tai lounaaksi Amopin rantakaduilla.

2. Moussaka: Tämä kreikkalainen ruokalaji on Amopissa erittäin suosittu. Moussaka koostuu kerroksista munakoisoa, perunaa ja jauhelihaa tai linssejä. Se on maustettu yrttien, kuten oreganon ja kanelin kanssa, ja päällystetty bechamelkastikkeella. Moussaka paistetaan uunissa kullanruskeaksi ja tarjoillaan useimmiten lämpimänä.

3. Kleftiko: Tämä perinteinen amoppilainen ruokalaji on täydellinen valinta lihamakujen ystäville. Kleftiko valmistetaan yleensä lampaasta tai porsaasta ja marinoidaan sitruunan, valkosipulin ja oliiviöljyn kanssa. Liha kypsennetään hitaasti uunissa tai savustimessa, kunnes se on pehmeää ja mehevää. Kleftiko tarjoillaan yleensä perunoiden ja paahdetun kasvisten kanssa.

4. Feta saganaki: Tutustuessaan Amopin ruokakulttuuriin, matkailijan kannattaa ehdottomasti kokeilla myös paikallista Feta saganakia. Tässä ruokalajissa fetajuusto kypsennetään pannulla kullanruskeaksi ja rouskuvaksi. Se tarjoillaan usein hunajan, seesamin ja seesaminsiemenien kanssa, ja sen maku viimeistellään yleensä sitruunamehulla. Feta saganaki on täydellinen alkupalavalinta tai lisäke muiden tärkeimpien ruokien kanssa.

5. Baklava: Ruokakokemuksen loppuhuipennus Amopissa on ehdottomasti baklava, jälkiruoka jota ei kannata jättää maistamatta. Baklava on makea leivonnainen, joka koostuu filotaikinakerroksista, pähkinäseoksesta ja siirappikasteesta. Se on makea, mehevä ja täynnä mausteista makua. Baklava on täydellinen tapa päätellä ateria Amopin ravintoloissa tai nautiskella hetkestä kahvilassa hyvän kahvin tai teen kera.

A LIETO INTERNATIONAL SITE