Äkkilähdöt Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach alkaen 409 EUR. Säästä jopa 56%

Valitse 1 viime hetken matkasta Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach. Vertaile parhaita matkapakettitarjouksia suurilta matkatoimistoilta. Löydä seuraava lomasi täältä.
Evdokia 2298840595

Säästää 56%

   Evdokia
Apollomatkat 2298840595

 Kreikka
Kreikka
Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach
Aurinko ja ranta
Kaksio
Ei aterioita
01-06-2024
Helsinki Vantaa
8 päivää
Kaikki hinnat EUR. Lentojen hinnat ovat per henkilö, mukaan lukematta mahdollisia aterioista tai matkatavaroista koituneita kustannuksia. Pakettihinnat ovat per henkilö olettaen, että kaksi henkilöä jakaa yhden kahden henkilön huoneen/majoituksen. Täsmennettyjen hotellien hinnat ovat kahdelle hengelle per yö.

Lähde halvalle lomalle kohteeseen Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach


Miksi matkustaa lomalle Agia Annaan, Agios Prokopioon, Plaka Beachille ja Mikri Viglaan (Kreikka)

Kreikka on yksi maailman suosituimmista lomakohteista, ja sen monipuolinen saaristo tarjoaa upeita matkakohteita kaikentyyppisille matkailijoille. Agia Anna, Agios Prokopios, Plaka Beach ja Mikri Vigla ovat neljä upeaa lomakohdetta Kreikan Naksos-saarella, joissa kannattaa vierailla.

Agia Anna houkuttelee matkailijoita upeilla rannoillaan ja rauhallisella ilmapiirillään. Täällä voit rentoutua hiekkarannoilla, nauttia auringosta ja viettää romanttisia hetkiä meren äärellä. Alueella on myös monia perinteisiä tavernoita, joissa voit maistella paikallisia herkkuja.

Agios Prokopiosin pitkä hiekkaranta on yksi saaren suosituimmista. Ranta on täydellinen paikka aurinkoa ja uida kristallinkirkkaassa vedessä. Alueella on myös monia rantabaareja ja vesilajien tarjoajia, jotka tarjoavat matkailijoille monenlaisia aktiviteetteja, kuten surffausta ja purjelautailua.

Plaka Beachin valkoiset hiekkarannat ja sininen meri ovat todellinen paratiisi auringonpalvojille. Täällä voit rentoutua ja nauttia upeista maisemista. Plaka Beach on myös suosittu paikka kävelylle hiekkadyynien ja rannan pituisten polkujen ansiosta.

Mikri Vigla on täydellinen paikka aktiivisille matkailijoille, jotka haluavat kokea seikkailua lomallaan. Alueella on upeat hiekkadyynit ja pitkä ranta, joka houkuttelee purjelautailijoita ja leijasurffaajia ympäri maailmaa. Voit myös kävellä rannikon polkuja ja ihailla upeita merinäkymiä.

Nämä neljä lomakohdetta tarjoavat upeita rantoja, upeita maisemia ja monia aktiviteetteja matkailijoille. Naksos-saari on helposti saavutettavissa lautalla tai lentokoneella, ja se tarjoaa unohtumattoman lomakokemuksen kaikille matkailijoille.


Usein Kysytyt Kysymykset - Äkkilähdöt Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach

What can I save on a last minute holiday to Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach ?

Right now you can save up to 56% on last minute holidays to Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach. Save on last minute holidays to these popular destinations : . You can find all the best travel deals at lastminutecharter.eu

Miltä lentokentältä voit matkustaa kohteeseen Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja kohteeseen Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach useilta lentokentiltä. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joista viime hetken lomamatkat varataan kohteeseen Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 409 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mitkä matkatoimistot myyvät viime hetken lomamatkoja paikkaan Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach?

Voit varata viime hetken lomamatkoja kohteeseen Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach useilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia paikkaan Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach: Apollomatkat alkaen 409 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millainen lomasää on Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach?

Agia Annassa, Agios Prokopiosilla ja Plaka Beachilla on ympäri vuoden lämmin ja aurinkoinen sää. Kesäisin lämpötilat nousevat yleensä yli 30 asteen ja aurinko paistaa lähes joka päivä. Talvella sää on leudompaa, mutta silti miellyttävän lämmintä. Sateet ovat harvinaisia ja sää on yleensä selkeä. Näissä kohteissa voit siis nauttia rantaelämästä läpi vuoden!

Miksi sinun pitäisi mennä lomalle Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach ?

Agia Anna, Agios Prokopios ja Plaka Beach ovat kauniita ja rauhallisia rantakohteita, jotka sijaitsevat Naxos-saarella Kreikassa. Nämä kolme rantaa tarjoavat upeita maisemia, kristallinkirkasta vettä ja hienoa hiekkaa, jotka tekevät niistä täydellisiä kohteita rentouttavalle lomalle.

Agia Anna on viehättävä ja perinteinen kylä, jossa voit nauttia herkullisista kreikkalaisista ruuista ja ostoksista perinteisissä kaupoissa. Agios Prokopiosilla on pitkä ja laaja hiekkaranta, jossa voit rentoutua auringon alla ja kokea upeita auringonlaskuja. Plaka Beach puolestaan tarjoaa rauhallisen ympäristön ja kauniit maisemat, jotka houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa.

Näissä rantakohteissa voit nauttia auringosta ja merestä, rentoutua rantabaareissa ja ravintoloissa sekä tutustua paikalliseen kulttuuriin ja perinteisiin. Olipa sitten etsimässä romanttista pakoa, perhelomaa tai aktiivilomaa, Agia Anna, Agios Prokopios ja Plaka Beach tarjoavat kaiken tarvittavan ikimuistoisen loman viettämiseen. Tervetuloa nauttimaan kauniista Kreikan saaristosta ja unohtumattomista rantapäivistä!

Mitkä 5 nähtävyyttä sinun pitäisi nähdä Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach?

Agia Anna, Agios Prokopios ja Plaka Beach ovat Naxoksen saarella sijaitsevia upeita lomakohteita, joissa riittää nähtävää ja koettavaa. Tässä viisi suosituinta nähtävyyttä, jotka sinun tulisi ehdottomasti kokea näillä alueilla:

1. Agia Anna ranta: Agia Anna on tunnettu upeasta hiekkarannastaan ja kristallinkirkkaasta vedestään. Rannalta löytyy myös monia ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia paikallisista herkuista ja rentoutua auringonpaisteessa.

2. Agios Prokopios kirkko: Agios Prokopios on kaunis valkoinen kirkko, joka sijaitsee Agios Prokopios rannan läheisyydessä. Kirkko on tunnettu kauniista freskoistaan ja upeasta näköalasta merelle.

3. Plaka Beach: Plaka Beach on Naxoksen pisimmälle ulottuva hiekkaranta, joka tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden rentoutumiseen aurinkotuolissa. Rannalta löytyy myös useita vesiurheilumahdollisuuksia, kuten purjelautailu ja snorklaus.

4. Agia Anna satama: Agia Anna satama on vilkas kalastajakylä, jossa voit tutustua paikalliseen elämään ja nauttia tuoreista merenelävistä. Satamassa järjestetään myös veneilyretkiä ympäröiville saarille.

5. Koukounaries Hill: Koukounaries Hill on upea kukkula, josta avautuu upeat näkymät ympäröiville rannoille ja merelle. Kukkulalta löytyy myös perinteisiä kreikkalaisia kahviloita, joissa voit nauttia paikallisista herkuista ja ihailla auringonlaskua.

Nämä viisi nähtävyyttä tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja ovat ehdottomasti vierailun arvoisia Agia Annassa, Agios Prokopios ja Plaka Beachilla. Tervetuloa nauttimaan kauniista maisemista ja rennosta lomailusta Naxoksen saarella!

Mitkä 5 matkailutoimintaa ja kulttuuritapahtumaa ovat suosituimpia Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach?

Agia Anna, Agios Prokopios ja Plaka Beach ovat suosittuja matkakohteita Naxos-saarella Kreikassa. Täällä on monia aktiviteetteja ja kulttuuritapahtumia, joihin turistit voivat osallistua. Tässä viisi suosituinta:

1. Rannalla rentoutuminen: Agia Anna, Agios Prokopios ja Plaka Beach ovat kaikki upeita hiekkarantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia auringosta ja merestä. Turistit voivat vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja ja viettää päivän rannalla auringosta nauttien.

2. Vesiurheilu: Rannoilla on tarjolla monia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten surffausta, purjelautailua ja vesihiihtoa. Seikkailunhaluiset voivat myös kokeilla vaikkapa vesiskootteria tai melontaa.

3. Vaellukset ja patikointi: Naxos-saari tarjoaa upeat mahdollisuudet vaelluksille ja patikoinnille, ja monet turistit suuntaavatkin lähellä sijaitseville vuorille tutkimaan upeita maisemia.

4. Kulttuuritapahtumat: Agia Anna, Agios Prokopios ja Plaka Beach ovat tunnettuja myös erilaisista kulttuuritapahtumista, kuten musiikki- ja tanssiesityksistä sekä paikallisista markkinoista. Turistit voivat osallistua esimerkiksi perinteisiin kreikkalaisiin tanssi-iltoihin tai nauttia paikallisista herkuista markkinoilla.

5. Vierailu lähellä sijaitseviin kyliin: Agia Anna, Agios Prokopios ja Plaka Beach sijaitsevat lähellä perinteisiä kreikkalaisia kyliä, kuten Naxosin kaupunkia ja Filotinon kylää. Turistit voivat tutustua paikalliseen kulttuuriin ja perinteisiin vieraillessaan näissä kyliissä ja nauttia paikallisista herkuista ja nähtävyyksistä.

Mitkä ovat 5 suosituinta ruokaa, joita voit tarjoilla Agia Anna, Agios Prokopios & Plaka Beach ?

Agia Annan, Agios Prokopioksen ja Plakan rannoilla Kreikassa tarjoillaan monia herkullisia ruokia, jotka houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Tässä on viisi suosituinta ruokaa näillä rannoilla:

1. Gyros: Kreikkalainen pikaruoka, joka koostuu pita-leivästä, paistetusta lihasta (yleensä sianlihasta tai kanasta), salaateista ja kastikkeesta. Gyros on suosittu valinta lounaaksi tai välipalaksi rannalla.

2. Souvlaki: Grillaamalla valmistettuja lihavartaita, yleensä tarjoiltuna salaatin ja tsatzikin kanssa. Souvlaki on herkullinen ja helppo ruoka nautittavaksi rantapäivän lomassa.

3. Moussaka: Kreikkalainen versio uuniperunasta, joka sisältää kerroksia perunaa, munakoisoa, jauhelihaa ja bechamel-kastiketta. Moussaka on täyteläinen ja maukas ruoka, joka sopii hyvin illalliseksi ravintolassa.

4. Feta-salaatti: Tuoreista vihanneksista, oliiveista, oliiviöljystä ja tietenkin fetajuustosta valmistettu salaatti on suosittu vaihtoehto kevyelle aterialle rannalla. Feta-salaatti on raikas ja terveellinen valinta lämpimänä päivänä.

5. Baklava: Makea leivonnainen, joka koostuu filotaikinasta, pähkinöistä ja hunajasta. Baklava on suosittu jälkiruoka rannalla nautittavaksi espresson kanssa.

Näiden ruokien avulla voit saada aitoja makuja Kreikasta ja nauttia ikonisista ruokalajeista Agia Annan, Agios Prokopioksen ja Plakan upeilla rannoilla.

A LIETO INTERNATIONAL SITE