Älä jää paitsi upeasta matkatarjouksesta!  TILAA SÄHKÖPOSTILLA TAI SOSIAALISESTI
mainos
Äkkilähdöt alkaen 75 EUR

Äkkilähdöt alkaen 75 EUR

Yli 296864 matkatarjousta !
Säästä jopa  65%
Aurinko- ja rantaloma alkaen 230 EUR

Aurinko- ja rantaloma alkaen 230 EUR

Lomat etelään villiin hintoihin
Säästä jopa  65%
Joulumarkkinat alkaen 165 EUR

Joulumarkkinat alkaen 165 EUR

Viihtyisiä retkiä Euroopan joulumarkkinoille
Säästä jopa  28%
Talviloma Egyptissä alkaen 369 EUR

Talviloma Egyptissä alkaen 369 EUR

Tule alas Punaisenmeren aurinkoon ja rannoille
Säästä jopa  42%
Kaupunkiloma alkaen 75 EUR

Kaupunkiloma alkaen 75 EUR

Vieraile kauniissa kaupungeissa
Säästä jopa  35%
Joululoma alkaen 185 EUR

Joululoma alkaen 185 EUR

Oletko lähdössä lomalle joulun aikaan?
Säästä jopa  58%
Äkkilähdöt Turkkiin alkaen 295 EUR

Äkkilähdöt Turkkiin alkaen 295 EUR

Kaikille, jotka rakastavat lomaa Turkissa
Säästä jopa  35%
Talviloma alkaen 85 EUR

Talviloma alkaen 85 EUR

Haluatko lähteä talvilomalle viikoilla 8-11?
Säästä jopa  39%
Viikonlopun aurinko alkaen 225 EUR

Viikonlopun aurinko alkaen 225 EUR

Viikonloppu aurinkoa ja rantaa varten
Lennä etelään alkaen 162 EUR

Lennä etelään alkaen 162 EUR

1223 suora charter -lento alhaiseen hintaan
Säästä jopa  65%
Suurkaupunkiviikonloppu alkaen 115 EUR

Suurkaupunkiviikonloppu alkaen 115 EUR

Koe upea iso kaupunki viikonloppuna
All inclusive -lomat alkaen 2475 EUR

All inclusive -lomat alkaen 2475 EUR

Rentoudu kokonaan, kun kaikki sisältyy
Säästä jopa  59%
5* loma alkaen 95 EUR

5* loma alkaen 95 EUR

Kun vain paras on tarpeeksi hyvä
Säästä jopa  43%
mainos

Millaiselle lomalle olet menossa?

Kenen kanssa haluat matkustaa?

Mihin maahan haluat matkustaa?

Minne haluat mennä?

Mistä aiot matkustaa?

Miten matkustat?

Kuinka monta tähteä lomallasi pitäisi olla?

Mitä aterioita pitäisi sisällyttää?

Löydä halpa viime hetken matkasi täältä!

Jos etsit halpaa charter- tai pakettimatkaa - viime hetken - olet tullut oikeaan paikkaan!

Jos olet valmis pakkaamaan matkalaukkusi lyhyellä varoitusajalla, saat paljon enemmän lomaa rahoillesi täällä Last Minute Charterissa!

Last Minute Charter kerää aina parhaat tarjoukset charter- ja pakettimatkanjärjestäjiltä. Keräämme yli 2 00 000 matkaa päivittäin useimmilta matkatoimistoilta. Sen avulla on helppo muodostaa yleiskuva halpojen matkojen saatavuudesta ja toimia, kun oikea tarjous on saatavilla!

Täältä löydät edullisia charter-paluulippuja. Nämä ovat voittoja, jotka tilauslentoyhtiöt saavat lennosta. Tilauslentoyhtiön on parempi myydä ne alhaisella hinnalla ja kattaa jotkin kustannukset kuin ei ollenkaan. Muista, että joudut maksamaan ylimääräistä matkatavaroista, ruokailusta ja kuljetuksesta lentokentältä.

Määrittelemätön matka on matka, jossa charter-yhtiö päättää, missä he yöpyvät. Älä odota enempää kuin yhtä tai kahta tähteä – mutta saatat myös yllättyä. Charter-yritykset voivat ostaa ylimääräisiä hotellihuoneita paremmista hotelleista vain täyttyäkseen. Muista, että joudut maksamaan ylimääräistä matkatavaroista, ruokailusta ja kuljetuksesta lentokentältä.

Tietyllä lennolla ja hotellilla tiedät tarkalleen, mitä olet varannut, ja tämä koskee myös all inclusivea - et vain tiedä hotellia, vaan myös missä voit syödä koko loman ajan - kiinteään hintaan. Muista tarkistaa, joudutko maksamaan ylimääräistä matkatavaroista, aterioista ja kuljetuksista.

Oletko lähdössä lyhyelle lomalle? Sitten löydät sen myös täältä. Lähde kaupunkilomalle tai viikonloppuna nauttimaan auringosta ja rannasta. Täältä löydät parhaat tarjoukset!

Mutta milloin löydät parhaat viime hetken tarjoukset?

On olemassa useita tekijöitä, jotka vaikuttavat reittimatkojen tarjontaan ja kysyntään, jotta voit löytää halvimmat viime hetken. Tässä on joitain vinkkejä.

Aikana, jolloin tilaustoimistot lisäävät tai vähentävät kapasiteettia, on viime hetken ylikuormitusta. Tämä tapahtuu yleensä viikkoina ennen lomakauden alkua ja lomakauden päättymisen jälkeisinä viikkoina. Pidä siis silmällä koulujen lomaa, kesälomaa, talvilomaa, syyslomaa, joulua/uutta vuotta ja pääsiäislomaa edeltäviä ja jälkeisiä viikkoja.

Hyvällä säällä Ruotsissa kysyntä on pienempi kuin jos sataa ja tuulee. Mitä pidemmät hyvät säät ovat, sitä halvemmat hinnat.

Kauden aikana ja sen jälkeen, tyypillisesti touko- ja syyskuussa, matkatoimistot voivat ostaa halvempia hotellihuoneita etelästä, mikä vaikuttaa myös viime hetken hintoihin.

Jos haluat järjestää hotellin itse, voit hyödyntää edullista loma-aikaa, etenkin sesonkien ulkopuolella. Mutta huomioi esimerkiksi, että halpa viime hetken lentolippu Italiaan elokuussa ei välttämättä ole hyvä tarjous - koska italialaisilla itsellään on loma tänä aikana.

On selvää, että mitä kauemmin odotat tilaamista, sitä halvemmaksi se tulee, mutta älä odota niin kauan, että viimeiset 100 DKK tarkoittaa, että et mene ollenkaan!

Älä missaa hyvää tarjousta!

Jos et halua missata hyvää tarjousta, rekisteröi sähköpostisi uutiskirjeemme tilaajaksi tai seuraa meitä Facebookissa tai Twitterissä.

Sitten saat parhaat tarjoukset joka päivä suoraan sähköpostiisi tai uutissyötteeseesi Facebookissa tai Twitterissä.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka paljon viime hetken matkatarjous maksaa?

Tällä hetkellä löydät viime hetken matkatarjouksia alkaen 75 EUR. Parhaista tarjouksista löydät: Lentokone ja hotelli alkaen 75 EUR, Lentolippu alkaen 162 EUR ja Lento ja hotelli all inclusivella alkaen 409 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mihin maihin voit matkustaa viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomia moniin maihin ympäri maailmaa. Tällä hetkellä suosituimmat maat, joihin viime hetken lomia voi ostaa, ovat: Espanja alkaen 162 EUR, Latvia alkaen 145 EUR, Turkki alkaen 295 EUR, Saksa alkaen 235 EUR, Liettua alkaen 215 EUR, Ruotsi alkaen 155 EUR, Tšekki alkaen 265 EUR, Viro alkaen 175 EUR, Puola alkaen 75 EUR ja Norja alkaen 215 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mihin kohteisiin voit matkustaa viime hetken lomalla?

Löydät viime hetken lomamatkoja moniin kohteisiin ympäri maailmaa. Tällä hetkellä suosituimmat viime hetken lomakohteet ovat: Riga alkaen 145 EUR, Turkin Riviera alkaen 295 EUR, Vilnius alkaen 215 EUR, Berlin alkaen 235 EUR, Stockholm alkaen 155 EUR, Praha alkaen 265 EUR, Alanya alkaen 295 EUR, Tallinn alkaen 175 EUR, Gdansk alkaen 75 EUR ja Gran Canaria alkaen 190 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Mistä matkatoimistoista voin varata viime hetken lomamatkat?

Voit varata viime hetken lomat useimmista matkatoimistoista. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia: TripX alkaen 75 EUR, TUI alkaen 162 EUR, Tjäreborg alkaen 190 EUR, Apollomatkat alkaen 198 EUR, Aurinkomatkat alkaen 295 EUR, Mixx Travel alkaen 309 EUR, detur alkaen 413 EUR ja Aventours alkaen 454 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Miltä lentokentältä voin varata viime hetken lomamatkan?

Löydät viime hetken lomia useimmilta lentoasemilta. Tällä hetkellä suosituimmat lentokentät, joilta viime hetken lomamatkat kannattaa varata, ovat: Helsinki Vantaa alkaen 145 EUR, Tampere alkaen 145 EUR, Turku alkaen 75 EUR, Kuopio alkaen 295 EUR, Vaasa alkaen 235 EUR, Oulu alkaen 295 EUR, Rovaniemi alkaen 584 EUR, Pori alkaen 896 EUR, Kokkola - Pietarsaari alkaen 899 EUR ja Joensuu alkaen 899 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Kuinka paljon viime hetken lomat maksavat eri hotelliluokissa?

Löydät viime hetken lomia 1-5 tähden hotelleihin. Tällä hetkellä eri hotelliluokkien hinnat ovat: 2½ tähteä alkaen 75 EUR, 3 tähteä alkaen 75 EUR, 3½ tähteä alkaen 75 EUR, 4 tähteä alkaen 75 EUR, 4½ tähteä alkaen 95 EUR, 5 tähteä alkaen 95 EUR, 2 tähteä alkaen 165 EUR ja 1 tähti alkaen 190 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millaisia viime hetken lomia voit varata?

Löydät useita erilaisia viime hetken lomia. Tällä hetkellä voit löytää tarjouksia, kuten: Suurkaupunkiin alkaen 75 EUR, Talviloma alkaen 85 EUR, Viikonloppu loma alkaen 115 EUR, Aurinko ja rantaloma alkaen 162 EUR ja Joulumalle alkaen 185 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Millaisia ateriasuunnitelmia voit varata viime hetken lomille?

Löydät useita erilaisia ateriasuunnitelmia viime hetken lomalle. Tällä hetkellä voit varata viime hetken lomia: Ei aterioita alkaen 75 EUR, Aamiainen alkaen 95 EUR, Puolihoito alkaen 349 EUR, All Inclusive alkaen 409 EUR ja Täysihoito alkaen 1108 EUR. Löydät kaikki parhaat matkatarjoukset osoitteesta lastminutecharter.eu

Miksi sinun pitäisi ostaa viime hetken matka ?

Viime hetkinen loma tarjoaa monia etuja, joista voit nauttia. Niistä, tässä on muutamia: saat matkasta jännittäviä kokemuksia, jotka voit jakaa ystäviesi ja sukulaistesi kanssa. Säästät myös rahaa, koska viime hetken matkat voivat olla edullisempia kuin useimmissa muissa tapauksissa. Et myöskään tarvitse huolehtia siitä, että kaikki on ajoitettu ja varattu etukäteen, vaan voit ottaa aikaa ja nauttia täysin rentouttavasta ja stressittömästä lomasta.

mainos
Last Minute CharterKäyttäjämme antavat lastminutecharter.eu
4.8
  
4.8 5 tähden perusteella 361837 arvosanat.

Last Minute Charter Danmark
Last Minute Charter Netherlands
Last Minute Charter Norge
Last Minute Charter Polska
Last Minute Charter Suomi
Last Minute Charter Sverige

Travel with jens
Last Minute Holiday Homes
Travolo
Lieto International
A LIETO INTERNATIONAL SITE